Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maggie1971']Jakby trzeba było to ja mogę z Tobą pojechać Irenko, nie ma problemu[/quote]
Madziu uważaj, bo znów się zakochasz tak jak w rudzielcu z Częstochowy :)

Posted

[quote name='irenaka']Wiadomości są bardzo dobre. Rozmawiałam z Panią Celiną. Nasz staruszek jest w schronisku i jest w miarę w dobrej formie, chociaż w tym wieku może być różnie. Jest przywieziony z Wadowic i nikt go nie szuka. Jestem umówiona na 30.08, chyba, że będziecie mieć przed tym terminem coś szybciej lub w razie zwolnienia się miejsca w Niepołomicach.
[B]Mam nadzieję, że Romi to przeczyta i będzie chciał ze mną jechać, bo jak nie to zostaję na lodzie z transportem[/B].[/quote]

Wujek Romi przeczytał i pojedzie...

Posted

Niezawodny i solidny!! Dziękuje Romi.:modla::modla::modla:
W takim razie Madzia czeka na następną "okazję".
Zaraz wykorzystam deklarację transportu:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Niezawodny i solidny!! Dziękuje Romi.:modla::modla::modla:
W takim razie Madzia czeka na następną "okazję".
Zaraz wykorzystam deklarację transportu:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Irenko już wystarczy tych pokłonów bo wpadnę w samozachwyt :lol:

Posted

[B][U][COLOR=Red]UWAGA UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

WIELKA NIESPODZIANKA OD PANI IRENKI:)

UKOCHANY COLLACZEK JEST JUZ W KRAKOWIE BEZPIECZNY, POKI CO NAPISZE TYLKO TYLE ZE JEST PRZESLICZNY I CUDOWNY!!!

POZDROWIENIA I USCISKI DLA WSZYSTKICH OD PANI IRENKI:)
[/COLOR][/U][/B]

Posted

Przywiozłam wczoraj z Kserą psa do Pani Ani. Jest młodszy niż pisaliście w pierwszym poście. Moim zdaniem ma ok. 5 lat, chociaż w zaświadczeniu o szczepieniu przeciw wściekliźnie w schronisku wpisano mu dużo więcej. Pies jest bardzo spokojny, łagodny, dobrze zsocjalizowany. Bez problemów jeździ samochodem. Garnie się do ludzi. W schronisku był 1,5 roku. Nadaje się do adopcji od zaraz. Jest ślepy (bielmo).

[IMG]http://images32.fotosik.pl/345/908fcfb92e3816c7.jpg[/IMG]

Posted

Jest naprawde bardzo ładny a przede wszystkim, mimo ślepoty, jest bardzo ufny. Powinien z miejsca zaskarbić sobie serce nowego właściciela.

Z przodu jest taki:

[IMG]http://images38.fotosik.pl/1/a4ddc0299aa16557.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Frotka']W schronisku był 1,5 roku. Nadaje się do adopcji od zaraz. Jest ślepy (bielmo).[/quote] Frotka, a czy był/będzie konsultowany okulistycznie?

Posted

Nie wiem. My go tylko przewizołyśmy. Decyduje irenaka, ale chyba przez kilka dni nie będzie jej na forum. Na ile ją znam gruntownie go przebada. Na jednym oku jest bielmo, drugie oko się "ślimaczy".

Posted

Wielkie ukłony dla Irenaka! Wspaniałe działanie! Oferuję pomoc w doprowadzeniu psa do możliwie najlepszej formy. Przypominam, że mimo wielu traumatycznych wręcz przejść nadal jestem i chętnie pomogę. A pies wspaniały, piękny i wart każdej pomocy. Po czymś takim należy mu się wszystko co najlepsze. Złota karta kredytowa na ten etap życia. Ja też mam takie i staram się im taką emeryturę zapewnić. Mam też slepego, ale dziś już tak nie jest i całkiem dobrze sobie radzi. Irenaka - czekam na wiadomości i dyspozycje. Jestem.Zrobię ile mogę. Pozdrowienia od Ducha i reszty.

Posted

[FONT=Calibri][SIZE=3]Wybaczcie, że dopiero teraz piszę.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri] Zacznę chyba od ukłonów , pokłonów i ogromnych podziękowań dla Frotki dzięki której kolaczek jest już w Krakowie. :buzi:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Cieszę się, że Frotka pomyślała o naszym kolaczku i o mnie . Froteczko ogromne buziaki . Ale „czepić” się muszę i reklamację muszę złożyć, bo brałam staruszka a przyjechał młodziak.;);) Ale tak to jest jak człowiek w ciemno bierze psiaka [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Nie mogłam nic w czwartek napisać, bo już byłam w trasie, dlatego zadzwoniłam do Paulinki z prośbą o wpis z niespodzianką i na dodatek jeszcze widzę, że Frotka pomyślała o zdjęciach. Musimy mu koniecznie nadać fajne imię i może jakiś konkursik w związku z tym? [/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]A teraz jeszcze jedna niespodzianka nasz piękniś słyszy!!! A do tego łagodny jak baranek do wszystkiego co się rusza. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]W środę wieczorem jadę z nim do weta. I zgadnijcie z kim? Kto tym razem jest tym szczęśliwym wybrańcem do transportu? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Mam nadzieję, że uda się mu pomóc z oczkami, bo nie wygląda to najlepiej. Zawsze jak coś takiego widzę to tylko się martwię, że psiak cierpi i to bardzo. Uspokoję się może po wizycie. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Specjalne podziękowania dla Kolii!! Wiesz za co!!:loveu::loveu:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]I jeszcze raz coś specjalnie. Nie wiem, czy nie powinnam napisać tego na początku.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Serdecznie witam SarSar. W końcu się doczekałam.:loveu::loveu:[/SIZE][/FONT]

Posted

Dziekujemy Irenko za wieści!!!!
Tak się cieszę, że collaczek jest już bezpieczny, a to wszytko dzięki Pani :) Podziękowania również dla Frotki :) Jak będę mogła w czymś pomóc to proszę piszczcie :D