Talcott Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A ja muszę stawiać osobne - i Majkę -Jamniczkę najmniejsza z nich -ale najbardziej nieznośną i zarłoczną zabierać prędko - jak zje - na kolana - bo inaczej z rykiem odpędza ich od misek- a oni - dżentelmeni ustępują:loveu::loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Angie :) napisał(a):Z czego Luska wyje wszystko :loveu: maly lakomczuszek:loveu: Nie do końca...:eviltong: Te chrupki niezbyt jej smakują...:shake: Poza tym-najpierw je jedyny mężczyzna w stadzie-czyli Koli...:evil_lol: Potem Poziomka,Tyrsa i na końcu Lusia...:loveu: Zresztą-ona chyba JUŻ ciutek schudła...;) Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Talcott napisał(a):A ja muszę stawiać osobne - i Majkę -Jamniczkę najmniejsza z nich -ale najbardziej nieznośną i zarłoczną zabierać prędko - jak zje - na kolana - bo inaczej z rykiem odpędza ich od misek- a oni - dżentelmeni ustępują:loveu::loveu::loveu: hi,hi,hi :lol: Quote
Talcott Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Odchudzenie tej paskudy kosztowało mnie dwa miesiące łażenia kilometrami bo mnie wet ........... i teraz nie ryzykuję -auć -nóżki mi ....... weszłyHi Hi:diabloti::diabloti: Quote
Talcott Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wet-siostra napisał(a):Nie do końca...:eviltong: Te chrupki niezbyt jej smakują...:shake: Poza tym-najpierw je jedyny mężczyzna w stadzie-czyli Koli...:evil_lol: Potem Poziomka,Tyrsa i na końcu Lusia...:loveu: Zresztą-ona chyba JUŻ ciutek schudła...;) Też wydaje miś ciut smuklejsza!!!:loveu::loveu: Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Talcott napisał(a):Też wydaje miś ciut smuklejsza!!!:loveu::loveu: gadacie tylko tak :cool3: jak wyglada Koli? moze jakies zbiorowe zdjecie gromadki?:lol::loveu: Quote
Talcott Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wet-siostra napisał(a):Nie do końca...:eviltong: Te chrupki niezbyt jej smakują...:shake: Poza tym-najpierw je jedyny mężczyzna w stadzie-czyli Koli...:evil_lol: Potem Poziomka,Tyrsa i na końcu Lusia...:loveu: Zresztą-ona chyba JUŻ ciutek schudła...;) Może on jakiej rosyjskiej rasy że damy odpędza:evil_lol::evil_lol: Moi dżentelmeni pokornie odchodzą - mimo że więksi od niej:diabloti::diabloti: Quote
Neczka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wet-siostra napisał(a):Cioteczko-to jest miska na CZTERY psy...:eviltong: Przecież NASZA :cool3: Lusia nie jest odizolowana od pozostałej gromadki...:cool1: A ponieważ im podjadała,uznałam za bezcelowe stawianie wielu misek...:oops: I postawiłam JEDNĄ,wspólną michę dla wszystkich...:loveu: I jak one się tym dzielą ? ..każdy zjada 1/4 czy jak ? P.S. To jedzono, to Chappi jest ? :cool1: Quote
Wet-siostra Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Neczka napisał(a):I jak one się tym dzielą ? ..każdy zjada 1/4 czy jak ? P.S. To jedzono, to Chappi jest ? :cool1: Jakoś się dzielą,nie wchodzę między nich...:evil_lol: Nie,to nie Chappi.To weterynaryjna karma ekonomiczna dla dorosłych psów,dostępna jedynie w hurtowni weterynaryjnej...:oops: A Koliego i Tyrsę mam w awatarku...Koli to ten bardziej kudłaty...;) Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wet-siostra napisał(a):Jakoś się dzielą,nie wchodzę między nich...:evil_lol: Nie,to nie Chappi.To weterynaryjna karma ekonomiczna dla dorosłych psów,dostępna jedynie w hurtowni weterynaryjnej...:oops: A Koliego i Tyrsę mam w awatarku...Koli to ten bardziej kudłaty...;) puchate stwory :cool3: u mnie kot zawsze podjada z psiej miski a pies wypija mu mleczko z miseczki :evil_lol: Quote
