Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dobra moze być :D tylko nie zapomnij przez ten rok:evil_lol:nie no żartuje nie musisz:) Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 fotki :multi: Izbaela dajesz, dajesz :razz: Mona4 napisał(a):Ciekawy zlot:shake: myslę, że skoro Ciebie nie było to takie komentarze możesz sobie oszczędzić ;) Według mnie bylo bardzo ciekawie, bo poznałam wielu przewspaniałych miłośników psów, dogomaniaków z prawdziwego zdarzenia :loveu: Myśle, że jakby zrobić głosowanie bylo by więcej osob zadowolonych ze zlotu, niż tych, którym się nie podobało :roll: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Dobra moze być :D tylko nie zapomnij przez ten rok:evil_lol:nie no żartuje nie musisz:)Ale o czym mam nie zapomniec?:evil_lol: Bo juz sie pogubilam:lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 że loda masz mi postawic:evil_lol: hehe;) iza dajesz fotki:D Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mysia_ napisał(a):fotki :multi: Izbaela dajesz, dajesz :razz: Haha co za doping:evil_lol: A wiesz ty co, przypomnialam sobie, ze mialas mi dac majetczki chyba z misiem, nie pamietam dokladnie:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):że loda masz mi postawic:evil_lol: hehe;) iza dajesz fotki:DAaaaa ale zalezy jakiego:diabloti: Zaraz dam anstepne Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 a jakiego chcesz:evil_lol: to dobrze dawaj:D Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):a jakiego chcesz:evil_lol: to dobrze dawaj:DHmm to mam jeszcze czas do namyslu Nie chce mi sie ich zmniejszac:eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jejus Bobis ales ty pusty buhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (wtajemniczeni wiedza o co chooo) Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Haha co za doping:evil_lol: A wiesz ty co, przypomnialam sobie, ze mialas mi dac majetczki chyba z misiem, nie pamietam dokladnie:diabloti: z misiem, te których mam trzy pary :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9392.jpg ojejuś mój pusty bobiś:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Mysia_']z misiem, te których mam trzy pary :evil_lol:No, tak to te:multi::evil_lol: A jest na nich bialy niedzwiedz?:cool3::evil_lol::diabloti: Na dzis koniec Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9392.jpg ojejuś mój pusty bobiś:evil_lol:Nie dosc, ze psuty to jeszcze tlusty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Izabela124. napisał(a):No, tak to te:multi::evil_lol: A jest na nich bialy niedzwiedz?:cool3::evil_lol::diabloti: Na dzis koniec biały to on nie jest :shake: Jak to koniec? :placz::mad: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Nie dosc, ze psuty to jeszcze tlusty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jejuś iza nie pisz tak bo zaraz nie wytrzymam ze śmiechu:evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mysia_ napisał(a):biały to on nie jest :shake: Jak to koniec? :placz::mad:To pofarbuj go, bo ja chce bialego:evil_lol: Bo juz mi sie nie chce ich podpisywac i zmniejszac i wgrywac:eviltong::eviltong::eviltong: xxSweetGirl93xx napisał(a):jejuś iza nie pisz tak bo zaraz nie wytrzymam ze śmiechu:evil_lol::eviltong::eviltong:Buhaha smiech to zdrowie A teraz mi sie przypomnialo moje liczenie ile Ola ma miesiecy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ej no wgraj jeszcze troche dla nas:D:D jak nas kochasz to wgraj:D tak mi tez:D luty, styczeń, luty:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ej no wgraj jeszcze troche dla nas:D:D jak nas kochasz to wgraj:D tak mi tez:D luty, styczeń, luty:evil_lol:Hahha ja wszystkich kocham i to wykorzystujecie:placz::diabloti: Haha a ja nawet sie nie kampnelam, ze tak liczylam:evil_lol: A pamietasz jak sie wyjebalam i prawie paluszek zlamalam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A potem sie z tego brechalam, awy mi mendy zamsiat pomoc to jeszcze sie smialyscie i fotki cykalyscie:diabloti::mad: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 nie wykorzystujemy:D to tylko taki mały szantaż emocjonalny:evil_lol: hehe my pamietamy:) ty byłas pijana to nie pamietasz:evil_lol: tak to tez pamietam:D bo to bylo smieszne:) albo te twoje małe buciki i jak sie wybierałas w szpilkach do lasu:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A teraz na co większość czekała zdjęcia z ostatniej nocy:diabloti::diabloti::diabloti: pare buteleczek Mrówkowe stado Bydgoszczanki Estera i Baśka i tak ogólnie Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie wykorzystujemy:D to tylko taki mały szantaż emocjonalny:evil_lol: hehe my pamietamy:) ty byłas pijana to nie pamietasz:evil_lol: tak to tez pamietam:D bo to bylo smieszne:) albo te twoje małe buciki i jak sie wybierałas w szpilkach do lasu:evil_lol:Wgrywaja sie fotki:lol: Haha ja pijana? Haha a buciki musialam wywalic, bo nic z nich nie zostalo:placz::eviltong: I moja super kredke do oczy wymarnowaliscie, a ona taka dobra byla:placz::evil_lol: Quote
Recommended Posts