Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
No tak :lol: A przynajmniej mam taką nadzieję :cool3:

To juz nie jestes z nami w domku? To nam sie calkiem domek rozpada...

Posted

[quote name='M&T']to kto z was będzie juz w niedzielę? :hmmmm: [Karolinko, kochana, wiem, że ty będziesz już wtedy xD
O jaką Karolinkę chodzi? :cool3:

[quote name='Mada:)']Być może tyska ekipa wybierze się na zlot już z soboty na niedzielę, ale to narazie tylko takie przypuszczenia. Wieczorem chyba dam ostateczną odpowiedź.

Czy jeśli zdecydujemy się na ten dzień dłużej, to od której godziny domek dla nas byłby wolny? Na miejscu bylibyśmy wczesnym ranem...
Do domku będzie nas 5 osób.
To czekam w takim razie na decyzję. ;)

[quote name='M&T']To chyba trzeba wynająć 2 domki bo nas też chyba 5 będzie :eviltong:

[quote name='rose']Ja też Jedziemy?:evil_lol:

I mam takie jeszcze pytanko ile osób w niedziele jedzie? Bo ja z Sandrą też bym pojechała, bo nie wiem czy w samochodzie byśmy się pomieścili wszyscy, a tak to moja siostra nas zawiezie trzeba zadzwonić do ośrodka i im dać znać tak Asiu?
Dzwoniłam, zamówiłam na razie 2 domki (dla Was i M&T i reszty) i pokój 1-osobowy (dla mamy Asi&gordonisko), ale jakby coś, to mogę jeszcze domówić. ;)

[quote name='Karilka']A my? A my?

Szukam ciapąga z soboty na niedziele albo na niedziele ale na razie najfajniejszy jest w poniedziałek- do Wronek
(a tam cos jeździ do Sierakowa?:roll:)
Do Sierakowa pociągi niestety nie jeżdżą. :shake:

[quote name='Karilka']Czy SIERAKÓW RYNEK jest daleko od ....naszego el dorado?
Albo SIERAKÓW OŚRODEK ZDROWIA
Lub też SIERAKÓW WYB. cokolwiek znaczy to WYB.:diabloti:
Pewnie niedaleko, bo to nieduża mieścina. ;)

[quote name='Asia&gordonisko']No to jak z tą niedzielą?
Prosiłabym o informacje czy z tym domkiem i pokojem załatwione, bo moi rodzice strasznie się denerwują Mój tata ma w poniedziałek nawał pracy... tylko niedziela mu pasuje Proszę ładniutko :grins: bo co chwilę jestem pytana, czy to już w 100% załatwione
Asiu, pokój załatwiony, domek też. :p

[quote name='M&T']właśnie! :eviltong: a ja w końu mam L-kę czy XL-kę? xD
M&T, masz taką koszulkę, jak jest napisane na pierwszej stronie, ponieważ jak już pisałam, ff_koszulki, to były już one zrobione. :roll:

[quote name='rose']Pytam się ponownie ile osób na 100% jedzie w niedziele? i czy już ktoś dzwonił tam i się umawiał, czy ja mam to zrobić?czy może Asia miała dzwonić, bo ja już nic nie wiem:eviltong:
No właśnie, czy ktoś chce jeszcze przyjechać w niedzielę? :cool3:

[quote name='M&T']ja jadę w ndz i Asia już dzwoniła podobno :)
Zgadza się. :p

[quote name='Rinuś']Komar zrób fotki i pokaŻ JAK wyszły :evil_lol:

to ja z Esterą dojeżdżam w czwartek wieczorem...ale tylko do Wronek...odbierze nas ktoś z Wronek?
No w ostateczności. :evil_lol:

[quote name='rose']A właśnie co do tych domków to mamy sobie jeden wziąć na tą niedziele, czy jak?:eviltong: bo ja np. wolałabym już być w swoim domku, żeby potem sie nie przenosić:eviltong:
Zamówiłam Wam domek nr 9. Może być? :p

Posted

Tak Tak może być 9 tylko chodzi o to czy ja już w niedziele bym mogła do tej 9tki sie wprowadzić z Sandra?:eviltong: na 100% przyjadę w niedziele;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

Dzwoniłam, zamówiłam na razie 2 domki (dla Was i M&T i reszty) i pokój 1-osobowy (dla mamy Asi&gordonisko), ale jakby coś, to mogę jeszcze domówić. ;)

O mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czyli możemy spokojnie przyjeżdżać w niedzielę :lol:??

