akard Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='McDzik']A tylki mailem próbowaliście? Oj... ale kiedy to było? Bo termin przyjmowania zgłoszeń już minął..[/quote] Jesteśmy na liscie ;)!! Quote
stasiek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 My tez jestesmy !!!to nasza pierwsza zagraniczna wystawa!!! Quote
Light of Shin-Ra Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A mnie to się już udało stawkę wyłowić ze spisu i znam swoją konkurecję . Quote
McDzik Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Light of Shin-Ra']A mnie to się już udało stawkę wyłowić ze spisu i znam swoją konkurecję .[/quote] Zrobiłam to samo zaraz jak liste dorwałam :evil_lol: nawet już mailowałam z konkurencją, zapoznamy sie na miejscu :lol: Quote
efra-husky Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 JOLY a ty dostałaś? Prawdę mówiąc nie pamiętam, żebym z Nitry dostała potwierdzenia pocztą. Zawsze jeździłam z potwierdzeniem, które dostawałam na email ;) Quote
Light of Shin-Ra Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nie mam potwierdzenia ale jestem na liście.:multi: Quote
efra-husky Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Jeśli tylko jesteś na liście to nie ma co się martwić ;) Trzeba wziąć psa i jechać ;) Tak czy inaczej sekretariat trzeba odwiedzić, bo katalogi i numerki są do odbioru bez względu czy przyślą potwierdzenie czy nie ;) Quote
Talagia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja dostalam dzisiaj potwierdzenie :) ps. czy ma ktos miejsce dla 5 miesiecznego psiaka i jednej dziewczyny? BARDZO nam zalezy Quote
karenina Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Wczoraj dostalam pocztą potwierdzenie :multi: Quote
NigdyNigdy Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='efra-husky']Trzeba wziąć psa i jechać ;) Tak czy inaczej sekretariat trzeba odwiedzić, bo katalogi i numerki są do odbioru bez względu czy przyślą potwierdzenie czy nie ;)[/quote] My dostaliśmy potwierdzenie pocztą i z tego, co zrozumiałam (a to ryzykowne stwierdzenie, mimo wszystko :p) to numerki będą czekać ringu. "ćisla dostanete v kruhu" - czy "ćisla" to numerki? :hmmmm: Edit: Chyba tak, bo w wersji niemieckiej (tego języka też nie znam :p) jest napisane "Nummern" :grins: Quote
Talagia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Jezeli w planie sedziowania jest inny sedzia wpisany to mam to traktowac jako zmiane :roll:? Quote
panienkabubu Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Numerki i teczki są do odebrania na ringu :) Ja rok temu dostałam potwierdzenie, na tegoroczne czekamy :cool3: Quote
efra-husky Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='NigdyNigdy']My dostaliśmy potwierdzenie pocztą i z tego, co zrozumiałam (a to ryzykowne stwierdzenie, mimo wszystko :p) to numerki będą czekać ringu. "ćisla dostanete v kruhu" - czy "ćisla" to numerki? :hmmmm: Edit: Chyba tak, bo w wersji niemieckiej (tego języka też nie znam :p) jest napisane "Nummern" :grins:[/quote] Dzięki Kasiu za informację [B]:p[/B] [B]číslo[/B] - oznacza liczbę, numer My i tak pewnie numerek w sekretariacie będziemy odbierać bo wystawę będziemy opłacać na miejscu ;) Do zobaczenia w Nitrze :p Quote
NigdyNigdy Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Zatem do zobaczenia w Nitrze! :thumbs: Quote
McDzik Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Doszlo dziś potwierdzenie :multi: Powodzenia w Nitrze :lol: Quote
Light of Shin-Ra Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Mamy potwierdzenie. Płacimy na miejscu, Do zobaczenia w Nitrze (na nadzieję:lol:) Quote
Izoldas Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 A ja znów szukam transportu :placz: dla 1 osoby i suki owczarka szwajcarskiego. Widzę, że dużo osób jedzie, może znajdzie się u kogoś miejsce (na sobotę) :modla::modla: Mogę też podjechać gdzieś pociągiem. Quote
panienkabubu Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Czy Słowacy mają Wszystkich Świętych 1 listopada? Quote
McDzik Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Mam prośbę, mógłby mi ktoś podać ulicę? Bo ja ciemna, nie mogę tego rozszyfrować ani z potwierdzenia, ani z ulotki, a nie wiem co wpisać w nawigację... Help! Quote
Recommended Posts