Rudzia-Bianca Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 DuDziaczku niewyróżnione działają chyba tez dobrze , odzew z ogłoszeń w sprawie luny naprawdę był duży , jeszcze ludzie dzwonią ale niestety nie wszyscy nadają się na właścicieli dla psiaków :( Quote
DuDziaczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):ale niestety nie wszyscy nadają się na właścicieli dla psiaków :( i to jest właśnie ten bol :shake::-(:-( Quote
Patisa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Nie mogę pojąć, po co Tym ludziom psy, skoro nie mają warunków i pieniędzy, żeby je trzymać? Czy naprawdę, aż tak bardzo chcą poszpanować psem, ze biorą szczenię,a potem wiążą do łańcucha? :angryy: Brzydzę się takimi ludźmi...:watpliwy: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 wieści od Lunki - psisko ma się dobrze , była u weta , jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona . Niestety ma cieczkę :( i nie można jej teraz wysterylizować :( ale pani Agata pisała ze jak tylko będzie można to wysterylizuje Lunke :) Z kotem nawet nawet się dogadują ufff Mamy obiecane zdjęcia jak tylko Agata znajdzie czas , bo nagle jej życie stało się zdecydowanie bardziej intensywne i brakuje czasu :) Quote
DuDziaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 W takim razie z niecierpliwoscia czekamy na fotki :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 to bardzo dobre wieści :lol: a czy nie czas na zmianę tytułu? :razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Od-Nowa napisał(a):to bardzo dobre wieści :lol: a czy nie czas na zmianę tytułu? :razz: prosze na mnie nie nalegac i nie wpływowywać bo ja nieodwiarek jestem i jeszcze no wiecie sami , poczekam trochę :hmmmm: PS straszne to nerwy wyadoptować psa :( Quote
Od-Nowa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 wiem, było u nas około 11 tymczasików psich i kocich. za każdym razem mordęga :roll: ale pięknie się spisałaś ;) nie będę wpływowywac :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Od-Nowa napisał(a):wiem, było u nas około 11 tymczasików psich i kocich. za każdym razem mordęga :roll: ale pięknie się spisałaś ;) nie będę wpływowywac :lol: e tam pieknie wyłam jak bóbr i kilka godzin siedziałam w Krakowie jakby tak czasem pani się rozmyśliła no bo przecież Lunka nie może czekac jakby co , ech szkoda gadać co przezyła ze mną siostra :diabloti: dziękuje za nie wpływowanie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Od-Nowa napisał(a):wpadnij na Kielecki na chwile ;) juz go widziałam i rozesłałam , na kieleckim jestem zawsze Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Luna w ostatni wieczór u mnie , dostała na szczeście nową obróżkę :) zieloną jak nadzieja - nadzieja na dobry domek i udało się :) Tęsknię za tym fafulcem kochanym :oops: Quote
Patisa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 masz nowe foty Luny? Z jej nowego domku? Ja nie mogę znaleźć DT ani DS dla wyżła, pies obecnie błąka się gdzieś w okolicach Białej Podlaskiej... na dodatek młoda suczka również szuka domu, bo obecna właścicielka ją wyrzuciła:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10676206#post10676206 Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Patisa , nie mam nowych zdjęć Luny , sama na nie niecierpliwie czekam . A co do wyżła kurcze nie mam pomysłu, czy ma zrobione ogłoszenia , to najlepsza metoda no i Allegro Quote
DuDziaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No tojakby byly fotki to my z Z Fuxiem niecierpliwie czekamy :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Dostałam maila od Pani Luny - z sunią wszystko jest w porządku, nawet w miarę dogaduje się z kotem :) czasem tylko go pogoni ale kot nie robi sobie nic z tego i się jej nie boi :multi: Niestety nie ma żadnych zdjęć :( Quote
Jagienka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Dostałam maila od Pani Luny - z sunią wszystko jest w porządku, nawet w miarę dogaduje się z kotem :) czasem tylko go pogoni ale kot nie robi sobie nic z tego i się jej nie boi :multi: Niestety nie ma żadnych zdjęć :( No szkoda, że nie ma zdjęć, ale ważne, że są wieści i jest kontakt!! Bardzo się cieszę :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Jagienka też żałuję że nie ma zdjęć :( tęsknię nadal za tym fafulcem :oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Tamtaratam prezent dla Was wszystkich mam , patrzcie co dostałam dziś poznajecie , toż to moje Luneczka , fafulec kochany :loveu: w sobotę była sterylka, więc psisko jeszcze bidniutkie ale ogólnie wszystko jest ok co zresztą macie okazję sami zobaczyć [CENTER] Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 słodka podróżniczka :loveu: Quote
ewelinka_m Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 noo rozwaliłaś mnie tym zdjeciem :loveu::loveu::loveu: http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/SvhHwoiA_UI/AAAAAAAAA-M/PHg3JMy9p_E/DSC00230.JPG cudownie! strasznie się cieszę, że jej się udało tak super trafić! :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='ewelinka_m']noo rozwaliłaś mnie tym zdjeciem :loveu::loveu::loveu: http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/SvhHwoiA_UI/AAAAAAAAA-M/PHg3JMy9p_E/DSC00230.JPG cudownie! strasznie się cieszę, że jej się udało tak super trafić! :lol: A ja jak się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Jagienka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Rewelacyjne zdjęcia... widać, że jest kochana i czuje się bezpiecznie :loveu::multi: Quote
Recommended Posts