olekg89 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Poniedziałek to dzień 0 .Więc komarenek ma racje:) Quote
komar Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ale pon to juz dzień zlotu;) tak wiec śr->czw 1 czw-pt 2 pt-sob 3 sob- ndz 4 ndz-pon 5;) Quote
Mysia_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 komar napisał(a):ale pon to juz dzień zlotu;) tak wiec śr->czw 1 czw-pt 2 pt-sob 3 sob- ndz 4 ndz-pon 5;) wreszcie ktoś zrozumiał moje wątpliwości co do odliczania :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dokładnie. Coś się nam Anka na matematyce obijała:P Quote
diabelkowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 w sumie dla nas to 4 bo zlot u np mnie sie zaczyna w niedziele w pociagu:evil_lol: Quote
komar Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 a ja to juz teraz moge tam pojchac;P tylko koszulki odbiore:P Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 to kto z was będzie juz w niedzielę? :hmmmm: [Karolinko, kochana, wiem, że ty będziesz już wtedy xD :loveu:] Quote
Mada:) Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='M&T']to kto z was będzie juz w niedzielę? :hmmmm: [Karolinko, kochana, wiem, że ty będziesz już wtedy xD :loveu:] Być może tyska ekipa wybierze się na zlot już z soboty na niedzielę, ale to narazie tylko takie przypuszczenia. Wieczorem chyba dam ostateczną odpowiedź. Czy jeśli zdecydujemy się na ten dzień dłużej, to od której godziny domek dla nas byłby wolny? Na miejscu bylibyśmy wczesnym ranem... Do domku będzie nas 5 osób. Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Mada:)'] Do domku będzie nas 5 osób. To chyba trzeba wynająć 2 domki :evil_lol::evil_lol: bo nas też chyba 5 będzie :eviltong: Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 komar napisał(a):a ja to juz teraz moge tam pojchac;P tylko koszulki odbiore:P Ja też:eviltong: Jedziemy?:evil_lol: I mam takie jeszcze pytanko ile osób w niedziele jedzie? Bo ja z Sandrą też bym pojechała, bo nie wiem czy w samochodzie byśmy się pomieścili wszyscy, a tak to moja siostra nas zawiezie;) trzeba zadzwonić do ośrodka i im dać znać tak Asiu?;) Quote
Karilka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Okamia napisał(a):To szukaj i przyjeżdżaj :D nie ma za co xD A my? A my? Szukam ciapąga z soboty na niedziele albo na niedziele ale na razie najfajniejszy jest w poniedziałek:shake: - do Wronek (a tam cos jeździ do Sierakowa?:roll:) Quote
Karilka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Czy SIERAKÓW RYNEK jest daleko od ....naszego el dorado?:roll: Albo SIERAKÓW OŚRODEK ZDROWIA Lub też SIERAKÓW WYB. cokolwiek znaczy to WYB.:diabloti: Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Karilka napisał(a):Czy SIERAKÓW RYNEK jest daleko od ....naszego el dorado?:roll: Albo SIERAKÓW OŚRODEK ZDROWIA Lub też SIERAKÓW WYB. cokolwiek znaczy to WYB.:diabloti: Sieraków Rynek jest 2 przystanki od ośrodka, tak mi sie przynajmniej wydaje.. jeśli się mylę proszę mnie poprawić:eviltong: Quote
Karilka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=polacz_3&czas_min=3&czas_maks=90& A czy ten rozkład obowiązuje też w niedziele? Ktos sie może orientuje;)? Quote
CASIA&ttb Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Karilka']http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=polacz_3&czas_min=3&czas_maks=90& A czy ten rozkład obowiązuje też w niedziele? Ktos sie może orientuje;)? nie radze bazowac na tym rozkładzie bo żadko kiedy sie sprawdza... najlepiej zadzwonic na informacje PKS i sie dowiediec czy oby napewno w wakacje te autobusy jeżdżą-od siebie dodam że droga z wronek do ierkowa jest długa i z buta udało sie mi i Pati przejsc jakies 8-9km i miałyśmy dość a byłyśmy bez bagaży... Quote
Rahl Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Dolny Śląsk górą!!! :multi: ;):thumbs:święta racja:thumbs:;) No to jak z tą niedzielą :cool3:? Prosiłabym o informacje czy z tym domkiem i pokojem załatwione, bo moi rodzice strasznie się denerwują :roll: Mój tata ma w poniedziałek nawał pracy... tylko niedziela mu pasuje ;) Proszę ładniutko :grins: bo co chwilę jestem pytana, czy to już w 100% załatwione :roll: Quote
Karilka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 CASIA&ttb napisał(a):nie radze bazowac na tym rozkładzie bo żadko kiedy sie sprawdza... najlepiej zadzwonic na informacje PKS i sie dowiediec czy oby napewno w wakacje te autobusy jeżdżą-od siebie dodam że droga z wronek do ierkowa jest długa i z buta udało sie mi i Pati przejsc jakies 8-9km i miałyśmy dość a byłyśmy bez bagaży... To 22km więc kupa drogi na piechote... Jaki jest nr do pksa?:roll: Quote
CASIA&ttb Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Karilka napisał(a):To 22km więc kupa drogi na piechote... Jaki jest nr do pksa?:roll: wujek google mówi że informacja ogolnopolska PKS ma numer : 0 300 300 990 :cool3: Quote
rose Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 komar napisał(a):koszulki odebrane;) leżą już u nie w szafie;P wisieć powinny, żeby się nie pogniotły:eviltong: Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 rose napisał(a):wisieć powinny, żeby się nie pogniotły:eviltong: właśnie! :eviltong: a ja w końu mam L-kę czy XL-kę? xD Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 komar napisał(a):ale one są ładnie poskladane w reklamówce;P i aż żal Ci je rozwijać??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dziwię się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 komar napisał(a):ale one są ładnie poskladane w reklamówce;P ehh, no niech ci będzie :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts