agnieszkal2 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Edi100']Może jestes z okolic? Gdyby tak to bysmy siły połączyły bo mnie już sił samej brakuje:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116648 ja jestem z Wrocławia:) Quote
Edi100 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 agnieszkal2 napisał(a):To nie tak daleko... Tak wiem. Ja jestem z wrocławia w Żmigrodzie mieszkam od 10 lat:( i ciągle walczę:shake: Quote
GameBoy Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jakkolwiek to zabrzmi ciesze sie, ze moj tymczas niepotrzebny :eviltong: Quote
supergoga Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Nie było mnioe 2 tygodnie, stąd taka cisza. Będąc na wakacjach dostałam wiadomość, że Alfunia jest już we własnym domku. Myslę, że Paweł sprawdził domek dokładnie, tak jak ma w zwyczaju. Czyli jeden wątek pomyslnie zakończony. Dzięki wszystkim za pomoc. Naprawdę bardzo!!! Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Alfa wyszła na adopcji super. Bo zachęciłą swego Pana do zabrania jeszcze jednej sunieczki - i teraz są obie razem. Nie nudzą się panienki, a Paweł ma stalą kontrolą nad towarzystwem. Czyli uffff. Bardzo się cieszę. Quote
GameBoy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ciotka dalabys rade zalatwic jakies fotki? jestem ciekawa jak ona teraz wyglada. Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 POproszę Pawła. Ja wyskrobie ciutek czasu podejdzie i machnie. Quote
Recommended Posts