Mada:) Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Asiuuu - czy dzwoniłaś już do ośrodka w sprawie niedzielnych domków, że tak z niecierpliwości zapytam...? Quote
Herspri Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Mam pytanie do ludzi jadących z Bielska do Wronek pociągiem ;) Czy mogłabym się ewentualnie do jakiejś grupki podłączyć :oops: ? TZ 5tego ma się stawić na służbę więc nie pojedzie zemną a ja sama ( no z psem ) trochę mam stracha tak daleko jechać :roll: Quote
Rawa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Mi naprawdę trudno znaleźć odpowiednie zdjęcie... :shake: Ale cóż... Jest. A nawet dwa! Najlepsze z tych co mam. :eviltong: A co do drugiego się rozmyśliłam... Bo... bo tak. :diabloti: Quote
Karilka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Asiu ja bym była w niedziele o 12 lub w poniedziałek o 12... Tylko te Wronki - Sieraków pałają nie ciekawą przyszłością....:shake: http://i35.tinypic.com/551nh4.jpg To zdjęcie mnie rozwaliło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nad komarem to tylko kot sie zlitował...:P PS: Rawa nie wiem czego sie wstydzisz, przecież jesteś ładną dziewczyną;). Quote
Rawa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Karliko, ja się nie wstydzę, tylko problem w tym, że mając rodziców pracujących jako pośredników nieruchomości całą galerię wypełniają zdjęcia mieszkań i działek. :diabloti: A poza tym tamto najbardziej mi się podoba, bo jest prawdziwe. Jestem rozczochrana i Dianolina udaje dzika. O to chodziło! :multi: Quote
KaRa_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Karilka'] http://i35.tinypic.com/551nh4.jpg To zdjęcie mnie rozwaliło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nad komarem to tylko kot sie zlitował...:P Oj usneło nam się na zlocie w środku dnia i dziewczyny to wykorzystały:oops::evil_lol::evil_lol: Nie to komar udawał kota :evil_lol: biedna moja kicia,że musiała znosić jego towarzystwo :evil_lol: Quote
Karilka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 łe... ja widziałam pare Waszych zdjęć;). No i Grażynkę poznałam osobiście. Kara no tak... Widać podobieństwo... Tylko gdzie ten ogon?;) Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 rose napisał(a):Asia nie żyjesz:diabloti::mad::mad::mad: :grins: Też Cię kocham. :loveu: Mada:) napisał(a):Asiuuu - czy dzwoniłaś już do ośrodka w sprawie niedzielnych domków, że tak z niecierpliwości zapytam...? O dobrze, że mi przypomniałaś, dzwoniłam oczywiście, można przyjechać w niedzielę, ale domki będą wolne tak gdzieś od godziny 13-14, ponieważ Pani musi posprzątać po wyjeżdżających gościach. ;) Karilka napisał(a):Asiu ja bym była w niedziele o 12 lub w poniedziałek o 12... Tylko te Wronki - Sieraków pałają nie ciekawą przyszłością....:shake: Karilka, napisz do AgaCzips albo Paulina87, może przyjechałabyś pociągiem do Poznania, a dalej z nimi PKSem do Sierakowa (tylko nie wiem, o której wyjeżdżają). A jeśli chcesz przyjechać w niedzielę, to o 12 jeszcze mnie nie będzie, będzie jedynie Pani Grażyna, może poprosisz ją, żeby po Ciebie podjechała? :cool3: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 czy ktoś ze zlotu będzie w Sierakowie ok. godz. 13 lub wcześniej? Bo ja wtedy mniej więcej tam zawitam :) i żeby nie okazało się, że jestem sama xD Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):czy ktoś ze zlotu będzie w Sierakowie ok. godz. 13 lub wcześniej? Bo ja wtedy mniej więcej tam zawitam :) i żeby nie okazało się, że jestem sama xD Rose chyba będzie. :roll: A jedziesz z Okamią czy ktoś inny Was przywiezie? Quote
Rahl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):czy ktoś ze zlotu będzie w Sierakowie ok. godz. 13 lub wcześniej? Bo ja wtedy mniej więcej tam zawitam :) i żeby nie okazało się, że jestem sama xD Ja będę na ok. tą godzinę :) Quote
Paulina87 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja jadę prawdopodobnie tym pks-em po 10. Odjeżdża zaraz spod mojego mieszkanka. Gdyby ktoś był wcześniej w Poznaniu to zapraszam na kawę przed wyjazdem :cool3:. Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jadę :evil_lol: do zobaczenia w czwartek chlory meee :loveu: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Rose chyba będzie. :roll: A jedziesz z Okamią czy ktoś inny Was przywiezie? nie, rodzice mnie samochodem przywożą :) Asia&gordonisko napisał(a):Ja będę na ok. tą godzinę :) A no to fajnie :multi::lol::lol: Quote
Basia i Barni Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 tak sie pije panowie i panie :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś']Jadę :evil_lol: do zobaczenia w czwartek chlory meee :loveu: Do zobaczenia chlorze. :evil_lol: [quote name='M&T']nie, rodzice mnie samochodem przywożą :) Hmmm, to może Okamia umówiłaby się z Karilką i ją odebrała z Wronek tak ja miała odebrać Ciebie. :roll: Quote
Basia i Barni Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 czy jezeli przyjedziemy w poniedziałek koło 16 bedzie git ??? bo to 6 godzin autem :shake::cool1: aha asiu wyslij mi twoj numer bo to do ciebie w sprawie kluczy do pokoju Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Hmmm, to może Okamia umówiłaby się z Karilką i ją odebrała z Wronek tak ja miała odebrać Ciebie. :roll: Jeśli Karilka przyjeżdża w niedzielę, to myślę, że Karola nie miałaby nic przeciwko, ale to już z nią trzeba uzgadniać :eviltong::eviltong: Quote
rose Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):czy ktoś ze zlotu będzie w Sierakowie ok. godz. 13 lub wcześniej? Bo ja wtedy mniej więcej tam zawitam :) i żeby nie okazało się, że jestem sama xD Ja będę już o tej;) jeśli wszystko pójdzie tak jak zaplanowałam to będę na 10 w Sierakowie:eviltong: z prawie całą rodzinką:evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 rose napisał(a):Ja będę już o tej;) jeśli wszystko pójdzie tak jak zaplanowałam to będę na 10 w Sierakowie:eviltong: z prawie całą rodzinką:evil_lol: no to fajnie :lol: ooo, cała twoja rodzinka to psiarze? :cool3: Quote
Karilka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a): A jeśli chcesz przyjechać w niedzielę, to o 12 jeszcze mnie nie będzie, będzie jedynie Pani Grażyna, może poprosisz ją, żeby po Ciebie podjechała? :cool3: Czyli Grażynka już jest w Niedziele o tej ok. 12? Super. M&T napisał(a):czy ktoś ze zlotu będzie w Sierakowie ok. godz. 13 lub wcześniej? Bo ja wtedy mniej więcej tam zawitam :) i żeby nie okazało się, że jestem sama xD Ja będę, jak mi sie uda. ....Okamia...???:Rose: :diabloti: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Karilka napisał(a): Ja będę, jak mi sie uda. ....Okamia...???:Rose: :diabloti: Hahahaha xD Okamia będzie ok. 15 dopiero :eviltong: Quote
Karilka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Napisałam wyjątkowo melodramatyczny tekst do Grażynki na gadu. Mam nadzieję, że się zlituje... :cool1: Quote
rose Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):no to fajnie :lol: ooo, cała twoja rodzinka to psiarze? :cool3: No nie do końca:evil_lol: moja siostra np. lubi psy dopóki nie podejdą do niej i jej nie poliżą:evil_lol: Quote
Recommended Posts