Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']A tylki mailem próbowaliście? Oj... ale kiedy to było? Bo termin przyjmowania zgłoszeń już minął..[/quote]

Jesteśmy na liscie ;)!!

Posted

[quote name='Light of Shin-Ra']A mnie to się już udało stawkę wyłowić ze spisu i znam swoją konkurecję .[/quote]

Zrobiłam to samo zaraz jak liste dorwałam :evil_lol: nawet już mailowałam z konkurencją, zapoznamy sie na miejscu :lol:

Posted

Jeśli tylko jesteś na liście to nie ma co się martwić ;)

Trzeba wziąć psa i jechać ;) Tak czy inaczej sekretariat trzeba odwiedzić, bo katalogi i numerki są do odbioru bez względu czy przyślą potwierdzenie czy nie ;)

Posted

[quote name='efra-husky']Trzeba wziąć psa i jechać ;) Tak czy inaczej sekretariat trzeba odwiedzić, bo katalogi i numerki są do odbioru bez względu czy przyślą potwierdzenie czy nie ;)[/quote]

My dostaliśmy potwierdzenie pocztą i z tego, co zrozumiałam (a to ryzykowne stwierdzenie, mimo wszystko :p) to numerki będą czekać ringu.
"ćisla dostanete v kruhu" - czy "ćisla" to numerki? :hmmmm:

Edit: Chyba tak, bo w wersji niemieckiej (tego języka też nie znam :p) jest napisane "Nummern" :grins:

Posted

[quote name='NigdyNigdy']My dostaliśmy potwierdzenie pocztą i z tego, co zrozumiałam (a to ryzykowne stwierdzenie, mimo wszystko :p) to numerki będą czekać ringu.
"ćisla dostanete v kruhu" - czy "ćisla" to numerki? :hmmmm:

Edit: Chyba tak, bo w wersji niemieckiej (tego języka też nie znam :p) jest napisane "Nummern" :grins:[/quote]

Dzięki Kasiu za informację [B]:p[/B]

[B]číslo[/B] - oznacza liczbę, numer

My i tak pewnie numerek w sekretariacie będziemy odbierać bo wystawę będziemy opłacać na miejscu ;)
Do zobaczenia w Nitrze :p

Posted

A ja znów szukam transportu :placz: dla 1 osoby i suki owczarka szwajcarskiego. Widzę, że dużo osób jedzie, może znajdzie się u kogoś miejsce (na sobotę) :modla::modla:
Mogę też podjechać gdzieś pociągiem.

Posted

Mam prośbę, mógłby mi ktoś podać ulicę? Bo ja ciemna, nie mogę tego rozszyfrować ani z potwierdzenia, ani z ulotki, a nie wiem co wpisać w nawigację... Help!