Talcott Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A moja sfora po zakończeniu "konsumpcji" z własnych misek pędzi do miski konkurencji przepychając się przy tym - Pyyyyyszny widok!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wet-siostra Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Moje stwory sobie radzą...Nie zauważyłam,by się kłóciły o michę...:evil_lol: Ustaliły kto kiedy i już...:lol: A że puchate...No,cóż...One nie mogą odczuć,że są problemy finansowe...;)Zawsze mają pełną miskę...:loveu: Moje zwierzaki zawsze są zadbane i najedzone...:p Quote
Talcott Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wim! Wiem!! Moje są żarłoczne - jak to Jamole!!! Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Talcott napisał(a):Wim! Wiem!! Moje są żarłoczne - jak to Jamole!!! oj tak jamik potrafi zjesc wszystko - co dobre ;) Quote
Talcott Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Zeżreć cały świat i poprosić o dokładkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Wet-siostra']http://img175.imageshack.us/img175/8940/s5002404hz4.jpg Gromadka-jeszcze bez Lusi... no nie wiedzialam, ze Luska jest tak gruba, ze inne duze psy zaslania swym filigranowym cielskiem ;):cool3::lol::loveu: Quote
Talcott Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No co Ty Ciocia -to jest sama Lusia bez gromadkiHi Hi:evil_lol: Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A że puchate...No,cóż...One nie mogą odczuć,że są problemy finansowe...;)Zawsze mają pełną miskę...:loveu: Moje zwierzaki zawsze są zadbane i najedzone...:p[/quote] Mysle, ze przy sponsoringu na karme Luski i inne sie najedza - w koncu malutka :evil_lol: ma byc na diecie :) Quote
Wet-siostra Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Angie :) napisał(a):no nie wiedzialam, ze Luska jest tak gruba, ze inne duze psy zaslania swym filigranowym cielskiem ;):cool3::lol::loveu: No,proszę mi tu się nie śmiać...:mad: Nie dokuczać Lusi...:mad: Cioteczka wet się pomyliła,jeszcze niezbyt dobrze sobie radzi z wklejaniem fotek...:cool1: A Lusia jest słodką klusią...:loveu: Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wet-siostra napisał(a):No,proszę mi tu się nie śmiać...:mad: Nie dokuczać Lusi...:mad: Cioteczka wet się pomyliła,jeszcze niezbyt dobrze sobie radzi z wklejaniem fotek...:cool1: A Lusia jest słodką klusią...:loveu: co to za bialy psiak na schodach? masz zdjeci a pyszczka? Quote
Talcott Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Najsłodszą Klusią na dogo - exekwo - z Tulcią:loveu::loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Angie :) napisał(a):Mysle, ze przy sponsoringu na karme Luski i inne sie najedza - w koncu malutka :evil_lol: ma byc na diecie :) Cioteczko-moje psy cały czas są najedzone,tak było nawet,jak miałam jeszcze Mikę,byłam bezdomna i tułałam się po świecie.Bywało,że trzy dni nie jadłam,ale Mika zawsze miała papu...:oops: Za to teraz będę miała duży dylemat,bo sponsoring jest dla Luśki nie dla innych psów i jakoś będę musiała kombinować,by moje psy nie zjadały jej karmy...:oops: Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wet-siostra napisał(a):Cioteczko-moje psy cały czas są najedzone,tak było nawet,jak miałam jeszcze Mikę,byłam bezdomna i tułałam się po świecie.Bywało,że trzy dni nie jadłam,ale Mika zawsze miała papu...:oops: Za to teraz będę miała duży dylemat,bo sponsoring jest dla Luśki nie dla innych psów i jakoś będę musiała kombinować,by moje psy nie zjadały jej karmy...:oops: no co Ty :crazyeye: Luska co miesiac dostanie kwote na karme - troche wiecj niz pisalas na watku - mysle ze spokojnie starczy na miesiac dla calej Twojej gromadki :evil_lol: chociaz nie powiedzialas mi nadal ile miesiecznie potrzeba na Luske:multi: wyslij mi na PW kwote - na razie wiem ze: 100 transport+100 badania+? na ewentualne leki+? na karme?? poza tym Staropolski zwyczajem Luska jest goscinna ;) Quote
Recommended Posts