Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luka to nie do konca tak. Mrunia jak pani dyr jest to siedzi z nia w pokju, jest wyprowadzana pare razy na spacer :razz:. Na noc tez w pokoju. Mysle ze to kolejny etap w drodzxe do domu. Z tego gabinetu pojechal Skzekus, teraz pora na Mrunie :p

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam niedobra wiadomosc. Mrunia juz nie mieszka w gabinecie, na szczescie udalo sie zrobic z niej psa biegajacego luzem po budynku i nie wrocila do zagrodki.
Mrunia pod nieobecnosc pani dyr demolowala gabinet. Wykopywala kwiaty z doniczek, gryzla papiery, rozlewala wode. :placz:
Nie wiem mysle ze ona tak sie zachowywala jak slyszala ze ktos chodzil, a jej nie wypuszczali. Ale z 2 strony biegajac luzem ma wieksze szanse ze ja ktos wypatrzy z odwiedzajacych...

Posted

Pre słow o Mruni bo sdawno nie pisalam, ale mysle ze na jej watku sa wszystkie informacje dla potencjalnego wlasciciela.
Mrunia nie ucieknie, bo schron jest jej domeme. Wole zeby latala luzem po budynku, niz ma siedziec przy budzie lub w zagródce na tym zimnie (harni nie ma tyle szczescia).
Ja k jestem wiadomo to lazi za mna. Musze ja czasem zamykac, bo nie moge jej brac na wszystkie spacery.
Na spacerach szaleje, tarza sie jak zwykle, tak ze czasem jak wracamy jest cala biala. Z hanim sie kochaja, chociaz ostatnio mam pod opieka dudusia, z kt jest na zdjeciu i bardzo sie polubily, czesem nawet je razem w pokoju zamykam. To tyle, zadnych nowych czy innych wiesci...

Posted

Mruczka jest kochana. bardzo przytulasna. Dzisiaj cały dzień siedziała przy mnie i dopominała się głaskania. Jest kochana przez wszystkich ktorym udało się ją poznać, tylko że Ci wszyscy, to pracownicy schroniska. A Mruczka potrzebuje swojego prawdziwego domu. Zasługuje na niego bardzo.