Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Ci ciociu Halbino wytłumaczę.

Goga jest za bardzo zdenerwowana całą sytuacją.

Wczoraj popołudniu Rufus pojechał do Wrocławia do nowego domku. Wszyscy się z tego cieszyli, że maluchowi się poszczęściło, ale niestety radość była przedwczesna. Wieczorem Goga dostała telefon, że maluch jednak nie może tam zostać :shake:, w związku z tym dzisiaj miał wrócić do Poznania.

Ale na szczęście późnym wieczorem Gosia otrzymała telefon od Pana (również z Wrocławia), który wyraził zainteresowanie Rufusem.
I z tego co napisała powyzej wynika, ze zmienił lokalizację - został przekazany z domku, w którym nie mógł zostać do domku, który będzie tym właściwym.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwólcie że ja się powstrzymam od komentarza. Jak będę miała wieści i fotki, wkleje. Za duzó łez wylałam, za duzo nerwów i bezsenna noc - to bilans całej akcji.

Posted

[quote name='supergoga']Pozwólcie że ja się powstrzymam od komentarza. Jak będę miała wieści i fotki, wkleje. Za duzó łez wylałam, za duzo nerwów i bezsenna noc - to bilans całej akcji.

Goga, wiem, że kosztowało cie to kupę nerwów.
Najbardziej boli, że na prawdę co raz ciężej komuś zaufac. My dziś czekałyśmy na chętnych na naszą Oneczkę ...Cisza ....:roll:
Dlaczego ludzie są tak niesłowni i mają wszystkich i wszystko co bezpośrednio się ich nie tyczy w dupie?
Na to pytanie nie wymagam odpowiedzi???

Przykro mi, ze musiałaś przez coś takiego przechodzic.
I jeszcze malutki Rufusek ...serce boli i tyle...

Wspieram cie myslami!!!

Posted

Psiaki w domku. Kto pomagał mi w szukaniu domków - bardzo dziękuję. Ogromnie. Można pousuwać ogłoszenia.
Dzisiaj dostałam zapytanie ze strony adopcje psów. Niestety z jakiegoś formularza. A ja nie potrafie odpowiedzieć, bo tam nie dawałm ogłoszenia i nie moge go odszukać - z rejonu wielkopolska. Może poszedł z innego.
Pomóżcie - bo głupio bez odpowiedzi zostawić.

Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

Posted

Ruben ma się dobrze. Broi, je z apetytem i nazywa się...Misio.

O naszym cudownym Rufusie - niestety brak wieści. Cała ta adopcja psiaka od początku pechowa była. Nauczyła mnie jednego - z dogo czy nie z dogo - musi byc kontrola domu i rozmowa z domownikami. Może Rufus uniknałby niepewnego losu, wożenia i stersów. Pies, który nie zasłuzył na coś takiego. Cudowny szczeniak. Dawno takiego psiaka nie spotkałam.

Rufusku - co u ciebie maleńki.

• 3 weeks later...
Posted

Zaraz mnie cosik trafi. Ruben był u weta żeby ustalić termin drugiego szczepienia - a wet powiedział że za mały na szczepienie.

No ręce opadły.
Doradziłam zmianę weta.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Ruben nie zyje.
Prawdopoodbnie zachorował, pojawiły sie ataki padaczki. Umówiłam właścicieli do naszej wetki - dostali leki.
Mieli przyjść na kontrole - nie pojawili się więcej, napisali, że Ruben nie przezył kolejnego ataku.

Żegnaj psiaku!!!