basiapron Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 dzień dobry Czuczyku,ciocia Ula (irysek) zalicytowała prawie wszystko na Twoim bazarku,a czemu tu jeszcze wszyscy śpią?? Quote
Kamila_s Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='demi']dzieki... tylko ciekawe jak długo, bo naprawde na dłuzszą mete się tak nie da:shake: na kraszewskiego ktoś mnie odwiedzi, nie?:roll: nic, biore sie za robote. Czucz wybiegany, ciotce dał wycisk i sobie smacznie śpi...:mad:[/quote] Asiu..tam blisko Kraszki..mieszka moja mama:-)bedziesz miala swietna opieke:evil_lol::evil_lol: Caluje i sle moc energii!!!! Jestes wspaniala!!!!!!!!!!!!! Quote
demi Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='basiapron']słodkich snuffff....Czuczyku kochany,masz tu od Cioci Basi i Eli: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118397[/URL][/quote] kurcze pieczone, dziekujemy:loveu: a gdzie tam śpi, nigdy w życiu-niestety:roll: od rana działamy, a biedny Czucz sam w pokoju sie wyleguje:roll: Quote
j3nny Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 oops przeoczylam, ze jest juz bazarek zaraz zagladam:) Quote
irysek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 same cuda na bazarku. licytuje prawie wszystko, drobiazgi zyskam, a kasiory dla czuczydla sie natrzepie niezle hihi. (basiu podlicz ile juz jest, to sie demi ucieszy) Quote
mafik Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tragedia Czuczu poruszyła także ludzi na naszej - klasie. Jeśli ktoś z dogo jest tam zalogowany to podaję link do forum:[url]http://nasza-klasa.pl/school/197568/18/forum/11[/url] Jest szansa, że ściągnie to uwagę większej liczby osób, a co za tym idzie rąk chętnych do pomocy :multi: Quote
xmartix Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wpisuję się na wątek dopiero... Czuczuś :loveu: Quote
mafik Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Myślę, że ktoś kto ma najświeższe infromacje o Czuczu mógłby tam je zamieścić, to też na pewno zachęci ludzi do udzielenia wsparcia finansowego Quote
Selenga Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='demi']no chyba tak;) ja też bym tam coś wyskrobała jeśli by ktoś mógł bazarek prowadzić:lol:[/quote] Demi, ja mogę bazarek poprowadzić, tylko niestety zdjęć u Ciebie nie porobię Quote
demi Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='mafik']Tragedia Czuczu poruszyła także ludzi na naszej - klasie. Jeśli ktoś z dogo jest tam zalogowany to podaję link do forum:[URL]http://nasza-klasa.pl/school/197568/18/forum/11[/URL] Jest szansa, że ściągnie to uwagę większej liczby osób, a co za tym idzie rąk chętnych do pomocy :multi:[/quote] a no zaraz pogonie chłopaczka, dzieki któremy mam Czuczlaka do roboty...:cool3: ja dopiero do domu wróciłam, odebrałam pięknego owczarka ludziom:shake: w głowie sie to wszytsko nie mieści, bedziemy mu chałupki szukać, ale po kolei. ;) a co sie w domu dzieje to nawet nie bede opowiadać:roll: [B]basiapron [/B]- bardzo dzieki za pomoc:loveu: [B]Selega[/B]- jutro mam tyciu wolniejszy dzionek, to porobie zdjecia:roll: bardzo dzieki :) [B]Irysku[/B] - ty to chyba fortune tu przerzucisz :lol: Quote
Mateo93 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='demi']a no zaraz pogonie chłopaczka, dzieki któremy mam Czuczlaka do roboty...:cool3: [/QUOTE] czyli mnie dla jasności :eviltong::p Quote
demi Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Mateo93']czyli mnie dla jasności :eviltong::p[/quote] dla jasności, to dla tego człowieka, który dla mnie ani tyciu litosci nie ma:razz: :mad: no ale nic, ktos musiał tego biedaka wziąć:roll: Quote
mafik Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jakie są diagnozy i rokowania dla Czuczu? Czy warto podejmować się operacji, co mówią lekarze? Quote
Mateo93 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='demi']dla jasności, to dla tego człowieka, który dla mnie ani tyciu litosci nie ma:razz: :mad: no ale nic, ktos musiał tego biedaka wziąć:roll:[/QUOTE] ja nie mam litości!!!???:mad: wypraszam sobie:-( ja zapierdzielam jak wół jakiś:eviltong: mam Cię do sądu podać:evil_lol:??? Quote
demi Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='mafik']Jakie są diagnozy i rokowania dla Czuczu? Czy warto podejmować się operacji, co mówią lekarze?[/quote] właśnie juz wcześniej była mowa, ze bedzie zabieg, tydzień później, ze nie, a co ten tydzień przyniesie... cholera wie... w pt mamy sie na kontroli pokazać. A tymczasem lece podmywać tyłki komu trzeba, zawijać w pieluchy, wyglisiać i w końcu spać:loveu: Quote
mafik Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wytrwałości życzę i spokojnej nocy, trzymam kciuki za pozytywne diagnozy dla Czuczu. Tyle się ta bieda wycierpiała...:placz: Quote
mafik Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Co słychać u Czuczu i jego opiekunki? :multi: Quote
demi Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 opiekunka pada na dziób, a od rana znów w teren do animalsów....:shake: [B] Co do Czucza to tak: byliśmy dzisiaj na AR, w poniedziałek mamy się domówić na kontrast, który bedzie robił dr Atamaniuk i dopiero po tym lekarz na stówę powie czy bierzemy chłopaka na stół czy nie. Ale dziś jak zobaczył tego świruska to pod nosem mówił, ze zabieg by mu raczej pomógł. Na razie nic do konca nie wiemy, czkamy na mielografię ;)[/B] Quote
mysza 1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Trzymam kciuki za niego. Ulv na wątku Lucka pisała o wyciagu z kasztanowca- aescin i wit B complex to tanie, warto podawać. Quote
mafik Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Życzę pomyślnych dla Czuczu wyników. Poza tym fatalnym urazem, chyba to co go ostatnio spotyka to najlepsze wydarzenia w jego smutnym życiu. Czekamy niecierpliwie na właściwą decyzję lekarza, która postawi Czuczu na nogi. Dużo sił i pozytywnej energii dla Ciebie demi, jesteś niesamowita! Quote
madziamn Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 dziewczynki przepraszam ze nie mam czasu przebrnąc przez cały wątek. wyjątkowo biedna psinka z niego. co jest potrzebne? Quote
Recommended Posts