Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Ty już u siebie?

Przyjęliśmy pod opiekę finansową psa huskiego, którego znalazła Owieczka.
Niestety Salem nie dał rady wygrać z babeszjozą. Odszedł wczoraj w Multiwecie.

Nie znam jeszcze kosztów leczenia.
Kochani zabezpieczajcie regularnie swoje psy, to bardzo ważne!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja chodzę z Bunia nad rzekę i codziennie znosimy do domu kilka kleszczy. Sunia zabezpieczona :) ja nie :)
Codziennie przeglądam sunię i siebie i usuwam to co się przyczepiło albo szuka miejsca. Moja sunia już miała babeszjoze jak była szczeniakiem, mimo zabezpieczenia i codziennego przeglądu. Wet powiedział ze to larwa...
To obrzydlistwo jest takie obrzydliwe. I chyba nie ma preparatu dającego 100% pewności :(

Posted

Już się cieszyłam, że nie ma małych szczeniaków w schronisku, a tu klops.
Suka do niczego nie podobna, ruda z ciemną maską, maluchy na szczęście kolorowe, ale... jest ich 11...

Jest też pies w typie fokseriera trikolor, około 6 letni, może starszy. Nie jest z nim nalepiej- podejrzenie babeszjozy, niska temperatura. Dostał leki. Trzymajcie kciuki, by przeżył.

Posted

esperanza napisał(a):
Beam6 wystawiła nowy, fantastyczny bazarek z szydełkowymi stringami na jajka ;-)

Przeczytałam...........i padłam (zdjęcia mi się nie zdążyły załadować) :diabloti:

Justyna wyobraź sobie, że Łukasz odbyłby swoją przygodę z windą w "szydełkowych stringach na jajkach" :bigcool:

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Przeczytałam...........i padłam (zdjęcia mi się nie zdążyły załadować) :diabloti:

Justyna wyobraź sobie, że Łukasz odbyłby swoją przygodę z windą w "szydełkowych stringach na jajkach" :bigcool:

Nazwa "Stringi na jajka" jest rewelacyjna, ale co am do tego winda i Łukasz?............

Posted

esperanza napisał(a):
Już się cieszyłam, że nie ma małych szczeniaków w schronisku, a tu klops.
Suka do niczego nie podobna, ruda z ciemną maską, maluchy na szczęście kolorowe, ale... jest ich 11...

jejku... znowu :(

Posted

malagos napisał(a):
Nazwa "Stringi na jajka" jest rewelacyjna, ale co am do tego winda i Łukasz?............

Zadzwonię jutro i Ci opowiem jaką przygodę miał mój mąż za sprawą kruszewskiej Tosi ;)

Trzymam kciuki za chorego foksterierka.

A dla maluchów znajdziemy domy!
Dobrze, że stadko kolorowe, a nie szaro-bure.

Zrobimy im pink sesję i telefon będzie dzwonił non stop ;)

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Zadzwonię jutro i Ci opowiem jaką przygodę miał mój mąż za sprawą kruszewskiej Tosi ;)

Trzymam kciuki za chorego foksterierka.

A dla maluchów znajdziemy domy!
Dobrze, że stadko kolorowe, a nie szaro-bure.

Zrobimy im pink sesję i telefon będzie dzwonił non stop ;)

Ło matko :) człowiek sobie spokojnie szydełkuje , bazarki wystawia a potem się okazuje,że w jakiejś aferze miał udział ;-).

Żarty na bok - jedenaście szczylków to niezłe wyzwanie. Ale damy radę :)

Posted

malagos napisał(a):
i co, jest odzew?

Małgoś, szczylki maja dopiero 3 tygodnie, a my od ich pojawienia sie w schronisku jeszcze tam nie byłysmy ;)

Jak tylko podrosna i moje auto się zregeneruje to pojedziemy i obfocimy towarzystwo :)

Posted

Będę :) i szukam domków dla szczeniaków z Małkini i schroniska. Wiem o jednym który chce szczeniaczka, psa docelowo małego. Czy te szczeniorki z Małkini to będą małe? To musi być piesek. To taka informacja wstępna. Dowiem się więcej jak tylko uda mi się skontaktować bezpośrednio z chętnymi bo to taka informacja z trzeciej ręki :)