Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani najmocniej przepraszam za offa, ale Reks ma szansę na dom:

[FONT=Arial]UWAGA!!!

Potrzebna wizyta przed adopcyjna dla Reksa!!!
WOJ. mazowieckie
gm. CHORZELE
GADOMIEC- PERONIE

[/FONT]http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,28,20.81177,53.21142?l=3e649c2e275495da

Gadomiec zaznaczony niebieskim znakiem!

Wątek Reksa:

http://www.dogomania.pl/threads/172285-POTRZEBNA-WIAZYTA-P-A-DLA-REKSA!!!Saba-i-Reks-z-lasu!!iBrakuje-460z%C5%82otych!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Szybciutko wyzdrowieje :-)

Wczoraj do W-wy przyjechało 5 bąbli, rodzeństwo Umbry. Maluchy szukają dobrych domów, a ich mama wreszcie może odpocząć.
Tak wygląda Umbra

A to jest jej mama

Posted

Mama ma około 2 lat, jest wesoła, sympatyczna, ale warczała gdy próbowano jej odebrać ucho świńskie i warczała na Tosię, gdy siedziała z maluchami w klatce.
Trzeba popracować u niej nad pilnowaniem zasobów. W kontaktach z ludźmi zachowuje się przyjaźnie.
Nie ma szczepień. Dopiero co karmiła maluchy.

Posted

[quote name='malagos']A jak ze sterylizacją Tosi?

Dziewczyny, 8 maja będzie festyn na Polach Mokotowskich z okazji Dnia Ziemi, będziemy oczywiście?...........[/QUOTE]

Oczywiście ;)

A ze sterylizacja Tosi trzeba jeszcze poczekac bo dopiero skonczyla karmic.
Jesli nie znajdzie domu przez najblizsze 4 tygodnie to ja ciachniemy, jesli znajdzie to przyszli własciciele beda musieli ja wysterylizować w ciagu najbliższych dwóch miesięcy :)

Posted

Chwilowo do schroniska nic nowego nie trafiło, za to do adopcji poszła ruda mamuśka od 7 szczeniąt. Mam nadzieję, że 2 ostatnie jej maluchy również szybko trafią do nowych domów. Oprócz niej schronisko opuścił amstafowaty Karo i owczarkowata suczka, która w schronisku była tylko miesiąc.

Posted

esperanza napisał(a):
Chwilowo do schroniska nic nowego nie trafiło, za to do adopcji poszła ruda mamuśka od 7 szczeniąt. Mam nadzieję, że 2 ostatnie jej maluchy również szybko trafią do nowych domów. Oprócz niej schronisko opuścił amstafowaty Karo i owczarkowata suczka, która w schronisku była tylko miesiąc.

I oby tak dalej :)

Posted

Tylko Uffi i Umbra szukają domu, ale o Umbrę jestem spokojna- jutro wizyta przedadopcyjna w Siemiatyczach.
Uffi z kolei jest pod opieką Moniki, wolontariuszki "Nero"

Urwis na prawdę jest Urwis :-)

Posted

jejku... az mi dech zaparło... wiedziałam że będzie piękna ale aż taka róznica w porównaniu z ta biedą schroniskową szok :)