Jump to content
Dogomania

Jak tu wydać 6 "siusiumajtków" :) dobermana ? Rzeszów - Wszystkie maja juz domy :)))

Recommended Posts

Posted

No i doczekalismy sie tego szczęscia w ilości hurtowej 6 sztuk plus mama .... śliczne są rozrabiaja jak na malców kilku tygodniowych przystało ........tylko moze byc problem bo to dobermanki z krwi i kosci /oczywiscie ze mixy ale tatus tez wyglada ze był dobkiem i to całkiem przystojnym :lol:/

Oto nasze gwiazdy :

proszace o pomoc w znajdowaniu domów !!!

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
O nie mogie ale cuda ale sliczne myslicie ze dobre do miziania??:cool3:

Ja to dzis sprawdzałam :lol: do miziania i przytulania sa jedyne :loveu:
jak je wypuszczamy na wybieg to jest jedno hasło :

Uwaga atak !!!!
I wyobrazcie sobie zmasowany atak dobermanów sztuk szesc i zalizywanie biednego cżłowieka :eviltong:

to wprawdzie nie ja ale klimat jest podobny :evil_lol:;)

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ewus, może Nadzieję Dobermana poinformować?
A może będa mieli jakieś namiary na chetne domki???

Jak najbardziej można poinformować :lol:
Tylko trzeba od razu zaznaczyc , że od nas odbiór osobisty psów :oops:

Ewcia a masz mozliwośc to zrobic ? Czy ja ma na watku dobermanów napisac?

Posted

a ja Wam nie zazdroszczę... :shake:
po ogłoszeniach zaraz znajdzie się banda "dziwaków" chętnych na maluchy... i jak tu wybrać dobry dom?

maludy przesłodkie :loveu:

Posted

Camara napisał(a):
a ja Wam nie zazdroszczę... :shake:
po ogłoszeniach zaraz znajdzie się banda "dziwaków" chętnych na maluchy... i jak tu wybrać dobry dom?

My sobie też nie zazdrościmy Camaro :shake: dlatego żartobliwy ton tego watku to raczej śmiech przez łzy :-( ........ szkoda mi i malców i matki bo sliczna jest i bardzo spokojna ,zaufała nam od początku i swietnie sie opiekuje malcami .Docie tez widać ze są radosne i zywiołowe i beda potrzebowały własciwiego wychowania .Dlatego dobrze by było aby zbyt długo nie musiały czekac w schronisku bo niestety ale tu prawidłowo ułożyc psa jest trudno a co dopiero 6 :roll:

Filmiki z maluszkami :

"Moze by tak poszarpac ciotke troche ?:evil_lol: niech wie ze my dobermany ""

http://pl.youtube.com/watch?v=5224CCZRRgM

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ja się nie mogę napatrzeć jakie wy macie tereny w schronisku :crazyeye:.
Gdyby tak Mielec wyglądał ...:bigcry:

Ja zaczynałam od Mielca swoja przygode ze schroniskami i powiem Ci , że do dziś doceniam / widząc tez Orzechowce / to , że psy tu maja po 3 spacery dziennie i bieżacy kontakt z ludzmi .........tego nie da sie przecenic ........ Może uda sie i w Mielcu doprowadzic sprawy formalne do porzadku i bedzie wreszcie nowa lokalizacja i mozliwosc wypuszczania psów ........ bardzo tez tego pragnę !