Posted

Jest, tylko przyjeżdża dzień wcześniej i tą jedną noc będzie w innym domku. ;)

ooo i jeszcze sweetgirl przyjedzie, no to fajnie ;)

Posted

O Okamię :evil_lol:

M&T, masz taką koszulkę, jak jest napisane na pierwszej stronie, ponieważ jak już pisałam, ff_koszulki, to były już one zrobione. :roll:

ok, spoko :lol: gorzej by było, gdyby była za mała, a tak to się nie mam co martwić :evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Tak Tak może być 9 tylko chodzi o to czy ja już w niedziele bym mogła do tej 9tki sie wprowadzić z Sandra?:eviltong: na 100% przyjadę w niedziele;)

Tak, tak, 9 Wam zamówiłam na niedzielę. ;)
Aniu, a czy byłyby taka możliwość, żebym przyjechała w niedzielę do Poznania i mogła zabrać się dalej z Wami? :roll: Czy już nie będzie miejsca w samochodzie? Wtedy przyjadę w poniedziałek. ;) Wiem, kombinuję jak koń pod górę. :evil_lol: Ale samochodem raczej nie będę mogła przyjechać. :roll:

Okamia napisał(a):
O mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czyli możemy spokojnie przyjeżdżać w niedzielę :lol:??

Aha. ;)
Przyjeżdżajcie w niedzielę. :multi:

Posted

[quote name='Rinuś']Przez Was już sie pogubiłam kto kiedy przyjeżdzą :evil_lol:

ja będę w czwartek i mam nadzieję, że się ucieszycie jak nas zobaczycie :diabloti:

Niieee! Wygonimy was :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

mysle że (bynajmniej z mej strony) dałoby rade bo Ania jedzie osobno w niedziele z Sandrą:) a ja przyjade w niedziele do poznania albo w sobote i w poniedzialek jedziemy do sierakowa... a moze i nawet w niedziele wieczorem??:D

Posted

[quote name='Rinuś']Przez Was już sie pogubiłam kto kiedy przyjeżdzą :evil_lol:

ja będę w czwartek i mam nadzieję, że się ucieszycie jak nas zobaczycie :diabloti:

ojjjj... chyba nieeeeee :diabloti:

Posted

Tak, tak, 9 Wam zamówiłam na niedzielę. ;)
Aniu, a czy byłyby taka możliwość, żebym przyjechała w niedzielę do Poznania i mogła zabrać się dalej z Wami? :roll: Czy już nie będzie miejsca w samochodzie? Wtedy przyjadę w poniedziałek. ;) Wiem, kombinuję jak koń pod górę. :evil_lol: Ale samochodem raczej nie będę mogła przyjechać. :roll:
.

Ja bardzo chętnie tylko, że ze mną w niedziele jedzie pół rodziny, bo chcą pozwiedzać:eviltong: więc nie będzie miejsca:-(
a jeszcze jedno pytanie mam apropo wolnych domków.. został jeszcze jakiś wolny?

Posted

[quote name='M&T']Niieee! Wygonimy was :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Mysia_']ojjjj... chyba nieeeeee :diabloti:
ale jesteście :diabloti::diabloti:

Komarku przyjedziesz po mnie i Estere do Wronek ? :cool3:

zapłacimy w naturze :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']ale jesteście :diabloti::diabloti:

teraz komar już na pewno po Was nie przyjedzie :shake:

:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']oj wy tu nie piszcioe w czym zapłacicie bo sie Ania fochnie:mad::cool3:
uuppopssss too ciiiisza :diabloti:

ale przyjedziesz?:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']ale jesteście :diabloti::diabloti:

NIE PRZYJEDZIE!!!!!

[quote name='Mysia_']sklepy są podobno blisko :eviltong:

a nawet rzekłabym, bardzo blisko:eviltong: