Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: Ludek - jest to super pomysł, bo jest tam naprawdę uroczo i jeszcze nie ma sezonu więc jest dużo luzu, a co najważniejsze piechy mają gdzie się wyszaleć. Teren jest ogrodzony, a jeziora na pewno nie przepłyną.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Malcharek Maria']Fuka - faktycznie tak z imienia i nazwiska, bo nie wiedziałam, że za każdym razem będzie to wyskakiwało. Potem chciałam to zmienić ale się nie udało i nie bardzo wiem czy można. Faktycznie większość posługuje się jakimś skrótem. Chcialabym to zmienić na jakiś skrót, ale nie wiem jak to zrobić. Może mi podpowiesz?[/quote]
Jedyne co mi przychodzi do głowy - to zarejestrowac sie od nowa i wybrac sobie jakąs ksywke - dużo osob używa w tym celu swojego przydomka. Ponieważ jestes na forum od niedawna - to mysle, ze taka zmiana tożsamosci :wink: nie utrudni Ci kontaktow i rozpoznawalnosci. Nie wiem - może sa jakies inne sposoby zmiany nicka - może moderator wie - zapytaj Flaire.

Posted

Dzięki za podpowiedź, ale tak chciałam zrobić ale pojawiał się komunikat, że już jestem zarejestrowana i drugi raz już się nie da. Faktycznie, może Flair mi pomoże? A podpowiesz mi jak się wstawia cytat? Bo jak nacisnęłam pod postem "cytat" i go zaznaczyłam, to wyszedł mi normalny tekst a nie jak u ciebie w ramce i innym kolorze?

Posted

Witam serdecznie, pania Marie szczegolnie :D .

Stalo sie jak stalo i choc parson mial byc w lipcu ze Slaska, to jest teraz z Czaplinka wlasnie.

No to moze cos o mojej parsonce: to szorstkowlosa suczka Westa Poldiable, w domu Didi. Jest cudowna, tzn ma cudowny charakter, bo tez pod wzgledem charakteru byla wybierana. Teraz rozumiem wszystkich, ktorzy kochaja russelle :D . Oczywiscie jak spi - jest srasznie slodka, a jak szaleje to diabel wcielony :evil: .
Na spacery wychodzimy tylko do lasu, bo suczka miala jak dotad tylko jedno szczepienie, na szczescie Gdansk to miasto z lasem w srodku, wiec po 10 minutach jestesmy na miejscu. Didi poki co zachowuje sie jak owczarek, tzn kursuje miedzy mna a Bazylim :D .
Jest u mnie zaledwiw dwa dni, wiec na razie dopiero sie ponajemy.

Pozdrawiamy

Posted

Witaj Abi!! Bardzo się cieszę że parsonka sprawia tyle radości, a co do ich mądrości to tego jestem pewna. Jak możesz to zamieść jej zdjęcia na dogomanii. Jestem bardzo ciekawa jak wygląda. Ona jest po Calebie i Urodzie?

Posted

[quote name='Malcharek Maria']Dzięki za podpowiedź, ale tak chciałam zrobić ale pojawiał się komunikat, że już jestem zarejestrowana i drugi raz już się nie da. Faktycznie, może Flair mi pomoże? A podpowiesz mi jak się wstawia cytat? Bo jak nacisnęłam pod postem "cytat" i go zaznaczyłam, to wyszedł mi normalny tekst a nie jak u ciebie w ramce i innym kolorze?[/quote]

Żeby zacytować wystarczy kliknąć na słówko cytat w dolnym prawym rogu i cały tekst się wstawia. Trzeba tylko uważać, żeby nie wykazować np. jakiegoś nawiasu, bo wtedy będzie właśnie zwykły tekst.

Można też skopiować to co chcemy zacytować i na początku wpisać [ quote ], a potem na zakończenie cytatu [ /quote ]. Wszystko bez spacji między nawiasami. Czyli ma to wyglądać tak [ quote] CYTAT [ /quote]

lub

skopiować to co chcemy zacytować i kliknąć na przycick quote, który jest nad okienkiem dialogowym.

Jeśli chcemy napisać kogo cytujemy, to w miejscu pierwszego [quote] wpisujemy np. [quote name='"Ludek"']

Mam nadzieję, że za bardzo nie zagmatwałam:D)

Posted

[quote name='Malcharek Maria']:lol: Ludek - jest to super pomysł, bo jest tam naprawdę uroczo i jeszcze nie ma sezonu więc jest dużo luzu, a co najważniejsze piechy mają gdzie się wyszaleć. Teren jest ogrodzony, a jeziora na pewno nie przepłyną.[/quote]

Graf na pewno nie, bo on nawet łapy nie chce nie zamoczyć :lol:, a z Mailem zobaczymy, jeszcze nie byliśmy nad wielką wodą. Na razie asystuje przy każdej naszej kąpieli więc chyba lubi wodę.:)

Posted

Abi, ja tez przyłączam się do Marii. Ciesię się, że dołaczył do nas kolejy posiadacz russella, bo jak na razie nas tu malutko.
Pamiętam jak pojechałam po Milo i zobaczyłam stadko tych psiaków, to wygladały uroczo. Już sie nie mogę doczekać , żeby znów podziwiać "stado". :D

Posted

Wielkie dzięki - "człowiek całe życie się uczy i tak głupim umiera" no, ale kto nie pyta ten błądzi!!! A jak umieścić zdjęcia piesków? Zapewne przyciska się Img ale co potem? A propos: umieść zdjęcia swojego psiaka, chętnie pooglądamy, a jak ja się "naumiem" to też coś podeślę.

