luka1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Niezwykła, piękna - wstawie ja na paluchową stronę Quote
Aska25 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 To ja ja jutro obfotografuje ciotka, zeby byly zdjęcia aktualne. Mrunia jest rozkoszna, coraz bardziej przylepna i kochana, stala sie niezwykla pieszczocha. Az sie sama dziwie ze tak szybko sie zmienila... Quote
luka1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 no i czekamy na domek, a domek ma nas w nosie. Quote
Aska25 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Zapraszam na watek naszego podopiecznego z hospicjum, ktory jest bardzo chory, ale leczony w warunkach schroniskowych zdrowieje duzo wolniej. Udalo sie go przeniesc do budy w przodu, dostaje leki na watrobe. Kiedy wyniki na to pozwola bedzie operowany na przepuklinę odbytu i raka jadra. Nie musze pisac jak wazny DT. Prosze zajrzyjcie moze bedziecie mogli pomoc... http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutas-7-lat-rak-jadra-przepuklina-odbytu-czeka-na-operacje-dt-pilnie-lodz-126415/#post11369533 Quote
luka1 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 No tak, schronisko i choroba - ciężkie jest życie takiego psa. Quote
luka1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Aśka - gdzie te fotki? Bo bedę musiała sie wybrać do tej Łodzi :angryy: (:lol:) Quote
Aska25 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Zapraszam :evil_lol: Jutro zrobie, bo jakos zawsze nie zdaze i sie ciemno robi. Quote
ewatonieja Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 mruczusia wystrzyzona dama pieknie sie prezentuje moze komu przypadnie w koncu do gustu?:cool3: Quote
hanka456 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mruczka bardzo przywiązała się do Asi. Gdy tylko ją widzi albo wyczuwa jej obecność zaczyna walczyć o każdą sekundę je uwagi. Przejawia się to w ten sposób, że niespokojnie biega po zagródce gdzie mieszka i przywołuje ja głosem. Ona wie, że Asia to jej jedyna nadzieja na krótkie chwile szczęścia. Quote
Aska25 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Luka przepraszam ale nie zdazylam zrobic Mruni zdjec, bo z Harnim mi zeszlo do 15,20 zanim wrocilismy z janosika. Nagralam Mruczkowa bande :eviltong: Quote
luka1 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 To ile ta Mruczka ma lat? Kiedys myslałam że ona bedzie dobra dla starszej osoby na długie spacerki - ale jak na nia patrze to nie wyobrażam sobie babci pedzącej z laską za Mruczką. To nie jest pies dla starszej osoby :evil_lol: Asia, wiem jak to wyglada gdy sie idzie do schroniska. Dni są teraz takie krótkie... Ale jak ci sie uda..... :lol: Quote
Aska25 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ale Mrunia jest bardzo posłuszna i się pilnuje. Zobacz na każdym filmie ze jak wolam psiaki, to Mrunia jest pierwsza. Na spacerze jak trzeba wystarczy ja na smyczka wziac, tylko poczatkowo ciagnie. Ale mysle ze babcia by spokojnie mogla ja brac luzem, bo sie pilnuje i nie jest agresywna. Ma tylko wstretny nawyk taplania sie w kaluzach. Quote
szajbus Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Powiem wam tak. Z tym wyprowadzaniem na spacer jest różnie. Ja np. za moimi sukami nie mogę trafić. Jak wychodzą z nami na spacer to ida jak przecinaki, Zuza ujada jak najęta, ciągną itd., a jak zobaczą jakiegoś psa na drodze czy kota to mamy przechlapane. Moja teściowa potrafi je obie wziąć na raz na spacer i idą z nią małpiszony posłusznie, nie ciągną, nie ujadają, są grzeczniutkie jak nie wiem co. My juz mówimy w domu, że tesciowa wyprowadza nasze suki na spacer, a nasze suki Nas wyprowadzają. Quote
luka1 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Powitamy dzień i idziemy zdobywać świat Quote
szajbus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 A teraz idziemy na spacerek pokazać się wszystkim Quote
szajbus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mruczka czeka i czeka na uśmiech losu Quote
Aska25 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 NIe pisze na Mruczkowym watku, bo nie podbijam. Poza tym nic sie nie zmienilo u Mruni. Jak mi sie w pon uda zrobic fotki to wkleje. Quote
hanka456 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mruczka, co od "tysiąca" lat mieszka w schronisku czeka na dom. Quote
Recommended Posts