Jump to content
Dogomania

Sparaliżowany Czucz-> Kochali Go Wszyscy... teraz za TM [*]

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='demi']dzieki...

tylko ciekawe jak długo, bo naprawde na dłuzszą mete się tak nie da:shake:
na kraszewskiego ktoś mnie odwiedzi, nie?:roll:
nic, biore sie za robote.

Czucz wybiegany, ciotce dał wycisk i sobie smacznie śpi...:mad:[/quote]

Asiu..tam blisko Kraszki..mieszka moja mama:-)bedziesz miala swietna opieke:evil_lol::evil_lol:
Caluje i sle moc energii!!!!
Jestes wspaniala!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='basiapron']słodkich snuffff....Czuczyku kochany,masz tu od Cioci Basi i Eli:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118397[/URL][/quote]

kurcze pieczone, dziekujemy:loveu:

a gdzie tam śpi, nigdy w życiu-niestety:roll:
od rana działamy, a biedny Czucz sam w pokoju sie wyleguje:roll:

Posted

same cuda na bazarku. licytuje prawie wszystko, drobiazgi zyskam, a kasiory dla czuczydla sie natrzepie niezle hihi. (basiu podlicz ile juz jest, to sie demi ucieszy)

Posted

Tragedia Czuczu poruszyła także ludzi na naszej - klasie. Jeśli ktoś z dogo jest tam zalogowany to podaję link do forum:[url]http://nasza-klasa.pl/school/197568/18/forum/11[/url]
Jest szansa, że ściągnie to uwagę większej liczby osób, a co za tym idzie rąk chętnych do pomocy :multi:

Posted

Myślę, że ktoś kto ma najświeższe infromacje o Czuczu mógłby tam je zamieścić, to też na pewno zachęci ludzi do udzielenia wsparcia finansowego

Posted

[quote name='demi']no chyba tak;) ja też bym tam coś wyskrobała jeśli by ktoś mógł bazarek prowadzić:lol:[/quote]

Demi, ja mogę bazarek poprowadzić, tylko niestety zdjęć u Ciebie nie porobię

Posted

[quote name='mafik']Tragedia Czuczu poruszyła także ludzi na naszej - klasie. Jeśli ktoś z dogo jest tam zalogowany to podaję link do forum:[URL]http://nasza-klasa.pl/school/197568/18/forum/11[/URL]
Jest szansa, że ściągnie to uwagę większej liczby osób, a co za tym idzie rąk chętnych do pomocy :multi:[/quote]

a no zaraz pogonie chłopaczka, dzieki któremy mam Czuczlaka do roboty...:cool3:
ja dopiero do domu wróciłam, odebrałam pięknego owczarka ludziom:shake: w głowie sie to wszytsko nie mieści, bedziemy mu chałupki szukać, ale po kolei. ;) a co sie w domu dzieje to nawet nie bede opowiadać:roll:

[B]basiapron [/B]- bardzo dzieki za pomoc:loveu:

[B]Selega[/B]- jutro mam tyciu wolniejszy dzionek, to porobie zdjecia:roll: bardzo dzieki :)

[B]Irysku[/B] - ty to chyba fortune tu przerzucisz :lol:

Posted

[quote name='Mateo93']czyli mnie dla jasności :eviltong::p[/quote]

dla jasności, to dla tego człowieka, który dla mnie ani tyciu litosci nie ma:razz: :mad:

no ale nic, ktos musiał tego biedaka wziąć:roll:

Posted

[quote name='demi']dla jasności, to dla tego człowieka, który dla mnie ani tyciu litosci nie ma:razz: :mad:

no ale nic, ktos musiał tego biedaka wziąć:roll:[/QUOTE]

ja nie mam litości!!!???:mad:
wypraszam sobie:-( ja zapierdzielam jak wół jakiś:eviltong:
mam Cię do sądu podać:evil_lol:???

Posted

[quote name='mafik']Jakie są diagnozy i rokowania dla Czuczu? Czy warto podejmować się operacji, co mówią lekarze?[/quote]

właśnie juz wcześniej była mowa, ze bedzie zabieg, tydzień później, ze nie, a co ten tydzień przyniesie... cholera wie... w pt mamy sie na kontroli pokazać.

A tymczasem lece podmywać tyłki komu trzeba, zawijać w pieluchy, wyglisiać i w końcu spać:loveu:

Posted

opiekunka pada na dziób, a od rana znów w teren do animalsów....:shake:

[B]
Co do Czucza to tak:

byliśmy dzisiaj na AR, w poniedziałek mamy się domówić na kontrast, który bedzie robił dr Atamaniuk i dopiero po tym lekarz na stówę powie czy bierzemy chłopaka na stół czy nie. Ale dziś jak zobaczył tego świruska to pod nosem mówił, ze zabieg by mu raczej pomógł.
Na razie nic do konca nie wiemy, czkamy na mielografię ;)[/B]

Posted

Życzę pomyślnych dla Czuczu wyników. Poza tym fatalnym urazem, chyba to co go ostatnio spotyka to najlepsze wydarzenia w jego smutnym życiu. Czekamy niecierpliwie na właściwą decyzję lekarza, która postawi Czuczu na nogi. Dużo sił i pozytywnej energii dla Ciebie demi, jesteś niesamowita!