Posted

[quote name='Ludek']Pamiętam jak pojechałam po Milo i zobaczyłam stadko tych psiaków, to wygladały uroczo. Już sie nie mogę doczekać , żeby znów podziwiać "stado". :D[/quote]
Czyżbyś chciała "założyć" takie stadko u siebie? Tzn. następny maluch czy w przyszłości hodowla?

Posted

[quote name='Malcharek Maria'] Czyżbyś chciała "założyć" takie stadko u siebie? Tzn. następny maluch czy w przyszłości hodowla?[/quote]

Stadko na razie mało realne. W bloku na 43 m2 już mamy optymalne zapełnienie :lol: , ale w przyszłości kto wie?

[quote name='Malcharek Maria']Ale fajnie - udało się z cytatem!!! Doooobry nauuuczyciel!!![/quote]

:lol: :lol: :lol:

Posted

[b]Mario[/b], mysle, ze zeby zarejestrowac sie od nowa - trzeba podac nowy adres emailowy i powinno zadzialac... Przepraszam, że ja tak z doskoku odpowiadam - ale dopadła mnie grypa zoładkowa i krąze miedzy łożkiem a lazienka, a do tego goraczka utrudnia mi myslenie... 0X

Posted

Abi, witaj wśród terierowców!

Przeczytałam niedawno o Airedalach, że kto raz ma Airedala, ten albo nigdy w życiu już nie będzie miał drugiego, albo nigdy w życiu nie zostanie się bez... :wink: Zastanawiam się, czy to nie odnosi się do wszystkich terierów... :D

Posted

[quote name='Flaire'] Zastanawiam się, czy to nie odnosi się do wszystkich terierów... :D[/quote]
Coś mi się wydaje, że tak... ;)
Jak ktoś raz wziął do domu teriera, to jakby sprzedał duszę diabłu :evilbat:

Posted

Dzięki Flair za podpowiedź, z Adminem faktycznie bardzo ciężko się skontaktować. Już raz chciałam (dawno temu) i do tej pory żadnej odpowiedzi.

[b]Fuka - [/b]życzę szybkościowego powrotu do zdrowia - przecież święta niedługo!!!

[b]Ludek [/b] - polecam się na przyszłość. Ale faktycznie na tych metrach to tylko jeden parson podskoczy :multi:

Posted

[quote name='coztego']Coś mi się wydaje, że tak... ;)
Jak ktoś raz wziął do domu teriera, to jakby sprzedał duszę diabłu :evilbat:[/quote]

Święte słowa :evilbat:
Terier albo nic :wink:

Posted

Witam
Oj terrierek daje do wiwatu :lol: , ale jest cudowny.
Mam problem z umieszczeniem zdjec, do tej pory korzystalam z interii, ale cos sie porobilo i nie moge przeslac tam zadnego zdjecia. Jesli macie na to jakis sposob to piszcie.

No i jeszcze do tego dzis biedną Didi wstretny Bazylek tak pogonil, ze zostawil slad kla na jej glowie - oczywiscie to ja bylam winna - bo rzucilam psom nowe pilki.

W sumie, to nie wiem za bardzo co powinnam robic w takich sytuacjach :-? .

Posted

[quote name='Malcharek Maria']A co się stało? Czym sobie zasłużył na obdarcie ze skóry? Napisz coś więcej!!!![/quote]

Na spacerkach wszystko jest ważniejsze niż Pani, a już nie daj Boże jak dzieciaki grają w piłkę. Mają wtedy dodatkowego zawodnika, a ja sobie mogę wołać i wołać i wołać...
Za to kondychę sobie wyrobię;)

Posted

Wieczorem sprobuje wstawic zdjecia.

A propo rany - rzucilam Didi pileczke i doskonale wiedzac, ze Bazyli bedzie chcial (no i oczywiscie chcial) rzucilam druga, ale pazernosc Bazyka byla podwojna, chcial obie i jak Didi chciala wziac jedna, pogonil ja - a ona poniewaz suczka malutka i krucha, klem zrobil jej rane (taka co sie do wesela zagoi :D ), ale moje serce peklo :cry: .

U was Ludek podobne proporcje, napisz jak psiaki sie dogaduja i czy zostaja same??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...