Ania z Bytomia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 "jak śmiesz mnie fotografować w takim stanie ? :razz: " Quote
wiq Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 jaka ona jest pocieszna ;):lol: kciuki trzymam mocno! Quote
Ania z Bytomia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 już jestem, trochę mi się sprawy pokomplikowały i do tego nie miałam ostatnio internetu dlatego się nie odzywałam :oops: Dollysia źle zniosła zabieg, przedłużył się aż o 40 minut, suńcia przez 2,5 godziny po zabiegu nawet głowy nie podnosiła, przez dobę po zabiegu nie zmieniała pozycji w której leżała,tylne łapki miała sztywne jakby wsadzone w gips (to pewnie skutek uboczny na anatropine) robiła siku pod siebie - dopiero po dobie wstała powierciła sie troche i zmieniła pozycje :shake: dobrze że zawalona kolejnym dniem wziełam jej zastrzyk p/w bólowy do domu, wędrówka do weta w takim stanie byłąby niewskazana... :-( na następny dzień po zabiegu, popołudniu wyszłam z nią na chwilke na dwór zrobić małe siku. Teraz DOLLY dochodzi do siebie, znów mamy małe problemy ze szwami :roll: jak była w kubraczku wylizywała go i gryzła w miejscu gdzie była szyta (w efekcie pożarła 2 kubraki :diabloti: ), przez to miała podrażnioną skóre więc przy okazji wizyty u weta na antybiotyk zakupiłam małej kołnierz (20 zł) aby nie miała styczności z raną, obecnie chodzi bez kubraka w samym kołnierzu i wietrzy poszyty brzuszek. Szwy będziemy zdejmowali najprawdopodobniej 30 grudnia jak wszystko będzie wporządku ps. RIVER zaraz wyśle Ci PW :Rose: Quote
wiq Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Dobrze, że już na prostej ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/czerwone-szeleczki-tetrapet-dla-malego-psa-kota-na-pudelke-dolly-127821/#post11491083 Quote
RIVER Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Basiu, po Nowym Roku wyślę jakiś grosz na malutką. Miejmy nadzieję, że najgorsze już za nią. Quote
wiq Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 proszę o nr konta, mam pieniądze dla Dolly z bazarku Quote
xmartix Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Dostalam takiego maila: "Witam czy ta suczka jest jeszcze do adopcji? Jezeli tak to chcialabym wiedziec ile ma lat i ile wazy lub jaka jest duzy. Gdzie mozna ja odebrac" mail: [email protected] odpiszcie, ja zupelnie nei wiem co u MOrelki Quote
Ania z Bytomia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dollysia jest już w nowym domku w Gorzowie Wielkopolskim, za towarzyszkę ma także sunie pudliczkę i także z ulicy ;) z tego co wiem to narazie klimatyzuje się dobrze, jedynie sunie są o siebie bardzo zazdrosne :evil_lol: jak tylko znajdę więcej czasu zrobię jej ostateczne rozliczenie, można już zmienić tytuł wątku i przenieść do działu "już w nowym domu" :multi: Quote
wiq Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 bardzo się cieszę, że transport w końcu wypalił i można zamknąć tę sprawę ;):multi::multi: niech jej się dobrze żyje!:multi::multi: no i czekam na rozliczenie, a konkretnie na wiadomość, czy wpłynęło na nią 15 zł z bazarku:cool3: Quote
kmonika Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 nareszcie laleczka ma swoj domek:loveu::multi: Quote
nescca Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wreszcie.......mam nadzieję ze sunieczka bedzie szczesliwa. dzięki Aniu...Bounty.... Quote
BoUnTy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Porcja świerzuteńkich (przd chwilka dostalam, nawet Ania jeszcze nie widziała) foteczek Dolly z nową rodziną :) Musze sie pochwalić! W tym miesiacu przyczyniłam się do 2 udanych adopcji bezposrednio i jednej pośrednio (podałam mi niepotrzebny - nie miałam odpowiedniego kandydata, kontakt i pewna sunia dzięki temu jedzie do domku)! oby tak dalej :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bounty gratulacje super;););) A Dolly no cóż wyglada bosko:multi::multi::multi: Quote
wiq Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dolly wreszcie na właściwym miejscu!:multi: Wynik dobry, ale może być lepszy...:evil_lol: Quote
BoUnTy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 wiq napisał(a):Dolly wreszcie na właściwym miejscu!:multi: Wynik dobry, ale może być lepszy...:evil_lol: :cool3: Mam nadzieję, że wykreczesz i lepszy będzie ;P Niech dobra passa sprzyja dalej, bo jeszcze paru podopiecznych szuka domków! Quote
kmonika Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 nie mogła lepiej trafić,pięknie wygląda,najlepszy domek pod słońcem:loveu: Quote
nescca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Dla Was kochane dziewczyny...... Quote
wiq Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 na wątku duetowym była ostatnio relacja z domu Dolly - miło czytać, jak psina trafiła.. :) Quote
wiq Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/slaski-duet-mix-spaniela-mix-jamnika-ka-dachowiec-pers-niufek-benka-117618/#post10606103 ;) Quote
coronaaj Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 wiq napisał(a):na wątku duetowym była ostatnio relacja z domu Dolly - miło czytać, jak psina trafiła.. :) Mozesz podac ten watek. ja szukalam Morelki przez ostatnie prawie 2 miesiace ale ciotki pomogly ja znalesc. Super, ze ma ciepkly domek. Quote
BoUnTy Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Pamietacie jeszcze Dolly? ;] Własnie przed chwilką odebrałąm pocztę z jej zdjeciem, uwierzycie, ze to babulinka? Masa miłosci działa cuda! Quote
Recommended Posts