Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ładnie, że smutnym pysiem zdobył :D

a fotki są zawsze mile tu widziane
nie żeby sprawdzać :eviltong:
tylko żeby się cieszyć! :multi:

Posted

[quote name='elmira']Szanowne Cioteczki. Sprawa rozwiązana. Przyjadę osobiście z rodzinką po Chapka. Ja sama boje się jeździć autem w długie trasy, ale TZ zaoferował transport. Wszystkich watpliwości to nie rozwieje, co do dalszego życia Chaplina u mnie, ale może w sobote w schronisku bedzie ktos z piszących na dogo i bedzie mógł wyrobic sobie chociaz ogólne zdanie. To chyba trzeba tytuł wątku zmienić i te wszystkie ogłoszenia o transporcie pousuwać?[/quote]

Elmirko, nie masz się czego wstydzić, że boisz się dłuższych tras...ja też się boję, zwłaszcza, że moje auto jest kapkę starszejsze od mnie :lol:. Fakt, na mapie wszystko jest bliżej. Życzę Wam wielu radosnych wspólnych chwil z Chaplem, obyście Go pokochali, tak jak ja innego, małego, zabiedzonego Orzeszka, który w tej chwili doopkę plaszczy razem z drugą schroniskową bidą w łóżku mojej Mamy:loveu:Powodzenia!

Posted

No i niech ktoś teraz powie, że rybon nie jest pytią,przecieżpowiedziałam, żepo Dziaduniu z Orzechowców to idzie do domku Chaplinek a potem Orzeszek, czy nie tak???? Boziuniu Kochana, jak się strasznie cieszę
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Dziękuję MagdaH, u mnie nie chodzi akurat o auto, boję się po innych przezyciach...ale to wątek pieskowy, a nie leczenia ludzkich strachów :) Ja się nie mogę soboty doczekać :) Mam nadzieję, że mi dziewczyny Czaplinka rezerwują??? Bo ja już go kocham i juz bym chciała, żeby był u mnie. Prosze jeszcze tylko o informacje: m.in. co Czapek je? Puszki, czy lubi gotowane? Ja mam go kastrować? Nie denerwujcie sie, bo ja sie tylko boje, bo on Dziadeczek. I co, smycz mam brac, czy go na ręce? Nawt nie wiecie, jakiego mam stresa.

Posted

[quote name='elmira']co Czapek je? Puszki, czy lubi gotowane?[/quote]
W schronisku psiaki jedzą kaszę z mięsem, ale na puszki Chapek też się cieszy :)
[quote]Ja mam go kastrować? Nie denerwujcie sie, bo ja sie tylko boje, bo on Dziadeczek.[/quote]
myślę, że w tej kwestii[B] rybon36 [/B]ma rację ;)
[quote]I co, smycz mam brac, czy go na ręce? Nawt nie wiecie, jakiego mam stresa.[/quote]
Weź smyczkę. Ale nie wiadomo, czy starszemu Panu będzie się chciało iść :evil_lol:

Nie ma się co stresować ;) Mam nadzieję, że się spotkamy :)

Posted

Dziękuję za info. Ja mialam stadko gastryków, ale ząbki miały niezłe :) Dobra do soboty niedaleko, Neczko masz mój nr telefonu, proszę o sygnał w sobotę, to może uda nam się spotkać :)

Posted

rzeszów niezłym schronem jest ale w schronie jak to w schronie, jedzonko jak w więzieniu, myślę że jemu gotowane jedzonko potrzebne będzie raczej pasowało, jakis ryżyk czy makaronik z mieskiem delikatniusim,marcheweczką, nie mogę doczekaś się relacji z domku:loveu:

Posted

wybaczcie mnie starej tę gafę:oops:
ale to tym bardziej,gotowane , gotowane, dziadzi przewówd pokarmowy złakniony jest kotleta bez soli i przypraw:lol:
ja to już dzisiaj chyba musze iść spać bo z tej radości widać całkiem mi sie pokićkało i z tą geografią u mnie kiepawo:shake: a co powiedzieć o umiejętności czytania:-(:crazyeye: