Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

komar napisał(a):
No to jak chcesz to jutro o 15:40 jakoś odbieram Estere z dworca:P

jutro nie wiem czy dam rade dojechać do poznania a na dworzec to autobusem mam prawie godzine jazdy:roll:

rose napisał(a):
Przyjedz do Skórzewa:eviltong:

a gdzie to?:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

Komar: moze jakos dam rade dojechać na dworzec(poznań główny tak?) ok.15.30 ale jeszcze tu napisze dokładnie wiec jak co to weź dla mnie filmik:):)

Dojade na dworzec na 15.30 wiec jak bys mógł o tej godzinie juz byc:) tylko gdzie bedziesz czekał filmem...?odp:evil_lol:

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
Komar: moze jakos dam rade dojechać na dworzec(poznań główny tak?) ok.15.30 ale jeszcze tu napisze dokładnie wiec jak co to weź dla mnie filmik:):)

Dojade na dworzec na 15.30 wiec jak bys mógł o tej godzinie juz byc:) tylko gdzie bedziesz czekał filmem...?odp:evil_lol:
Poznań Główny . Gdzie będzie komar? No obiecał na peron po mnie przyjść więc dowiedz się gdzie staje pociąg z Bydgoszczy a tam na pewno nas znajdziesz :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Poznań Główny . Gdzie będzie komar? No obiecał na peron po mnie przyjść więc dowiedz się gdzie staje pociąg z Bydgoszczy a tam na pewno nas znajdziesz :evil_lol:

a o której dokładnie bedziesz ??
znajde jakos was:)

Posted

Estera napisał(a):
Teoretycznie 15:37 mam być w Poznaniu. Ale znając pociągi to trzeba liczyć10-20 minutowe spóźnienie :cool3:

w kazdym razie ja bede mniej wiece ok.15.30 bo nie wiem czy jezdzi tramwaj ktorym dojade bo sa remonty wiec namówiłam mame by mnie zawiozła:D
heh:) najwyzej poczekam chwile:)

Posted

Estera napisał(a):
Madzia wariatko, Wam to ja wypalę i dam. Razem z bluzą ;)

yyyy...ale ja gamoń jestem :flaming::P No jasne, że tak zrobimy. Zapomniałam, że będziesz teraz w Poznaniu. Dzięki:loveu:

Posted

virginia napisał(a):
yyyy...ale ja gamoń jestem :flaming::P No jasne, że tak zrobimy. Zapomniałam, że będziesz teraz w Poznaniu. Dzięki:loveu:

hihihi. :eviltong: Jak wrócę to się odezwę i się spotkamy :loveu:

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
w kazdym razie ja bede mniej wiece ok.15.30 bo nie wiem czy jezdzi tramwaj ktorym dojade bo sa remonty wiec namówiłam mame by mnie zawiozła:D
heh:) najwyzej poczekam chwile:)

No to myśle że można na tym peronie gdzie estera bedzie:P albo pod KFC;)