basia bonnie Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Mysia_ napisał(a):moja kochana Basiunia :loveu: ewentualnie mozesz odebrac na naszym pazdziernikowym spotkaniu:evil_lol::evil_lol: ale to troche dlugo, wiec wysle Ci poczta ;) 1h15? wow, super:multi::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 basia bonnie napisał(a):ewentualnie mozesz odebrac na naszym pazdziernikowym spotkaniu:evil_lol::evil_lol: ale to troche dlugo, wiec wysle Ci poczta ;) to za długo by było :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 komar napisał(a):hmm;P coś okolo 1 godzina i 15 minut;P To słitaśnie. :multi: :multi: :multi: Quote
Okamia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 komar napisał(a):uwaga uwaga;) ogłaszam wszem i wobec iż film został ukończony;) Jeśli ktoś by chciał go w wersji DVD proszę się zgłaszać (jakkolwiek) to pomyślimy jak go dostarczyć;):cool1::cool1: Ja chcę :evil_lol: Odbiorę jakoś 27 u Kary :eviltong::eviltong::eviltong: komar napisał(a):hmm;P jak narazie to 15 GB:D ale w jakości DVD to jedna płytka;P nie lepiej na Blueray'u nagrać :eviltong::eviltong: wszystko by się zmieściło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Sluchajcie, potrzebna jest pomoc finansowa dla Pixie, wyrzuconej z 4 pietra!:placz: http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=423531178 Zostala jakas 'wspolna' kasa ze zlotu? Ktos cos mowil, ze zostanie ona podzielona na psiaki w potrzebie, Pixie jest bardzo potrzebujaca, ale nie wiem co z ta kasa. Quote
Asia & Ginger Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Sluchajcie, potrzebna jest pomoc finansowa dla Pixie, wyrzuconej z 4 pietra!:placz: http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=423531178 Zostala jakas 'wspolna' kasa ze zlotu? Ktos cos mowil, ze zostanie ona podzielona na psiaki w potrzebie, Pixie jest bardzo potrzebujaca, ale nie wiem co z ta kasa. Już napisałam PW do Ciebie w tej sprawie. ;) Quote
Mysia_ Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Sluchajcie, potrzebna jest pomoc finansowa dla Pixie, wyrzuconej z 4 pietra!:placz: http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=423531178 Zostala jakas 'wspolna' kasa ze zlotu? Ktos cos mowil, ze zostanie ona podzielona na psiaki w potrzebie, Pixie jest bardzo potrzebujaca, ale nie wiem co z ta kasa. bidulka :-( Jest na dogo? Quote
Mysia_ Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ana_Zbyska napisał(a):Tak, w moim podpisie. dzięki ;) idę zerknąć..... Quote
Sweet Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 komar napisał(a):uwaga uwaga;) ogłaszam wszem i wobec iż film został ukończony;) Jeśli ktoś by chciał go w wersji DVD proszę się zgłaszać (jakkolwiek) to pomyślimy jak go dostarczyć;):cool1::cool1: a ja tez chce filmik:cool3::p:p Quote
komar Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 no to od 23-28 sierpnia siedze w poznaniu:P wiec możesz wpaść i odebrać:diabloti: Quote
Karilka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Asiu śliiiczne zdjęcia! Dziękuję!:loveu::loveu::loveu: olekg18 napisał(a):BruDas szerszy od Dolcia i Czarka razem wziętych :P :P Ale i tak Dolar najpiękniejszy:diabloti::diabloti::diabloti: Ja teeż chce fiiilmiik:roll::shake:....:-( I jestem ZA przekazaniem choć jakiejś części pieniędzy ze zlotu na sunieczke - czekoladke... Quote
Okamia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Karilka napisał(a):I jestem ZA przekazaniem choć jakiejś części pieniędzy ze zlotu na sunieczke - czekoladke... ja również :razz: Quote
Mysia_ Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 z tego co widziałam na wątku sunci to dostanie część kasy ze zlotu, super :) Quote
Mysia_ Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 już nie mogę doczekac się tego filmiku :loveu: Quote
komar Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 no to skoro masz 5-10 km to możesz odbrać jakoś między jutrem a czwartkiem;P bo mamy ten mini zlot;P Quote
komar Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 No to jak chcesz to jutro o 15:40 jakoś odbieram Estere z dworca:P Quote
Recommended Posts