ewatr Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No i doczekalismy sie tego szczęscia w ilości hurtowej 6 sztuk plus mama .... śliczne są rozrabiaja jak na malców kilku tygodniowych przystało ........tylko moze byc problem bo to dobermanki z krwi i kosci /oczywiscie ze mixy ale tatus tez wyglada ze był dobkiem i to całkiem przystojnym :lol:/ Oto nasze gwiazdy : proszace o pomoc w znajdowaniu domów !!! Quote
ewatr Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-787 [SIZE=3]mail : [email protected] mail do wolontariusza [email protected] Prawie bannerek :) i prawdziwy bannerek zrobiony przez Isadore7 :) Allegro: Dobermany mix .......malcy słonka nasze :smile:) Quote
Moniek193 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 O nie mogie ale cuda ale sliczne myslicie ze dobre do miziania??:cool3: Quote
ewatr Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Moniek193 napisał(a):O nie mogie ale cuda ale sliczne myslicie ze dobre do miziania??:cool3: Ja to dzis sprawdzałam :lol: do miziania i przytulania sa jedyne :loveu: jak je wypuszczamy na wybieg to jest jedno hasło : Uwaga atak !!!! I wyobrazcie sobie zmasowany atak dobermanów sztuk szesc i zalizywanie biednego cżłowieka :eviltong: to wprawdzie nie ja ale klimat jest podobny :evil_lol:;) Quote
matinestka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 mali terrorysci do spraw miłosci i miziadeł na pierwsza:loveu: :bluepaw: Quote
Reno2001 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ewus, może Nadzieję Dobermana poinformować? A może będa mieli jakieś namiary na chetne domki??? Quote
ewatr Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Reno2001 napisał(a):Ewus, może Nadzieję Dobermana poinformować? A może będa mieli jakieś namiary na chetne domki??? Jak najbardziej można poinformować :lol: Tylko trzeba od razu zaznaczyc , że od nas odbiór osobisty psów :oops: Ewcia a masz mozliwośc to zrobic ? Czy ja ma na watku dobermanów napisac? Quote
Camara Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 a ja Wam nie zazdroszczę... :shake: po ogłoszeniach zaraz znajdzie się banda "dziwaków" chętnych na maluchy... i jak tu wybrać dobry dom? maludy przesłodkie :loveu: Quote
ewatr Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Camara napisał(a):a ja Wam nie zazdroszczę... :shake: po ogłoszeniach zaraz znajdzie się banda "dziwaków" chętnych na maluchy... i jak tu wybrać dobry dom? My sobie też nie zazdrościmy Camaro :shake: dlatego żartobliwy ton tego watku to raczej śmiech przez łzy :-( ........ szkoda mi i malców i matki bo sliczna jest i bardzo spokojna ,zaufała nam od początku i swietnie sie opiekuje malcami .Docie tez widać ze są radosne i zywiołowe i beda potrzebowały własciwiego wychowania .Dlatego dobrze by było aby zbyt długo nie musiały czekac w schronisku bo niestety ale tu prawidłowo ułożyc psa jest trudno a co dopiero 6 :roll: Filmiki z maluszkami : "Moze by tak poszarpac ciotke troche ?:evil_lol: niech wie ze my dobermany "" http://pl.youtube.com/watch?v=5224CCZRRgM Quote
ewatr Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Reno2001 napisał(a):ND poinformowna ;). Kciuki za maluszki!!! Dziękuje :loveu: i drugi filmik z mamulą : http://pl.youtube.com/watch?v=F4H8i_Qu9JU Quote
Reno2001 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ja się nie mogę napatrzeć jakie wy macie tereny w schronisku :crazyeye:. Gdyby tak Mielec wyglądał ...:bigcry: Quote
ewatr Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Reno2001 napisał(a):Ja się nie mogę napatrzeć jakie wy macie tereny w schronisku :crazyeye:. Gdyby tak Mielec wyglądał ...:bigcry: Ja zaczynałam od Mielca swoja przygode ze schroniskami i powiem Ci , że do dziś doceniam / widząc tez Orzechowce / to , że psy tu maja po 3 spacery dziennie i bieżacy kontakt z ludzmi .........tego nie da sie przecenic ........ Może uda sie i w Mielcu doprowadzic sprawy formalne do porzadku i bedzie wreszcie nowa lokalizacja i mozliwosc wypuszczania psów ........ bardzo tez tego pragnę ! Quote
Moniek193 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nom tez trzymam kciuki za mieleckie schronisko;)/ te filmiki mnie rozbrajaja:loveu: Quote
abbk4 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Śliczne pieseczki. Aż mi się przypomina młodość mojego psiuńcia... Quote
matinestka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Bandyty rozkoszne na pierwsza:eviltong: :loveu: :bluepaw: Quote
Recommended Posts