Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie do ludzi jadących z Bielska do Wronek pociągiem ;) Czy mogłabym się ewentualnie do jakiejś grupki podłączyć :oops: ?
TZ 5tego ma się stawić na służbę więc nie pojedzie zemną a ja sama ( no z psem ) trochę mam stracha tak daleko jechać :roll:

Posted

Mi naprawdę trudno znaleźć odpowiednie zdjęcie... :shake:
Ale cóż... Jest. A nawet dwa!
Najlepsze z tych co mam. :eviltong:

A co do drugiego się rozmyśliłam... Bo... bo tak. :diabloti:

Posted

Asiu ja bym była w niedziele o 12 lub w poniedziałek o 12...
Tylko te Wronki - Sieraków pałają nie ciekawą przyszłością....:shake:

http://i35.tinypic.com/551nh4.jpg
To zdjęcie mnie rozwaliło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A nad komarem to tylko kot sie zlitował...:P

PS: Rawa nie wiem czego sie wstydzisz, przecież jesteś ładną dziewczyną;).

Posted

Karliko, ja się nie wstydzę, tylko problem w tym, że mając rodziców pracujących jako pośredników nieruchomości całą galerię wypełniają zdjęcia mieszkań i działek. :diabloti:

A poza tym tamto najbardziej mi się podoba, bo jest prawdziwe. Jestem rozczochrana i Dianolina udaje dzika. O to chodziło! :multi:

Posted

[quote name='Karilka']
http://i35.tinypic.com/551nh4.jpg
To zdjęcie mnie rozwaliło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A nad komarem to tylko kot sie zlitował...:P

Oj usneło nam się na zlocie w środku dnia i dziewczyny to wykorzystały:oops::evil_lol::evil_lol:
Nie to komar udawał kota :evil_lol: biedna moja kicia,że musiała znosić jego towarzystwo :evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Asia nie żyjesz:diabloti::mad::mad::mad:

:grins: Też Cię kocham. :loveu:

Mada:) napisał(a):
Asiuuu - czy dzwoniłaś już do ośrodka w sprawie niedzielnych domków, że tak z niecierpliwości zapytam...?

O dobrze, że mi przypomniałaś, dzwoniłam oczywiście, można przyjechać w niedzielę, ale domki będą wolne tak gdzieś od godziny 13-14, ponieważ Pani musi posprzątać po wyjeżdżających gościach. ;)

Karilka napisał(a):
Asiu ja bym była w niedziele o 12 lub w poniedziałek o 12...
Tylko te Wronki - Sieraków pałają nie ciekawą przyszłością....:shake:

Karilka, napisz do AgaCzips albo Paulina87, może przyjechałabyś pociągiem do Poznania, a dalej z nimi PKSem do Sierakowa (tylko nie wiem, o której wyjeżdżają). A jeśli chcesz przyjechać w niedzielę, to o 12 jeszcze mnie nie będzie, będzie jedynie Pani Grażyna, może poprosisz ją, żeby po Ciebie podjechała? :cool3:

Posted

czy ktoś ze zlotu będzie w Sierakowie ok. godz. 13 lub wcześniej? Bo ja wtedy mniej więcej tam zawitam :) i żeby nie okazało się, że jestem sama xD

Posted

M&T napisał(a):
czy ktoś ze zlotu będzie w Sierakowie ok. godz. 13 lub wcześniej? Bo ja wtedy mniej więcej tam zawitam :) i żeby nie okazało się, że jestem sama xD

Rose chyba będzie. :roll:

A jedziesz z Okamią czy ktoś inny Was przywiezie?

Posted

M&T napisał(a):

Ja będę na ok. tą godzinę :)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Rose chyba będzie. :roll:

A jedziesz z Okamią czy ktoś inny Was przywiezie?

nie, rodzice mnie samochodem przywożą :)

Asia&gordonisko napisał(a):
Ja będę na ok. tą godzinę :)

A no to fajnie :multi::lol::lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Jadę :evil_lol: do zobaczenia w czwartek chlory meee :loveu:
Do zobaczenia chlorze. :evil_lol:

[quote name='M&T']nie, rodzice mnie samochodem przywożą :)
Hmmm, to może Okamia umówiłaby się z Karilką i ją odebrała z Wronek tak ja miała odebrać Ciebie. :roll:

Posted

Hmmm, to może Okamia umówiłaby się z Karilką i ją odebrała z Wronek tak ja miała odebrać Ciebie. :roll:

Jeśli Karilka przyjeżdża w niedzielę, to myślę, że Karola nie miałaby nic przeciwko, ale to już z nią trzeba uzgadniać :eviltong::eviltong:

Posted

M&T napisał(a):

Ja będę już o tej;) jeśli wszystko pójdzie tak jak zaplanowałam to będę na 10 w Sierakowie:eviltong: z prawie całą rodzinką:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Ja będę już o tej;) jeśli wszystko pójdzie tak jak zaplanowałam to będę na 10 w Sierakowie:eviltong: z prawie całą rodzinką:evil_lol:

no to fajnie :lol:
ooo, cała twoja rodzinka to psiarze? :cool3:

Posted

A jeśli chcesz przyjechać w niedzielę, to o 12 jeszcze mnie nie będzie, będzie jedynie Pani Grażyna, może poprosisz ją, żeby po Ciebie podjechała? :cool3:

Czyli Grażynka już jest w Niedziele o tej ok. 12? Super.

M&T napisał(a):

Ja będę, jak mi sie uda.

....Okamia...???:Rose:
:diabloti:

Posted

Karilka napisał(a):

Ja będę, jak mi sie uda.

....Okamia...???:Rose:
:diabloti:

Hahahaha xD Okamia będzie ok. 15 dopiero :eviltong:

Posted

M&T napisał(a):
no to fajnie :lol:
ooo, cała twoja rodzinka to psiarze? :cool3:

No nie do końca:evil_lol: moja siostra np. lubi psy dopóki nie podejdą do niej i jej nie poliżą:evil_lol: