supergoga Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 A ja biegiem właśnie ogłoszenia robię, może do tego czasu jednak coś znajdziemy, żeby ciotka Reno nie stała się kolejnym obiektem szukającym domu :evil_lol: - choc w razie czego ciotke zapraszamy. Cioteczka Reno zrobiła bowiem swego czasu wielkie wrażenie wizualne na moim TZ-cie i nadal Ją pamięta. Nie ochłonął jeszcze ;). Dziękujemy cioteczko! Ciotka Basiaap - to Rufus jest ten większy. Ale ponieważ stale tyle ich jest to już sie nam wszystkim czasem cosik myli. Quote
supergoga Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 http://www.allegro.pl/item407187214_2_piekne_szczenieta_porzucone_i_bezdomne_czekaja.html To allegro malców. Zaraz robię kolejne ogłoszenia. Alegratka kupsprzedaj 4łapy eurocity. Jesli ktoś może inne - super. A może ktoś potrafi banerek zrobić malcom. Tak ładnie proszę. Quote
akira Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Prześliczne są :) ten 1 ma sierść i uszy podobne do cocel spaniela :) Quote
snuszak Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 piekne chlopaki, ah strach pomyslec co by z nimi gdybyscie do schronu nie pojechały, dobrze ze deklaracja DT jest to bardzo optymistyczna wiadmosc ale staramy sie natychmiast znalezc DS jeszcze raz dzieki dziewczyny! Quote
halbina Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 poprosiłam o banerek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10568574#post10568574 Quote
Rene@Rabik Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='halbina']poprosiłam o banerek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10568574#post10568574 Ciociu Halbino dziękujemy ślicznie :Rose: Quote
supergoga Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Kochana ciocia Halbinka dba o maluszki. Dziękujemy. Quote
supergoga Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Chyba banerek potrzebny będzie tylko dla Rufusa. Ruben prawdopodobnie jutro będzie w domku. Jadę do schronu rano - wyadoptowac bokserkę i zabieram Rubena do Poznania, gdzie juz ktoś na niego czeka. Kciuki prosze, mocno!!! Quote
dzikus Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Zaciskam najmocniej jak potrafię :kciuki: Oby i Rufusek szybciuteńko znalzł domek :) Quote
Monia70 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Gosia , ubiju ;), spać nie będę mogła a jutro na cały dzień do pracy! Ale trzymam mocno zacisnięte. Quote
supergoga Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Ja miałam mieć jutro spokojną niedziewlę, a czekają mnie może 2 adopcje - oby. W każdym razie fotki jutro z akcji wstawię. Quote
halbina Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No tyo trzymamy kciuki, a banerek sie przyda i tak... Quote
supergoga Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Ruben pojechał do domu. Zawiozłam go właśnie. W domku dozywa swoich dni stareńki biały pudelek, z zanikami mięśni, ot - bardzo chory. Jest w tym domku od 15 lat, zabrany ze schroniska jako dorosły pies. Czyli naprawdę staruszek. Mam nadzieję, że Rubenek będzie szczęśliwy i też dożyje długich lat. Co do Rufusa, hmmm, jadąc z Rubenkiem otrzymałam telefon od miłej Pani z Wrocławia, która...zarezerwowała psiaka. Jeśli wszystko potwierdzi się do czwartku, w czwartek Rufis przyjedzie do mnie, pomieszka ze mną do soboty - moją Lagune odseparuję w pokoju córki - a w sobotę pojedzie do Wrocławia do nowego domu. Pani znalazła psiaka tutaj właśnie, na dogomanii, czyli możemy chyba liczyć na wiadomości i zdjęcia na tym wątku już po adopcji. teraz czekam na ankietę fundacyjną. No i przymiarka do przewozu Rokusia - będzie dla niego miejsce. A to fotki z dzisiaj, gdy przyjechaliśmy po Rubenka. Wypas Rufusika Bracia jeszcze razem Quote
supergoga Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Sam Rufusik Czyli kciuki cały czas potrzebne. Quote
Rene@Rabik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Hurrra Ruben ma domek :bigcool: Ciotka Supergoga wymiziałaś ode mnie Rufusa ? Quote
Reno2001 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Straaaaasznie sie cieszę , że z maluchami tak szybko idzie sprawa. Choc oczywiście jeśli (tfu, tfu, tfu) coś pójdzie nie tak to oczywiście ja czekam na malucha ;). Póki co jednak trzymam kciuki za domek!! Quote
bea_m Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Reno sprawdza sie to co kiedyś ci napisałam. Wystarczy że czymś się zainteresujesz a już samo leci. Piszcie do Reno o transporty i dt a samo się znajdzie ;) Quote
Monia70 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No to dalej zaciskamy tyle, że dla drugiego ! Quote
Reno2001 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='bea_m']Reno sprawdza sie to co kiedyś ci napisałam. Wystarczy że czymś się zainteresujesz a już samo leci. Piszcie do Reno o transporty i dt a samo się znajdzie ;) bea_m, jest w tym niestety sporo przesady ;), ale dzięki za wiarę we mnie. Supergoga, Cieszę się, ze wywarłam dobre wrażenie na Twoim TZ. Budujące takie informacje :lol:! Quote
dzikus Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Powodzenia Rubenku w nowym domku :) Za Rufusika kciuki oczywiście zacisnięte, Quote
Recommended Posts