ayshe Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 kilka fot z wcozrajszego treningu na zawodach obi w mysiadle :cool1: przy okazji:mch milo bylo poznac ciebie i zabowskiego:loveu: Quote
ayshe Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 i kilka ostatnich.mam jeszcze pare ale to musi juz poczekac nieco:oops: i pierwsze skoki regulaminowe szoguna Quote
mch Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 taaaaaaa, to ty :cool3: , dobrze ze człowiek zagląda do tych galerii to mu sie w pamieci co nieco ostało i wie kogo zaczepiac :evil_lol: . rudą tyż mogliscie poznac , tylko troche czasu póxniej (iles tam nr startowych po źabie) . no ale co sie odwlecze to nie uciecze :evil_lol: pozdrawiamy ps pewnie nagrywaliscie , ale jakby co - to mam bernenczyka jakiegos chyba ,,nakamerowanego" w kl 1 :lol: Quote
ayshe Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 :evil_lol: nie sadze zeby glonek ktory jak zwykle zrobil za zombie [mozg mu sie wylacza jakstartuje]chcial swoj wyczyn obejrzec. nie nagrywalismy.wogole psy nei robily cwiczen obi od chyba roku,albo ponad.tydizen przed startem raz moze albo dwa zrobily kwadrat i patyczki.:evil_lol: generalnie nie o to chodizlo w tym wszystkim;). robilismy natomiast foooty. gratki dla klary za zerowke.:p dla zabowskiego to byl dziewiczy start?:cool3: Quote
shida Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ayshe napisał(a)::evil_lol: robilismy natomiast foooty. tak naprawde to tylko troche fot bylo robionych na poczatku - fot ze startow nie ma :-( :diabloti: :eviltong: Quote
ayshe Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 znaczy to wsumie faktycznie. glonek mi mowi ze kce swoj film.:evil_lol:.jednak:diabloti:. Quote
mch Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 toz to przeciez w celach eduukacyjnych , ja tam swoje obglądam i obglądam i ciesze sie ze mam ,coby wnioski snuc i snuc . dla mnie o to chodzi w filmowaniu czy treningu czy startu . klarce gratulowac mozna punktacji ,ale nie startu . kolejne dosw. za nami i cos tam wiem wiecej nad czym pracowac . źaba startowal tak jak i ruda w tamtym roku we wrzesniu w rzeszowie . oboje mają od wtedy kwal. do klasy 1 ,ale nie o to w tym wszystkim mi chodzi :evil_lol: , tzn nie o kwalifikacje,nie o punktacje ,a o obraz psa , pracy psa i pracy mojej. wiec nie dziewiczy start choc moze oboje jak dziewice obidensooowee sie zachowujemy :evil_lol:, ale ilez to ja spostrzezen mam i obserwacji i nauczek po tym mysiadle ,hoho . wbrew punktacji z źabowego cwiczenia jestem bardziej zadowolona niz z klarowego . u niego wiecej zawinilam ja w trakcie , u niej zawinilam a raczej czegos nie zrobilam chyba na placu trening. ale cale zycie przed nami :eviltong:. Quote
ayshe Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 no to sie rozumiemy:p. mam nadizeje ze glonek da jakos rade sie w koncu przelamac...a co do bu no to w usmie zwyciestwem jest to ze nie miala bublowych jazd typu:uo rany tasma,uo rany parasol,uo rany mucha itd:evil_lol:.coca ma duze problemy z nowymi miejscami nad cyzm pracujemy oczywiscie a whoo byla zmeczona siedizeniem bez zajecia tyle czasu.generalnie obi nie bardzo nas interesuje delikatnie mowiac:evil_lol:. ja jestem w sumie zadowolnona bo po pierwsze szogun nie mial zadnych odpalkow,byl skupiony na mnie,po drugie mam rozne przemyslenia:klatka bo pies byl caly czas w trybie pracy i nie byl w stanie sie przez dwie godizny wylaczyc po drugie *******ki cwiczakowe i treningowe jak zwykle.:cool1: mamy jeszcze trening 1 maja na zawodach tez obi no bo niestety zawodow ipo w warszawie i okolicach nie ma w takim dostatku :cool1:. Quote
mch Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jutro postaram sie podeslac gloonkowy film. a te zawody 1-05 to w samej w-wie sa ? czy moze tez gdzies obok jak te ? macie jakies dokladniesze informacje ? Quote
ayshe Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 pojecia nie mam:roll:.nigdzie nico nie piszom:cool1:. Quote
mch Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 to jak bedziecie miec wiesci jakies na w/w to piszta :evil_lol: . 1/05 wolny dzien , rodzinnie dzialkowo nie spędzam :eviltong: , moze i bym sie wybrała , tylko ja jestem tuman orientacyjny . w lublinie mieszkam lat 20 a tez sie zgubilam jakis czas temu i mape woze i koszmarnie nie mam zmysłu orientacji w przestrzeni wiekszej niz trasa chata -praca- aktualny plac szkol- jakas woda do pływania . wiec jak cos we miescie to odpada nie dojade za chiny , jak cos z boku to moge walczyc z przestrzenią :evil_lol:. Quote
ayshe Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 chyba na bemowie tj na powstancow.:cool1:w razie co wal do nas jak w dym-poprowadzimy:p Quote
jfn Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 mch - a oszalalego gronka z faza na oznaczniki nie zfilmowalas przypadkiem? ;) Quote
ayshe Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 jagna-to by byl film sensacyjny wart obejrzenia:kelt kontra zolte cusie:loveu::evil_lol: Quote
ara Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ayshe napisał(a): mamy jeszcze trening 1 maja na zawodach tez obi no bo niestety zawodow ipo w warszawie i okolicach nie ma w takim dostatku :cool1:. A cio? Miszczostwa warszawy odwołali?:diabloti: Quote
ayshe Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 tiaaa.....mi raczej chodzilo o takie malusie zawody a nei od razu mistrzostwa warszawy:cool1:.zwlaszcza ze pozat oba wszyscy cierpia na ostry zespol stresu startowego :diabloti:. ja nie narzekam-26 lece na wegry z surykatem:roll::placz:. Quote
kate8828 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Trzeba ambitnie nie:cool3: Ara w czwartek cie nie bylo a pięknis był i aparat był:placz: Quote
ara Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ayshe napisał(a):zwlaszcza ze pozat oba wszyscy cierpia na ostry zespol stresu startowego :diabloti:. :eviltong::eviltong::eviltong: a może sugerujesz jakiś starcik relaksacyjny?:multi::multi::multi::evil_lol: Kate, bo tresser mnie pogonił:placz: Quote
ayshe Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 dzisiaj bendom foty.chyba zeby no nie wiem.....:roll::diabloti: Quote
ara Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='ayshe']dzisiaj bendom foty.chyba zeby no nie wiem.....:roll::diabloti: Z dzisiejszego treningu, prawda?:diabloti: w końcu to galeria Osia i Surykata w dziale łonkowym:evil_lol: Quote
ayshe Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 benito:cool3::p dywanik z grzywacza :evil_lol: Quote
ayshe Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 benito -fighter czyli jak zabic szmatke:lol: i znowu wersja uowiecka:evil_lol: Quote
ayshe Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 bu w mysiadle jak jeszcze glonek nie wszedl w faze zombie:diabloti: dan:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts