Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to trochę statystyki:
Na domki zapisało się 35 osób + 7 os. tow. = 42 os.
Na namioty 3 - 4 osoby
Psów będzie ok. 35 - 37

W Sierakowie jest ośrodek z 10 domkami 4-5 osobowymi (110 zł/domek/dobę). Jeśli dałoby radę, moglibyśmy wynająć cały ośrodek, wtedy psiaki mogłyby hasać po całym terenie ośrodka do woli. Ale podejrzewam, że razerwację trzeba by zrobić w miarę szybko. :roll:

Jutro postaram się tego wszystkiego dowiedzieć. ;)

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jeśli dałoby radę, moglibyśmy wynająć cały ośrodek, wtedy psiaki mogłyby hasać po całym terenie ośrodka do woli. Ale podejrzewam, że razerwację trzeba by zrobić w miarę szybko. :roll:

Jutro postaram się tego wszystkiego dowiedzieć. ;)[/QUOTE]
Ale było by bosko :multi::multi: liczymy na Ciebie szefowo :eviltong:

[quote name='Anecioreczek']ale Wtedy masz nici z towarzystwa Nałogowego [/QUOTE] i to mnie własnie przy Tobie trzyma :diabloti:

Rozumiem ze nie ma podziału na domek zenski i meski :D pytam tylko retorycznie :)

PS: pamietajcie ze dzieci czytaja

Posted

[quote name='Usia']Ale było by bosko :multi::multi: liczymy na Ciebie szefowo :eviltong:

i to mnie własnie przy Tobie trzyma :diabloti:

Rozumiem ze nie ma podziału na domek zenski i meski :D pytam tylko retorycznie :)

PS: pamietajcie ze dzieci czytaja[/quote]
Domki jak najbardziej mogą być koedukacyjne. :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Sieraków koło Międzychodu.
Dokładnie ten ośrodek:
http://www.mojeeldorado.nxs.pl/

Co do dojazdu PKP, to jest pociąg do Wronek, później trzeba już dojechać na własną rękę. :roll:

No no podoba mi sie nawet:loveu:
Mam nadzieje ze na mapie to znajde:evil_lol:
Rozumiem ze pole namiotowe tez tam jest?? bo na stronie chyba o tym nic nie wspomnieli...a i czy mozna z przyczepa kempingowa??

Posted

[quote name='furciaczek']No no podoba mi sie nawet:loveu:
Mam nadzieje ze na mapie to znajde:evil_lol:
Rozumiem ze pole namiotowe tez tam jest?? bo na stronie chyba o tym nic nie wspomnieli...a i czy mozna z przyczepa kempingowa??[/quote]
Pola namiotowego niestety nie ma, bo nie ma osobnego węzła sanitarnego, ale pani zgodziła się na namioty, jeśli domkowicze użyczą swoich łazienek.
O przyczepę nie pytałam.

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja chce do przyczepy!!!!
bede grzeczna, nawet cicha!!![/quote]

Grzecznym wstep wzbroniony:diabloti:

zreszta nie wiem czy bede z przyczepa...wole sie zabezpieczyc bo nie wiem co temu mojemu do glowy wpadnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Pola namiotowego niestety nie ma, bo nie ma osobnego węzła sanitarnego, ale pani zgodziła się na namioty, jeśli domkowicze użyczą swoich łazienek.
O przyczepę nie pytałam.[/quote]

Kto pozyczy mi WC:oops:??

:lol:

Posted

[quote name='KaRa_']A teraz wszyscy co wyrazili chęć zamieszkania w domku proszeni są o potwierdzenie tego,żeby Asia napewno wiedziała ile domków;)[/QUOTE]
Ale Karciu...to sie jeszcze wszytsko moze zmienic...najlepiej to tam zapisy zamknac miesiac przed sierpniem zeby juz np. dwa dni przed nie bylo zadnych zmian...;P

Posted

[quote name='dogomanka_']Ale Karciu...to sie jeszcze wszytsko moze zmienic...najlepiej to tam zapisy zamknac miesiac przed sierpniem zeby juz np. dwa dni przed nie bylo zadnych zmian...;P[/quote]

Ale nie możemy rezerwować domku w sierpniu bo już nie będzie co rezerować, wakacje zawsze trzeba z wyprzedeniem w takiej iolości:crazyeye: tylko już nieługo więc Ci co zdeklarowali się do teraz że chą w domku niech jeszcze raz się zdeklarują by jakby co można było rezerować cały ośrodek.

Posted

Aaaa...to o to chodzi...;D
Bo poprostu np.ja jeszcze nie jestem pewna czy pojade,ale jakbym pojechala to bym w domku spala...dlatego jakby co to moze jeszcze duuuzo osob sie zapisac do domku...chociaz...juz nic nie pisze...wy sie na tym znacie...;D:evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']Aaaa...to o to chodzi...;D
Bo poprostu np.ja jeszcze nie jestem pewna czy pojade,ale jakbym pojechala to bym w domku spala...dlatego jakby co to moze jeszcze duuuzo osob sie zapisac do domku...chociaz...juz nic nie pisze...wy sie na tym znacie...;D:evil_lol:[/quote]
Dlatego pisałam by zapisywały się na domki osoby na 100% pewne by nie było później problrmów bo jeśli będzie chciała Asia zarezerować domki to będą potrzebne pieniądze a w tym roku jest zasada że płacimy za całość z góry, że nie było tak jak w tatmtym roku że za osoby co nie przyjechały dopłacaliśmy:shake:

Posted

Dam teraz na niebiesko i będę to przypominać.

Potwierdzamy rezerwacje na domki!Jadą psy łagodne, nieagresywne stosunku do innych!
To naprawdę ważne by pies był łagodny, nie chcemy przykrych incydentów będą osoby być może z szczeniakami a one do kazdego będą chciały podejść wiec by nie było problemów, a jeśli będziemy mieli wynajęty cały ośrodek to pewnie uda się wynegocjować by psy latały po nim luzem;).

Posted

[quote name='dogomanka_']A przyslepawy i gluchy pies tez moze jechac.?;>;)[/quote]
A jak myślisz dobrze to zniesie? mi się wydaje,że dla samego psa nie będzie to komfortowa sytuacja:roll:nowe miejsce a on lewdo widzi ledwo slyszy bardziej chyba by się zestresował niż czuł się dobrze, ale to od psa zalezy