BIANKA1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dzisiaj o godz. 7.20 . dostałam sms od wet . Jest we Wrocławiu na klinice 10 letni zdrowy , miły jamnik do uspienia . Jego włascicielka jest staruszka , która idzie do szpitala . Nie ma co zrobic z psem . Schronisko odmowiło przyjecia i kazali jej go uśpic . Tak jamnik trafił na klinikę . Jedna ze studentek oferuje mu tymczas od 16 sierpnia , bo teraz jej nie ma . POTRZEBNY TYMCZAS NA TYDZIEŃ . [SIZE=3]DO 13 GODZ MUSZE DAC ZNAC INACZEJ STRZYKAWA .[SIZE=2] Pomocy , ratunku , to tylko tydzień :-(:-(:-( ogłoszenia Oskarka zrobione przez Xmatrix Ogłoszenia Oskara: www.adopcje.org (czeka do akceptacji, wymieniłam zdjęcia na nowe) www.ojej.org (j.w.) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1611144_porzucony_oskar_czy_bedzie_juz_sam_do.html http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=17896 http://dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3 http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-porzucony-JAMNIK-Czy-zosta-sam-do-ko-ca-ycia-WROC-AW-W0QQAdIdZ68444951 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=29786 Quote
Tola Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Mam nadzieję, ze coś sie znajdzie dla jamniorka:roll: Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Jest szansa , ze jedna z Cioteczek przetrzyma jamniczka . Trwaja rozmowy . Tak czy siak , mały szuka domku stałego . Prosze o podnoszenie wątku :lol: Quote
xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ok, do 16 go wezmę na DT Demi mnie namówiła o 18 ma podobno do mnie przyjechać Quote
demi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 hehe, juz ciotka się odezwała powyzej:loveu: ale ulv- ubije, czekamy na telefon:razz: Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 OOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKI WIELKIE :loveu::loveu::loveu: Xmatrix , czy Pani doktor juz do Ciebie dzwoniła ?:lol: Azorek bedzie miał kolegę ;) Quote
xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Azorek ma kolegę - psa mojej mamy, ale sie nie lubią... moze z tamtym sie polubia, bo podzielone mieszkanie na pół jest teraz :lol: i raz ten piszczy a raz ten piszczy. Ale Buliś (pies mojej matki, a za jakiś czas będzie mój do końca swych dni) dzisiaj wraca do siebie. a jak się nazywa ten jamniś? p.s. Buliś mojej matki to prawie jamnik i 13 rok mu leci już... :crazyeye: Quote
xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 a można go obfocić? bo ja mam tylko tel komórkowy to bym ogoszenia porobiła Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 xmartix napisał(a):a można go obfocić? bo ja mam tylko tel komórkowy to bym ogoszenia porobiła Ja jestem w Żmigrodzie i nie dam rady :shake: Zadzwoń albo wyślij sms do wetki , moze jakis student ma przy sobie aparat . Choc raczej watpie , bo sa wakacje i ze studentami kiepsko :cool3: Masz telefon do doktor Iwonki ? Quote
xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 nie mam, miała dzwonić podobno, ok, jak się nie obfoci to trudno, to komórką to zrobię albo podskoczę do Demi po aparat... :p a wiadomo jak się nazywa? Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 xmartix napisał(a):nie mam, miała dzwonić podobno, ok, jak się nie obfoci to trudno, to komórką to zrobię albo podskoczę do Demi po aparat... :p a wiadomo jak się nazywa? Nie pytałam jak sie nazywa . Telefon dam Ci na pw . Jego zabrała jakas pani , ale go nie chce . Wetka prosiła , żeby go tydzień przetrzymała , ale ponoc też nie chciała . Zaprowadziła go do staruszki , pies położył sie jej koło nóg i lizał jej stopy :-( Pani niewzruszona kazała go zabrac i uspic :angryy: Quote
xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dzwonilam do wetki, umowilysmy sie na odbior pieska popoludniu (18, 19.00), ona musi jeszcze sprawdzic czy ten piesek nie zostal na dt u tej jakiejs tam kobiety bo nie wraca z nim i sie nie skontaktowala Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 xmartix napisał(a):dzwonilam do wetki, umowilysmy sie na odbior pieska popoludniu (18, 19.00), ona musi jeszcze sprawdzic czy ten piesek nie zostal na dt u tej jakiejs tam kobiety bo nie wraca z nim i sie nie skontaktowala To super . To ta kobieta , która za namową wnuczki go przygarnrła , a na drugi dzień go oddała :shake: Żeby ona czasem go gdzies nie wydała nie wiadomo komu :cool3: Gdzię na wiochę albo co :cool1: Quote
Edi100 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Biedny Jamniś:( A Wy ciotkeczki działacie piorunem:evil_lol: Trzymam kciuki! Quote
xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Oskar już u mnie na dt, z Azorkiem spoko się powąchali i narazie jest ok, no ale jest od 10 minut dopiero Oskar jeszcze do końca nie wie o co chodzi, jak się za szybko podejdzie to pokazuje ząbki, często zresztą pokazuje ząbki, jak się go podnosi szczególnie mam zdjęcia w telefonie, wstawię dziś lub jutro zrobię mu też ogłoszenia jak najszybciej, zabaczymy co zdziałamy we wt będzie miał usuwany kamień z zębów prawdopodobnie.. Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 To jednak pani przyprowadziła go do uspienia . Juz nawet tydzień było jej za długo go przetrzymać :mad: Xmatrix , serdecznie dziekuje za pomoc . ps. Pani Doktor własnie zszywa łapkę mojemu kotu Wypłoszowi . Córka z nim pojechała , bo ja jestem na letnisku . To kochana Pani Doktor , tylko coś za czesto do mnie dzwoni w sprawie przynoszonycg do uspienia staruszków :-( Juz drugi w ciągu mojego pobytu na wakacjach :cool1: Quote
xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 BIANKO zmień tytuł zdjęcia OSKARa :) ma wielki czarny nosek i czarne oczka zdjęcia są z komórki, czyli nie najlepszej jakości Quote
xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dziękuję, ale tej "kochanej" trza było nie pisać :oops: Oskar jest nieagresywny do innych piesków i kotków, no ale i tak pewnie dominować by chciał, do dzieci się nei nadaje, chyba że starszych, bo on nie lubi jak się go podnosi albo za "spód" łapie czy za pyszczek :) zobaczymy co będzie w nocy:evil_lol:zazwyczaj od 5 rano Azorek wyje, ciekawe co na to Oskar:cool3: Quote
Recommended Posts