Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MagdaH']Czy schronisko jest organizacją pożytku publicznego? czy można przekazywać 1%podatku? czy na stronie schroniska (albo stronie wolontariuszy) są takie informacje?[/quote]
Nie mam pojęcia, czy schronisko ma już swoje konto... mieli zakładać niedługo...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MagdaH']Czy schronisko jest organizacją pożytku publicznego? czy można przekazywać 1%podatku? czy na stronie schroniska (albo stronie wolontariuszy) są takie informacje?[/quote]

Schronisko nie jest organizacją pożytku publicznego i nie ma własnego konta na które można wpłacać pieniążki....:shake:....bardzo nad tym bolejemy bo ludzie chcieliby pomóc, pytają ale niestety. Pieniążki na budy zbieramy na konto albiemu które podane jest na 1-szej stronie naszego wątku orzechowskiego.

Posted

Jeny, Becia, ja trochę ślepawa jestem, nie bardzo umiem znaleźć na pierwszej stronie nr konta Albiemu...a inna sprawa, czy nie można byłoby coś wymyślić, zeby przy schronisku zadziałała jakaś fundacja właśnie POŻYTKU PUBLICZNEGO, moim skromnym zdaniem schronisko samo w sobie jest organizacja pozytku publicznego, ale rozumiem, ze przepisy prawa to jedno, a zycie to drugie...:shake:

Posted

A ja dopiero teraz trafiłam do Chaplinka.... Ależ on ma piękny ten uśmiech :)
No ale skoro Dziadunio już wywędrował, Dolar jak dobrze pójdzie też znajdzie ciepły kąt, no to przecież Chaplinek nie zostanie sam... Na pewno jakaś dobra dusza go przygarnie...

Posted

[quote name='gagata']No Chaplin, w górę, po domek[I], [COLOR=red]bo ciotki gotowe ci jeszcze laseczkę [/COLOR][/I]do banerka dołożyc..:evil_lol:[/quote]

:lol::lol::lol::lol:

Posted

a ja mam pytanie - które z Szanownych Dogomaniaczek na tym wątku są z Warszawy aby odebrać od nas na połowie trasy Lolka i Czarnuszka Dolara??? Jest ktoś kto pomóc może??

Posted

[quote name='albiemu']a ja mam pytanie - które z Szanownych Dogomaniaczek na tym wątku są z Warszawy aby odebrać od nas na połowie trasy Lolka i Czarnuszka Dolara??? Jest ktoś kto pomóc może??[/quote]

ja jestem z Warszawy - powiedz cos wiecej.... a i w ciagu dnia pracuje ale po pracy :lol:

Posted

pasuje odebrać Dolara i Lolka od nas i zawieźć do Warszawy gdzie mają domy ... Dolar pod Warszawą ale jakoś się to dogra, Lolek z Warszawy będzie jechał do Elbląga ale nas to już nie dotyczy :) W Warszawie trzeba go jedynie oddać.

W Kielcach są roboty drogowe więc szkoda się pchać, ale np Radom lub Lublin wchodzi już w grę. Koszty przejazdu będą za zwrotem.
Jesteście w stanie pomóc moje kochane dogomaniaczki :)??