Becia66 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nasza cudna starowinka domek bedzie miała.....:multi::multi::multi: Quote
Becia66 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [IMG]http://img50.imageshack.us/img50/5332/dscn0552ag7.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cuuuudne wiesci:) Z tego co wiem to Halina chce jechac w niedziele bo wtedy maja byc szczepione psiaki Quote
elmira Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Uśmiechem mnie zaczepił, a tym smutnym pycholem zdobyl.:) Quote
mru Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 to ładnie, że smutnym pysiem zdobył :D a fotki są zawsze mile tu widziane nie żeby sprawdzać :eviltong: tylko żeby się cieszyć! :multi: Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 dokładnie, czekamy na fotki psio-kocie :):) Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 I taaaaaaaak się cieszymy!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MagdaH Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='elmira']Szanowne Cioteczki. Sprawa rozwiązana. Przyjadę osobiście z rodzinką po Chapka. Ja sama boje się jeździć autem w długie trasy, ale TZ zaoferował transport. Wszystkich watpliwości to nie rozwieje, co do dalszego życia Chaplina u mnie, ale może w sobote w schronisku bedzie ktos z piszących na dogo i bedzie mógł wyrobic sobie chociaz ogólne zdanie. To chyba trzeba tytuł wątku zmienić i te wszystkie ogłoszenia o transporcie pousuwać?[/quote] Elmirko, nie masz się czego wstydzić, że boisz się dłuższych tras...ja też się boję, zwłaszcza, że moje auto jest kapkę starszejsze od mnie :lol:. Fakt, na mapie wszystko jest bliżej. Życzę Wam wielu radosnych wspólnych chwil z Chaplem, obyście Go pokochali, tak jak ja innego, małego, zabiedzonego Orzeszka, który w tej chwili doopkę plaszczy razem z drugą schroniskową bidą w łóżku mojej Mamy:loveu:Powodzenia! Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No i niech ktoś teraz powie, że rybon nie jest pytią,przecieżpowiedziałam, żepo Dziaduniu z Orzechowców to idzie do domku Chaplinek a potem Orzeszek, czy nie tak???? Boziuniu Kochana, jak się strasznie cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
elmira Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dziękuję MagdaH, u mnie nie chodzi akurat o auto, boję się po innych przezyciach...ale to wątek pieskowy, a nie leczenia ludzkich strachów :) Ja się nie mogę soboty doczekać :) Mam nadzieję, że mi dziewczyny Czaplinka rezerwują??? Bo ja już go kocham i juz bym chciała, żeby był u mnie. Prosze jeszcze tylko o informacje: m.in. co Czapek je? Puszki, czy lubi gotowane? Ja mam go kastrować? Nie denerwujcie sie, bo ja sie tylko boje, bo on Dziadeczek. I co, smycz mam brac, czy go na ręce? Nawt nie wiecie, jakiego mam stresa. Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Z kastracją to w jego wieku trzeba dać sobie spokój!!! Smyczka sie przyda!!:loveu::loveu::loveu: Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 najpierw aklimatyzacja, potem badanko krwi i prostaty a potem dopiero ewentualnie kastracja,tak myślę Quote
izzie1983 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nie mogę uwierzyć, mój faworyt znalazł domek! :multi::multi::multi: Quote
Becia66 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Elmira - smycz i obróżkę weż koniecznie bo tego w schronisku zawsze brakuje...;) Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='elmira']co Czapek je? Puszki, czy lubi gotowane?[/quote] W schronisku psiaki jedzą kaszę z mięsem, ale na puszki Chapek też się cieszy :) [quote]Ja mam go kastrować? Nie denerwujcie sie, bo ja sie tylko boje, bo on Dziadeczek.[/quote] myślę, że w tej kwestii[B] rybon36 [/B]ma rację ;) [quote]I co, smycz mam brac, czy go na ręce? Nawt nie wiecie, jakiego mam stresa.[/quote] Weź smyczkę. Ale nie wiadomo, czy starszemu Panu będzie się chciało iść :evil_lol: Nie ma się co stresować ;) Mam nadzieję, że się spotkamy :) Quote
elmira Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dziękuję za info. Ja mialam stadko gastryków, ale ząbki miały niezłe :) Dobra do soboty niedaleko, Neczko masz mój nr telefonu, proszę o sygnał w sobotę, to może uda nam się spotkać :) Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 rzeszów niezłym schronem jest ale w schronie jak to w schronie, jedzonko jak w więzieniu, myślę że jemu gotowane jedzonko potrzebne będzie raczej pasowało, jakis ryżyk czy makaronik z mieskiem delikatniusim,marcheweczką, nie mogę doczekaś się relacji z domku:loveu: Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 rybon36, Chaplin nie jest w Rzeszowskim Kundelku. Chłopak przebywa w Orzechowcach pod Przemyślem. Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 wybaczcie mnie starej tę gafę:oops: ale to tym bardziej,gotowane , gotowane, dziadzi przewówd pokarmowy złakniony jest kotleta bez soli i przypraw:lol: ja to już dzisiaj chyba musze iść spać bo z tej radości widać całkiem mi sie pokićkało i z tą geografią u mnie kiepawo:shake: a co powiedzieć o umiejętności czytania:-(:crazyeye: Quote
elmira Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A wy mnie zawstydzacie, biorę ulubieńca, rodzynka...A Wy się cieszycie. To ja się cieszę i soboty nie mogę się doczekać. :) Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nam tu serca radość rozpiera i miód kapie na wątroby, to wielkie szczęście móc współuczestniczyć w takim wielkim wydarzeniu Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Pewnie że się cieszymy Kochana Cioteczko!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
elmira Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dzienks :) My z TZ juz planujemy road to przemysl :D Quote
izzie1983 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Mam nadzieję, że będziesz czasem pisać jakieś wieści co tam u Chaplinka? :oops: Quote
Recommended Posts