Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od jutra wieczorem sprawy naszych psiaków przejmuje czasowo Rene&Rabik. Jesli tymczasik byłby aktualny i znajdziemy transport - byłoby super. Tymbardziej że na trasie Poznań - Warszawa może będę szukałą transportu dla ślimaków :evil_lol:

Posted

Nie wiem, jak to bęzie. Tyle spraw mam pozaczynanych i w nerwach jestem, czy sie uda. Tu i tam brak wieści. Tez się martwie. Nic nie gotowe do wyjazdu, a ja jeszcze przewalam te psiaki.

Posted

BYłoby super. Zawsze z domku łatwiej ją wydać.
Mała jest już odrobaczona, zaszczepiona, zdrowa.

TYlko musimy transport poszukać. Pełnomocnictwo ma Rene&Rabik i Paweł. Wszystko wiedzą. Ja jestem pod telefonem.

Posted

Mała ma:
allegro
alegratkę
kupsprzedaj
eurocity
4łapy
cafeanimal
i naszą stronę Fundacji.
TRyle że zdjęcia sa tylko te 4 z wątku, na rękach. Może jeśli będzie u Ciebie i zrobisz nowe - to wstawimy na ogłoszenia.

A może akurat do końca tygodnia ktoś ją pokocha? Napisz mi jak możesz adres meilowy. Wysłałabym Ci naszą umowę adopcyjną. Jesli pójdzie do domku - to byś ją dała do podpisania (oczywiście jeśli masz gdzie wydrukować). jak nie, wyslę Ci pocztą.
I wielkie dzięki.
Teraz kontakt w sprawie malutkiej przejmue Rene&Rabik. Ja od jutra rana - bez betu, tylko telefon. Rene ma w razie czego.

Posted

GameBoy napisał(a):
moje namiary macie?

Ja nie mam, jeślibym mogła prosić o podanie na pw.

We wtorek będę dokładnie wiedziała kiedy przywiozę małą (czekam tylko na decyzję TZ, kiedy będzie w Wa-wie)

Posted

agnieszkal2 napisał(a):
Rozmawiałam z Supergoga.Porozmawiam też dziś ze znajomą..jeżeli się zgodzi,to Alfunia miałaby domek pod Zmigrodem.

Pod Żmigrodem?:crazyeye: Ja mieszkam w Żmigrodzie:lol:( dolnośląskie)