Rybc!a Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Mysia_ napisał(a):tusia. i Rybc!a rozumię, że za rok jedziecie na zlot? :cool3: :diabloti: Nic nie obiecuję na 100%, ale zrobię wszystko, by być . Czy są jakieś plany, gdzie ten zlot miałby się odbyć? Może tym razem coś bardziej na "górze"? :lol: Miałam jechać w tym roku, ale wszystkie dziewczyny z Elbląga zrobiły mnie w bambuko, najpierw się pozapisywały, narobiły mi nadziei, a potem jedna po drugiej rezygnowały . I zostałam w końcu sama. A że nie za bardzo byłam przekonana do wyjazdu bez żadnej osoby, którą znam- to rodzice zaplanowali w tym czasie urlop . No i jechać nie mogłam . A teraz żałuję. Bo bym przynajmniej mogła.. wypić z Baśką . :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Rybc!a napisał(a):Nic nie obiecuję na 100%, ale zrobię wszystko, by być . Czy są jakieś plany, gdzie ten zlot miałby się odbyć? Może tym razem coś bardziej na "górze"? :lol: Miałam jechać w tym roku, ale wszystkie dziewczyny z Elbląga zrobiły mnie w bambuko, najpierw się pozapisywały, narobiły mi nadziei, a potem jedna po drugiej rezygnowały . I zostałam w końcu sama. A że nie za bardzo byłam przekonana do wyjazdu bez żadnej osoby, którą znam- to rodzice zaplanowali w tym czasie urlop . No i jechać nie mogłam . A teraz żałuję. Bo bym przynajmniej mogła.. wypić z Baśką . :evil_lol: W Spale kolo piotrkowa trybunalskiego chyba :P cole oczywiscie :cool3::cool3::cool3: Quote
Mysia_ Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 basia bonnie napisał(a):cole oczywiscie :cool3::cool3::cool3: no w tym roku bardzo dużo coli na zlocie piliśmy :razz: Quote
basia bonnie Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Mysia_ napisał(a):no w tym roku bardzo dużo coli na zlocie piliśmy :razz: Only cola:cool3: Quote
Karilka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 basia bonnie napisał(a):W Spale kolo piotrkowa trybunalskiego chyba :P 60 km ale tym razem od Łodzi:cool3: 40km od Karilki:loveu: Mysia_ napisał(a):no w tym roku bardzo dużo coli na zlocie piliśmy :razz: Noo...dużo tego było... Cola rulezz:cool1: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 To teraz Karilka bedziesz miała blisko::evil_lol: ja jesli sie nie mysle chybo ok.300km:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Karilka napisał(a):60 km ale tym razem od Łodzi:cool3: 40km od Karilki:loveu: Noo...dużo tego było... Cola rulezz:cool1: 254,6km od basi chomik :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cola mniam:loveu: Quote
Okamia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ja może będę mieć wtedy już własny transport... :D:D Quote
Mysia_ Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 basia bonnie napisał(a):254,6km od basi chomik :multi: tylko 179,85 km po lini prostej od Mysi :loveu::multi: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 I tylko 277, coś tam od sweet:D hehe:evil_lol: w sumie to aż 277:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):I tylko 277, coś tam od sweet:D hehe:evil_lol: w sumie to aż 277:evil_lol: Śląsk w tym roku miał jeszcze więcej :eviltong: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no niby tak ale zawsze to prawie 300km:evil_lol: a tak to miałam 83 w tym roku:evil_lol: Quote
Manixsa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Nie ważne jak daleko i tak jest zaje.............. Quote
Izabela124. Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 W końcu wróciłam do domu:evil_lol: Jutro i ja zacznę wrzucac fotki, a mam ich baaaardzo dużo. Na zlocie było super, fajnych ludzi poznałam:lol: Quote
Karilka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Haha ja na noc do domu będę wracać :P [quote name='Manixsa']Nie ważne jak daleko i tak jest zaje.............. Czemu nie masz Lufki w avie?:mad: [quote name='Izabela124.']W końcu wróciłam do domu:evil_lol: Jutro i ja zacznę wrzucac fotki, a mam ich baaaardzo dużo. Na zlocie było super, fajnych ludzi poznałam:lol: Super! Wszyscy Ci zazdrościmy poznania fajnych ludzi!:cool3: Też byśmy tak chcieli:roll:... :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Izabela124. napisał(a):W końcu wróciłam do domu:evil_lol: Jutro i ja zacznę wrzucac fotki, a mam ich baaaardzo dużo. Na zlocie było super, fajnych ludzi poznałam:lol: nareszcie ktoś fotki będzie wrzucał! :multi: Quote
M&T Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Izka, tak długo ze Zlotu wracałaś? :evil_lol: :diabloti: Quote
Estera Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):Izka, tak długo ze Zlotu wracałaś? :evil_lol: :diabloti:to samo pomyslałam :evil_lol: Gdzie Ty dziewczyno mieszkasz? :-o Quote
AgaCzips Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Tak mniej więcej nadrobiłam wątek, po 2 tygodniowej przerwie bez komputera;) Ja chcę więcej zdjęć:placz: [quote name='komar']uwaga uwaga;) ogłaszam wszem i wobec iż film został ukończony;) Jeśli ktoś by chciał go w wersji DVD proszę się zgłaszać (jakkolwiek) to pomyślimy jak go dostarczyć;):cool1::cool1: Ja Ja Ja:multi: [quote name='rose']Oj no co:evil_lol: zaciekawił mnie busz na nogach, więc szukałam buszu pod pachami:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger'] I jeszcze pachy, jeszcze pachy. :cool3: :evil_lol: ...ale wy jesteście okropni:eviltong: [quote name='Asia & Ginger'] Czipsik, który miał być dobermanem. :evil_lol: przecież on jest dobermanem, tyle, że nie rasowym:eviltong: [quote name='komar'] <--- jest to przedstawienie wszystkich osób które były na zlocie:diabloti::diabloti: to sie pojawi na hmm prawie początku filmu:D sweet:loveu: [quote name='rose']Ale i tak tam nic ciekawego nie było, bo ja bardzo mało fot robiłam swoim aparatem, zawsze zapominałam go ze sobą zabierać:eviltong: oj, przyznaj się że nie chciało Ci się go brać :eviltong: [quote name='basia bonnie'] P.S. Wpiszcie sobie w google "VIP charakter i moc" i zobaczcie na 5 linka..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nice, tzn. sweet:evil_lol: Teraz to nawet 2 pierwsze linki:cool3::cool3::cool3: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Karilka napisał(a): Super! Wszyscy Ci zazdrościmy poznania fajnych ludzi!:cool3: Też byśmy tak chcieli:roll:... :diabloti::diabloti::diabloti: A co ty nukogo nie poznałaś?:diabloti::lol: Mysia_ napisał(a):nareszcie ktoś fotki będzie wrzucał! :multi:Mam ich chyba z 500, więc trochę to potrwa:evil_lol: M&T napisał(a):Izka, tak długo ze Zlotu wracałaś? :evil_lol: :diabloti: Estera napisał(a):to samo pomyslałam :evil_lol: Gdzie Ty dziewczyno mieszkasz? :-oNo trochę mój powrót do domu się przedłużył:evil_lol: A mieszkam na bezludziu hehe:diabloti: Quote
Estera Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Izabela124. napisał(a): No trochę mój powrót do domu się przedłużył:evil_lol: A mieszkam na bezludziu hehe:diabloti:pewnie się na pieszo zachciało wracać :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Estera napisał(a):pewnie się na pieszo zachciało wracać :evil_lol:Rowerkiem sobie wracałam:eviltong: Ukradłam po drodze z Sierakowa jak wracałam:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Na poczetek 20 fotek ;) : Postawa wystawowa Barda: Filip: Bobiś: Adusia: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Filip: Sonia: Tyskie pieski: Miki i Bobiś: Basia i Bonnie: Quote
Recommended Posts