Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja muszę stawiać osobne - i Majkę -Jamniczkę najmniejsza z nich -ale najbardziej nieznośną i zarłoczną zabierać prędko - jak zje - na kolana - bo inaczej z rykiem odpędza ich od misek- a oni - dżentelmeni ustępują:loveu::loveu::loveu:

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angie :) napisał(a):
Z czego Luska wyje wszystko :loveu: maly lakomczuszek:loveu:

Nie do końca...:eviltong: Te chrupki niezbyt jej smakują...:shake:
Poza tym-najpierw je jedyny mężczyzna w stadzie-czyli Koli...:evil_lol: Potem Poziomka,Tyrsa i na końcu Lusia...:loveu: Zresztą-ona chyba JUŻ ciutek schudła...;)

Posted

Talcott napisał(a):
A ja muszę stawiać osobne - i Majkę -Jamniczkę najmniejsza z nich -ale najbardziej nieznośną i zarłoczną zabierać prędko - jak zje - na kolana - bo inaczej z rykiem odpędza ich od misek- a oni - dżentelmeni ustępują:loveu::loveu::loveu:

hi,hi,hi :lol:

Posted

Odchudzenie tej paskudy kosztowało mnie dwa miesiące łażenia kilometrami bo mnie wet ........... i teraz nie ryzykuję -auć -nóżki mi ....... weszłyHi Hi:diabloti::diabloti:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Poza tym-najpierw je jedyny mężczyzna w stadzie-czyli Koli...:evil_lol: Potem Poziomka,Tyrsa i na końcu Lusia...:loveu: Zresztą-ona chyba JUŻ ciutek schudła...;)

Też wydaje miś ciut smuklejsza!!!:loveu::loveu:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Poza tym-najpierw je jedyny mężczyzna w stadzie-czyli Koli...:evil_lol: Potem Poziomka,Tyrsa i na końcu Lusia...:loveu: Zresztą-ona chyba JUŻ ciutek
schudła...;)

Może on jakiej rosyjskiej rasy że damy odpędza:evil_lol::evil_lol: Moi dżentelmeni pokornie odchodzą - mimo że więksi od niej:diabloti::diabloti:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Cioteczko-to jest miska na CZTERY psy...:eviltong:
Przecież NASZA :cool3: Lusia nie jest odizolowana od pozostałej gromadki...:cool1:
A ponieważ im podjadała,uznałam za bezcelowe stawianie wielu misek...:oops:
I postawiłam JEDNĄ,wspólną michę dla wszystkich...:loveu:

I jak one się tym dzielą ? ..każdy zjada 1/4 czy jak ?

P.S.
To jedzono, to Chappi jest ? :cool1:

Posted

Neczka napisał(a):
I jak one się tym dzielą ? ..każdy zjada 1/4 czy jak ?

P.S.
To jedzono, to Chappi jest ? :cool1:

Jakoś się dzielą,nie wchodzę między nich...:evil_lol:
Nie,to nie Chappi.To weterynaryjna karma ekonomiczna dla dorosłych psów,dostępna jedynie w hurtowni weterynaryjnej...:oops:

A Koliego i Tyrsę mam w awatarku...Koli to ten bardziej kudłaty...;)

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Jakoś się dzielą,nie wchodzę między nich...:evil_lol:
Nie,to nie Chappi.To weterynaryjna karma ekonomiczna dla dorosłych psów,dostępna jedynie w hurtowni weterynaryjnej...:oops:

A Koliego i Tyrsę mam w awatarku...Koli to ten bardziej kudłaty...;)

puchate stwory :cool3:

u mnie kot zawsze podjada z psiej miski a pies wypija mu mleczko z miseczki :evil_lol:

Posted

A moja sfora po zakończeniu "konsumpcji" z własnych misek pędzi do miski konkurencji przepychając się przy tym - Pyyyyyszny widok!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Moje stwory sobie radzą...Nie zauważyłam,by się kłóciły o michę...:evil_lol:
Ustaliły kto kiedy i już...:lol:
A że puchate...No,cóż...One nie mogą odczuć,że są problemy finansowe...;)Zawsze mają pełną miskę...:loveu: Moje zwierzaki zawsze są zadbane i najedzone...:p

Posted

A że puchate...No,cóż...One nie mogą odczuć,że są problemy finansowe...;)Zawsze mają pełną miskę...:loveu: Moje zwierzaki zawsze są zadbane i najedzone...:p[/quote]

Mysle, ze przy sponsoringu na karme Luski i inne sie najedza - w koncu malutka :evil_lol: ma byc na diecie :)

Posted

no nie wiedzialam, ze Luska jest tak gruba, ze inne duze psy zaslania swym filigranowym cielskiem ;):cool3::lol::loveu:

No,proszę mi tu się nie śmiać...:mad:
Nie dokuczać Lusi...:mad:
Cioteczka wet się pomyliła,jeszcze niezbyt dobrze sobie radzi z wklejaniem fotek...:cool1:
A Lusia jest słodką klusią...:loveu:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
No,proszę mi tu się nie śmiać...:mad:
Nie dokuczać Lusi...:mad:
Cioteczka wet się pomyliła,jeszcze niezbyt dobrze sobie radzi z wklejaniem fotek...:cool1:
A Lusia jest słodką klusią...:loveu:

co to za bialy psiak na schodach? masz zdjeci a pyszczka?

Posted

Mysle, ze przy sponsoringu na karme Luski i inne sie najedza - w koncu malutka :evil_lol: ma byc na diecie :)

Cioteczko-moje psy cały czas są najedzone,tak było nawet,jak miałam jeszcze Mikę,byłam bezdomna i tułałam się po świecie.Bywało,że trzy dni nie jadłam,ale Mika zawsze miała papu...:oops: Za to teraz będę miała duży dylemat,bo sponsoring jest dla Luśki nie dla innych psów i jakoś będę musiała kombinować,by moje psy nie zjadały jej karmy...:oops:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Cioteczko-moje psy cały czas są najedzone,tak było nawet,jak miałam jeszcze Mikę,byłam bezdomna i tułałam się po świecie.Bywało,że trzy dni nie jadłam,ale Mika zawsze miała papu...:oops: Za to teraz będę miała duży dylemat,bo sponsoring jest dla Luśki nie dla innych psów i jakoś będę musiała kombinować,by moje psy nie zjadały jej karmy...:oops:

no co Ty :crazyeye:

Luska co miesiac dostanie kwote na karme - troche wiecj niz pisalas na watku - mysle ze spokojnie starczy na miesiac dla calej Twojej gromadki :evil_lol: chociaz nie powiedzialas mi nadal ile miesiecznie potrzeba na Luske:multi:
wyslij mi na PW kwote - na razie wiem ze: 100 transport+100 badania+? na ewentualne leki+? na karme??

poza tym Staropolski zwyczajem Luska jest goscinna ;)