Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']a oto pogoda na nasz zlot pogoda jest na Gorzów Wielkowpolski bo ani Sierakow ani Wronki nie byly uwzglednione... zaluje ze wybralam namiot...
http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11707http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11707
Ojjj tam, ja nie wierzę na 100% w tą prognoze, gdzieś tam mówili,że teraz początkiem sierpnia mają być wszędzie upały i nawet temp. ma sięgnąć coś chyba 40ileś stopni i będzie to najwyższa w PL od 30 lat:lol:

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj biedna Pati zaczyna panikować ,że bd musiala jechać z plebsem pociągiem:D
Ja zdjecia wstawiać nie musze ,bo mnie wszyscy znają:)I jak Aniusia nie chce wam robic przykrości tym ,ze jestem taki sexowny ,a wy nie :D hahaha
:*:*

Posted

[quote name='diabelkowa']a oto pogoda na nasz zlot pogoda jest na Gorzów Wielkowpolski bo ani Sierakow ani Wronki nie byly uwzglednione... zaluje ze wybralam namiot...
http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11707http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11707
Prognoza z Onetu: ;)
http://pogoda.onet.pl/0,890,38,,,gorzow_wielkopolski,miasto.html

[quote name='AgaCzips']a czy ktoś jedzie z poznania pks'em, bo widziałam ze takie połączenie istnieje?:cool3:
Ktoś coś wspominał, ale kurczę nie pamiętam kto. :roll:

[quote name='Rinuś']szlag mnie jasny trafi !!
Was też dogo wywala?nie mogę w ogóle się połączyć :placz:
Dogo mi chodzi jak należy. :p

Posted

AgaCzips napisał(a):
a czy ktoś jedzie z poznania pks'em, bo widziałam ze takie połączenie istnieje?:cool3:

Asia & Ginger napisał(a):
Ktoś coś wspominał, ale kurczę nie pamiętam kto. :roll:

Aga, Olek kazał mi przekazać, że Paulina87 jedzie PKSem z Poznania. :p

Posted

TYSZANIE, czyli ja i moja ekipa, chcemy przyjechać na zlot już na niedzielę. Na miejscu bylibyśmy ok. 8.00. Potrzebujemy domek 5-osobowy, najlepiej gdzieś w ustronnym miejscu, nie na środku ośrodka /choć to pewnie nie od nas zależy/, obok którego będzie można bez problemu rozbić namiot. Jedzie nas w sumie 6 osób, w tym jedna z namiotem + 6 psów. Jak możemy zarezerwować takowy domek już od niedzieli? A może ktoś z organizatorów się tym zajmuje? ;)

Posted

A kto będzie kierował tym drugim autem? Bo chyba nie ktoś Was. :cool3: :evil_lol:

A właśnie, że ktoś z nas! :eviltong:
Pan Grześ od grazyny9915 jedzie z nami. Będzie mieszkał w namiocie. On prowadzi drugie auto.
Okazało się, że musi z nami jechać jeszcze jeden pies z tymczasu, więc nawet w tych dwóch autach będzie nam się ciężko zmieścić, także cieszcie się z tej ciuchci! :eviltong:

Posted

[quote name='Mada:)']TYSZANIE, czyli ja i moja ekipa, chcemy przyjechać na zlot już na niedzielę. Na miejscu bylibyśmy ok. 8.00. Potrzebujemy domek 5-osobowy, najlepiej gdzieś w ustronnym miejscu, nie na środku ośrodka /choć to pewnie nie od nas zależy/, obok którego będzie można bez problemu rozbić namiot. Jedzie nas w sumie 6 osób, w tym jedna z namiotem + 6 psów. Jak możemy zarezerwować takowy domek już od niedzieli? A może ktoś z organizatorów się tym zajmuje? ;)
O ustronne miejsce raczej będzie ciężko. Domki są dość blisko siebie, ale pomyślimy. ;)
Ja się zajmuję rezerwacją domków na niedzielę. Jutro zadzwonię, w sumie to w sobotę mam dać ostateczną odpowiedź, kto kiedy przyjeżdza. ;)

[quote name='Mada:)']A właśnie, że ktoś z nas! :eviltong:
Pan Grześ od grazyny9915 jedzie z nami. Będzie mieszkał w namiocie. On prowadzi drugie auto.
Okazało się, że musi z nami jechać jeszcze jeden pies z tymczasu, więc nawet w tych dwóch autach będzie nam się ciężko zmieścić, także cieszcie się z tej ciuchci! :eviltong:
A Pan Grześ nie chce nocować w domku?
W domkach zmieści się nawet 7 osób, ponieważ są np. 3 łóżka 2-osobowe i 1 1-osobowe. :cool3:

Posted

O ustronne miejsce raczej będzie ciężko. Domki są dość blisko siebie, ale pomyślimy. ;)
Ja się zajmuję rezerwacją domków na niedzielę. Jutro zadzwonię, w sumie to w sobotę mam dać ostateczną odpowiedź, kto kiedy przyjeżdza. ;)

A Pan Grześ nie chce nocować w domku?
W domkach zmieści się nawet 7 osób, ponieważ są np. 3 łóżka 2-osobowe i 1 1-osobowe. :cool3:

Dzięki Asiu ogromne!! :loveu: A czy jest ryzyko, że zabraknie domku dla nas na niedzielę, czy śmiało możemy się zacząć pakować?

Pan Grześ lubi ekstremalne warunki. :D

Posted

Mada:) napisał(a):
Dzięki Asiu ogromne!! :loveu: A czy jest ryzyko, że zabraknie domku dla nas na niedzielę, czy śmiało możemy się zacząć pakować?

Pan Grześ lubi ekstremalne warunki. :D

Raczej nie zabraknie. Jutro zadzwonię i zaklepię Wam domek, żeby było już na 100% pewne. ;)

Posted

Dodawajcie swoje zdjęcia:eviltong: ja przyjeżdżam jak się uda wcześnie rano w niedziele, a jak nie to coś ok. południa i chciałabym wiedzieć do kogo podejść:eviltong:

Posted

M&T napisał(a):
ja jak znajdę jakieś w miarę do pokazania to wstawię :eviltong:

P.S. A może być przerobione? :evil_lol:

Ale, żebyś nie przerobiła czasem tak, że będziesz nie do poznania na żywo:evil_lol: