Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja biegiem właśnie ogłoszenia robię, może do tego czasu jednak coś znajdziemy, żeby ciotka Reno nie stała się kolejnym obiektem szukającym domu :evil_lol: - choc w razie czego ciotke zapraszamy.
Cioteczka Reno zrobiła bowiem swego czasu wielkie wrażenie wizualne na moim TZ-cie i nadal Ją pamięta. Nie ochłonął jeszcze ;).

Dziękujemy cioteczko!

Ciotka Basiaap - to Rufus jest ten większy. Ale ponieważ stale tyle ich jest to już sie nam wszystkim czasem cosik myli.

Posted

piekne chlopaki, ah strach pomyslec co by z nimi gdybyscie do schronu nie pojechały, dobrze ze deklaracja DT jest to bardzo optymistyczna wiadmosc ale staramy sie natychmiast znalezc DS

jeszcze raz dzieki dziewczyny!

Posted

Chyba banerek potrzebny będzie tylko dla Rufusa. Ruben prawdopodobnie jutro będzie w domku. Jadę do schronu rano - wyadoptowac bokserkę i zabieram Rubena do Poznania, gdzie juz ktoś na niego czeka.

Kciuki prosze, mocno!!!

Posted

Ruben pojechał do domu. Zawiozłam go właśnie. W domku dozywa swoich dni stareńki biały pudelek, z zanikami mięśni, ot - bardzo chory. Jest w tym domku od 15 lat, zabrany ze schroniska jako dorosły pies. Czyli naprawdę staruszek.

Mam nadzieję, że Rubenek będzie szczęśliwy i też dożyje długich lat.
Co do Rufusa, hmmm, jadąc z Rubenkiem otrzymałam telefon od miłej Pani z Wrocławia, która...zarezerwowała psiaka.

Jeśli wszystko potwierdzi się do czwartku, w czwartek Rufis przyjedzie do mnie, pomieszka ze mną do soboty - moją Lagune odseparuję w pokoju córki - a w sobotę pojedzie do Wrocławia do nowego domu.

Pani znalazła psiaka tutaj właśnie, na dogomanii, czyli możemy chyba liczyć na wiadomości i zdjęcia na tym wątku już po adopcji.

teraz czekam na ankietę fundacyjną. No i przymiarka do przewozu Rokusia - będzie dla niego miejsce.

A to fotki z dzisiaj, gdy przyjechaliśmy po Rubenka.

Wypas Rufusika

Bracia jeszcze razem

Posted

Straaaaasznie sie cieszę , że z maluchami tak szybko idzie sprawa.
Choc oczywiście jeśli (tfu, tfu, tfu) coś pójdzie nie tak to oczywiście ja czekam na malucha ;).
Póki co jednak trzymam kciuki za domek!!

Posted

Reno sprawdza sie to co kiedyś ci napisałam. Wystarczy że czymś się zainteresujesz a już samo leci.
Piszcie do Reno o transporty i dt a samo się znajdzie ;)

Posted

[quote name='bea_m']Reno sprawdza sie to co kiedyś ci napisałam. Wystarczy że czymś się zainteresujesz a już samo leci.
Piszcie do Reno o transporty i dt a samo się znajdzie ;)

bea_m,
jest w tym niestety sporo przesady ;), ale dzięki za wiarę we mnie.

Supergoga,
Cieszę się, ze wywarłam dobre wrażenie na Twoim TZ.

Budujące takie informacje :lol:!