Jump to content
Dogomania

Jak tu wydać 6 "siusiumajtków" :) dobermana ? Rzeszów - Wszystkie maja juz domy :)))

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Kacza rodzina " ;) i ich ukochany żywiciel ..............

Wujek woła Kluskow :multi:Atak .......

Dopadlismy .....czas zaczac lizac :eviltong:

i sie przymilac :loveu:

Posted

Jakie śliczne!Czy to suczki czy pieski i w jakim wieku?Najbardziej podoba mi się szczeniak o najciemniejszym ubarwieniu.Czy one są już do oddania?Miałam dobermana więc wiem jak go wychować.Czy po szczeniaczka trzeba być osobiście? Mamusia też śliczna,jak długo już w schronie?

Posted

[quote name='lunarmermaid']Jakie śliczne!Czy to suczki czy pieski i w jakim wieku?Najbardziej podoba mi się szczeniak o najciemniejszym ubarwieniu.Czy one są już do oddania?Miałam dobermana więc wiem jak go wychować.Czy po szczeniaczka trzeba być osobiście? Mamusia też śliczna,jak długo już w schronie?

Piesków jest 2 a suniek 4 ........ Beda miały około 8 tygodni ...
są juz po szczepieniu ale do wydania beda za jakis tydzien ......
najwiecej " dobermana w dobermanie" ;) ma jedna z suniek bo reszta zaczyna ujawniac troche zbyt puchatą sierść - ten tatus zaczyna byc podejrzany hmmm :hmmmm: bo co do mamy nie mamy watpliwosci !

Po pieska trzeba przyjechac do schroniska osobiscie :p

Posted

Mowcie co chcecie ale to najśliczniejsze oczy swiata:loveu:
ja to wiem bo patrzyłam w nie dzis dwie godziny ............

nigdy nie myslałam ze Dobcie to takie słonka spokojne i zrownoważone ...

Posted

tatus to chyba cos koło onka?bo mi te malce przypominają bardziej onka niż dobka, przede wszytskim z powodu za długiego futerka i nieco innego umaszczenia tzn palenia, no i łebki inne, niemniej urocze dzieciaki

ja mam jedno dobermanie szczenię i wiem co potrafi więc szczerze wspołczuje takiej bandy:diabloti: