Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chciałabym byc żle zrozumiana - ja tak raz na miesiąc, półtora jestem w Zamościu. Mogę zawieźć (za free). Do szkoły Dominika. Po 8 września (jak rozpocznie się rok szkolny) sprawdzę czy dalej prowadzona jest zbiórka i dam znać.
Może ktoś jeździ do Trójmiasta?

Posted

[quote name='beam6']Nie chciałabym byc żle zrozumiana - ja tak raz na miesiąc, półtora jestem w Zamościu. Mogę zawieźć (za free). Do szkoły Dominika. Po 8 września (jak rozpocznie się rok szkolny) sprawdzę czy dalej prowadzona jest zbiórka i dam znać.
Może ktoś jeździ do Trójmiasta?[/quote]
A może teraz, jeśli tam jedziesz, przekażę Ci nakrętki? I zdjęcie?;)

Posted

[quote name='beam6']Wolę sprawdzić czy zbierają niż jechać tam i z powrotem z toną :razz: nakrętek - samochód może mi nie wytrzymać :evil_lol:[/quote]

duze prawdopodobieństwo ze tyle sie uzbiera.
W poniedziałek wysłałm 11, 35 kg nakrętek ;)

Posted

[quote name='irysek']buuu, ta ja z moim zbieractwem jestem daleko za murzynami... 11kg!!! ja mam moze z 0,5kg (a tak zaciekle zbieram)[/quote]
Spokojnie...nie zdążysz się obejrzeć i też tyle będziesz miała ;)

Posted

[quote name='scarlet']no to i ja zacznę zbierać - choć 11 kilo to chyba przy moim 'piciu' nieosiągalne ale zbiore ile się da[/quote]
Brawo, każda nakrętka się liczy

Posted

[quote name='scarlet']no to i ja zacznę zbierać - choć 11 kilo to chyba przy moim 'piciu' nieosiągalne ale zbiore ile się da[/quote]
Scarlet...to nie tylko nakrętki od napoi :cool3: ale też od ketchupów, pasty do zebów itp ;) zobaczysz, nie obejrzysz się i będziesz miała od groma tego :lol:
Ja teraz zaczynam akcję z Luką w szkołach :razz:

Posted

Mogą być nakrętki po środkach chemicznych, no ja nie wiem, ale zbieram też takie plastikowe nakrętki na słoiki (nutelka), myślę, że to wszystko się nadaje.

Posted

Podpowiem jeszcze - nakrętki od słoików z kawą - sama tego nie wymyśliłam :oops: - moja przyjaciółka ograbiła kolegów w UG i przytachała wczoraj zupełnie ciężką siatę :multi:

Posted

Jednak stawiam na młodzież, córka zaangażowała parę koleżanek i kolegów i w dwa dni dostałam dwie reklamówki. A mówią, "ta dzisiejsza młodzież..."-ode mnie-wielki szacunek dla nich!

Posted

[quote name='tomcug']Na osiedlu pojemnik na plastiki przepełniony, udałao mi sie poodkręcać ze 20 nakrętek. :lol:[/quote]
No to :cool2::cool2: cioteczko :cool3:

Posted

[quote name='tomcug']Na osiedlu pojemnik na plastiki przepełniony, udałao mi sie poodkręcać ze 20 nakrętek. :lol:[/quote]

A ja uwielbiam akcje nakrętkowe Tomcug :loveu: