Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muczka jest niezwykle energiczna i pomyslec ze przez tyle lat ta energia tłumiona była przez kraty. A tak swoja droga to ona ma na pewno tyle lat co jej przypisali?
Cudo nie pies.

Posted

Jade dzis do schronu specjalnie zeby sie zajac takim pieknym, misiowatym rotkiem, bo ma okropne zapalenie stawow i musze im troche glowe posuszyc, to pojde z \mruczka i nakrece next filmik komorkowy z moja myszka kochana ...

Posted

Co do wieku Mruczki to ona ma 8 lat na pewno, moze kolo 9...
Wiecie ona jest taka kochana, nie sadzilam ze bedzie tak kontaktowa i oddana. Asystowala mi ostatnio 2 razy na hospicjum jak jedzenie rozkladalam. Co dziwne wolala, royala namoczonego wyjadac, niz puszki chappi, a to raczej rzadko spotykane...

Martwi mnie tylko fakt, ze jak idziemy na spacer i ja spuszcze to ona biegnie do tej kaluzy i sie moczy. Niedlugo zrobi sie zimno. Prowadzenie jej na smyczy to katorga, dusi sie szarpie. Jak wracamy to juz sie nie moczy i grzecznie na smyczy, ale na poczatku spaceru zawsze tam biegnie, nawet jak ja spuszczam troszke dalej...