Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Soema napisał(a):
Beka, to duże to z Zamościa?:razz:
Maluch bomba :loveu:

Tak to Suri, która miała byc pieskiem do kolan.
w ubiegłym roku odwiedzil nas kolega męża, były koszykasz (214).
Jemu z pewnościa byłaby do kolan hihih

Posted

Rudo-szara Honda jest już u siebie :p
Szczeniątko było bardzo grzeczne, tylko drąca się z transportera kotka Escada trochę ją niepokoiła.
Pani Katarzyna dobrze się sunią zajmie. :p

Posted

Honda to Nora. :p
Escada to czarna 9 tygodniowa koteczka, która do połowy przyszłego tygodnia u mnie będzie- do końca kwarantanny poszczepiennej.
Jeden domek już się zgłosił, ale nadal przyjmujemy zgłoszenia :eviltong:
Jutro wstawię fotki.

Posted

esperanza, bo zastanawiam się czy nie wziąć ich na DT - są takie urocze - jest u mnie teraz sunieczka - szczeniak z Ostrowii ale przy Franiu, malutkiej i w domowych warunkach napewno "doszłyby" do siebie :lol: gwarnatuję :cool3:
Tylko powiedz mi czy są szczepione?
Kiedy będziecie w schronie?

Posted

[quote name='ludwa']esperanza, jayo, beam6, zajrzyjcie na wątek niczyich albo hammera:cool3:
ponawiam. Halo, dziewczyny, bywacie na forum, czemu się nie odzywacie? Kontaktowałyście się już moż w tej sprawie?

Posted

Halooooooooooooo, dzisiaj jayo ma net..a poza tym jest jeszcze esperanza i Beam6. Hammer był podopiecznym Niczyich... a nikt z nich nie zajrzał nawet:cool3: a sytuacja jest nieciekawa:razz:

Posted

ludwa napisał(a):
Halooooooooooooo, dzisiaj jayo ma net..a poza tym jest jeszcze esperanza i Beam6. Hammer był podopiecznym Niczyich... a nikt z nich nie zajrzał nawet:cool3: a sytuacja jest nieciekawa:razz:

:cool3: miewam nawet czesciej niz dzis, tylko z czasem roznie.

Juz zaglada.

W sobote znaczy jutro jedno malenstwo pojedzie do domu, domek sprawdzony i przejrzany. Bedzie mialo kawal ogordu do towarzystwa i duzego psa futrzatego.

Bialy grubasek z rudymi ciapami (na zdjeciu w budzie) tez juz w swoim domu :-)

Posted

esperanza napisał(a):
To się okaże, bo są dwie suczki do wyboru :p

a pisalysmy, ze Alfa vel Luka juz w domu i drugie przerzucone przez plot? nie czytalam ostatnich postow. I Balbinka. I reszty nie wiem :(