Neczka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='MagdaH']Czy schronisko jest organizacją pożytku publicznego? czy można przekazywać 1%podatku? czy na stronie schroniska (albo stronie wolontariuszy) są takie informacje?[/quote] Nie mam pojęcia, czy schronisko ma już swoje konto... mieli zakładać niedługo... Quote
MagdaH Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A kiedy będzie coś blizej wiadomo? jeśli potrzeba na budy, to do której, hmmm:evil_lol:, skarpety "grosik" wrzucić? Quote
Neczka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Czapek wygląda, szuka domku, a tutaj dalej nic... [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Chaplin/1001191qz5.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='MagdaH']Czy schronisko jest organizacją pożytku publicznego? czy można przekazywać 1%podatku? czy na stronie schroniska (albo stronie wolontariuszy) są takie informacje?[/quote] Schronisko nie jest organizacją pożytku publicznego i nie ma własnego konta na które można wpłacać pieniążki....:shake:....bardzo nad tym bolejemy bo ludzie chcieliby pomóc, pytają ale niestety. Pieniążki na budy zbieramy na konto albiemu które podane jest na 1-szej stronie naszego wątku orzechowskiego. Quote
MagdaH Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jeny, Becia, ja trochę ślepawa jestem, nie bardzo umiem znaleźć na pierwszej stronie nr konta Albiemu...a inna sprawa, czy nie można byłoby coś wymyślić, zeby przy schronisku zadziałała jakaś fundacja właśnie POŻYTKU PUBLICZNEGO, moim skromnym zdaniem schronisko samo w sobie jest organizacja pozytku publicznego, ale rozumiem, ze przepisy prawa to jedno, a zycie to drugie...:shake: Quote
madziorna Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Chaplinku, pokaż się znowu na pierwszej stronce... :roll:[/COLOR][/I][/B] Quote
Angie :) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dla kogo moge wplacic pieniazki na dobra bude dla Chaplinka? Ile taka buda ocieplana itp. kosztuje? Quote
gagata Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Angie, napisz PW do Albiemu w tej sprawie... Quote
Ra_dunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A ja dopiero teraz trafiłam do Chaplinka.... Ależ on ma piękny ten uśmiech :) No ale skoro Dziadunio już wywędrował, Dolar jak dobrze pójdzie też znajdzie ciepły kąt, no to przecież Chaplinek nie zostanie sam... Na pewno jakaś dobra dusza go przygarnie... Quote
gagata Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No Chaplin, w górę, po domek, bo ciotki gotowe ci jeszcze laseczkę do banerka dołożyc..:evil_lol: Quote
Angie :) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='gagata']No Chaplin, w górę, po domek[I], [COLOR=red]bo ciotki gotowe ci jeszcze laseczkę [/COLOR][/I]do banerka dołożyc..:evil_lol:[/quote] :lol::lol::lol::lol: Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a ja mam pytanie - które z Szanownych Dogomaniaczek na tym wątku są z Warszawy aby odebrać od nas na połowie trasy Lolka i Czarnuszka Dolara??? Jest ktoś kto pomóc może?? Quote
Angie :) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='albiemu']a ja mam pytanie - które z Szanownych Dogomaniaczek na tym wątku są z Warszawy aby odebrać od nas na połowie trasy Lolka i Czarnuszka Dolara??? Jest ktoś kto pomóc może??[/quote] ja jestem z Warszawy - powiedz cos wiecej.... a i w ciagu dnia pracuje ale po pracy :lol: Quote
Angie :) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 zagubiony Brat blizniak Chaplinka - Buzka:cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113217[/URL] Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 pasuje odebrać Dolara i Lolka od nas i zawieźć do Warszawy gdzie mają domy ... Dolar pod Warszawą ale jakoś się to dogra, Lolek z Warszawy będzie jechał do Elbląga ale nas to już nie dotyczy :) W Warszawie trzeba go jedynie oddać. W Kielcach są roboty drogowe więc szkoda się pchać, ale np Radom lub Lublin wchodzi już w grę. Koszty przejazdu będą za zwrotem. Jesteście w stanie pomóc moje kochane dogomaniaczki :)?? Quote
Angie :) Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ja tez niestety nie - myslalam ze okolice Wawy :shake: Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='mru']a to ja nie pomogę :([/quote] no to nic ... szukam dalej i dzięki :) Quote
Recommended Posts