Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

taaaaaaa, to ty :cool3: , dobrze ze człowiek zagląda do tych galerii to mu sie w pamieci co nieco ostało i wie kogo zaczepiac :evil_lol: .

rudą tyż mogliscie poznac , tylko troche czasu póxniej (iles tam nr startowych po źabie) . no ale co sie odwlecze to nie uciecze :evil_lol:

pozdrawiamy

ps pewnie nagrywaliscie , ale jakby co - to mam bernenczyka jakiegos chyba ,,nakamerowanego" w kl 1 :lol:

Posted

:evil_lol:
nie sadze zeby glonek ktory jak zwykle zrobil za zombie [mozg mu sie wylacza jakstartuje]chcial swoj wyczyn obejrzec.
nie nagrywalismy.wogole psy nei robily cwiczen obi od chyba roku,albo ponad.tydizen przed startem raz moze albo dwa zrobily kwadrat i patyczki.:evil_lol:
generalnie nie o to chodizlo w tym wszystkim;).
robilismy natomiast foooty.
gratki dla klary za zerowke.:p
dla zabowskiego to byl dziewiczy start?:cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
:evil_lol:
robilismy natomiast foooty.

tak naprawde to tylko troche fot bylo robionych na poczatku - fot ze startow nie ma :-( :diabloti: :eviltong:

Posted

toz to przeciez w celach eduukacyjnych , ja tam swoje obglądam i obglądam i ciesze sie ze mam ,coby wnioski snuc i snuc . dla mnie o to chodzi w filmowaniu czy treningu czy startu .

klarce gratulowac mozna punktacji ,ale nie startu . kolejne dosw. za nami i cos tam wiem wiecej nad czym pracowac .
źaba startowal tak jak i ruda w tamtym roku we wrzesniu w rzeszowie . oboje mają od wtedy kwal. do klasy 1 ,ale nie o to w tym wszystkim mi chodzi :evil_lol: , tzn nie o kwalifikacje,nie o punktacje ,a o obraz psa , pracy psa i pracy mojej. wiec nie dziewiczy start choc moze oboje jak dziewice obidensooowee sie zachowujemy :evil_lol:, ale ilez to ja spostrzezen mam i obserwacji i nauczek po tym mysiadle ,hoho . wbrew punktacji z źabowego cwiczenia jestem bardziej zadowolona niz z klarowego . u niego wiecej zawinilam ja w trakcie , u niej zawinilam a raczej czegos nie zrobilam chyba na placu trening. ale cale zycie przed nami :eviltong:.

Posted

no to sie rozumiemy:p.
mam nadizeje ze glonek da jakos rade sie w koncu przelamac...a co do bu no to w usmie zwyciestwem jest to ze nie miala bublowych jazd typu:uo rany tasma,uo rany parasol,uo rany mucha itd:evil_lol:.coca ma duze problemy z nowymi miejscami nad cyzm pracujemy oczywiscie a whoo byla zmeczona siedizeniem bez zajecia tyle czasu.generalnie obi nie bardzo nas interesuje delikatnie mowiac:evil_lol:.
ja jestem w sumie zadowolnona bo po pierwsze szogun nie mial zadnych odpalkow,byl skupiony na mnie,po drugie mam rozne przemyslenia:klatka bo pies byl caly czas w trybie pracy i nie byl w stanie sie przez dwie godizny wylaczyc po drugie *******ki cwiczakowe i treningowe jak zwykle.:cool1:
mamy jeszcze trening 1 maja na zawodach tez obi no bo niestety zawodow ipo w warszawie i okolicach nie ma w takim dostatku :cool1:.

Posted

jutro postaram sie podeslac gloonkowy film. a te zawody 1-05 to w samej w-wie sa ? czy moze tez gdzies obok jak te ? macie jakies dokladniesze informacje ?

Posted

to jak bedziecie miec wiesci jakies na w/w to piszta :evil_lol: .
1/05 wolny dzien , rodzinnie dzialkowo nie spędzam :eviltong: , moze i bym sie wybrała , tylko ja jestem tuman orientacyjny . w lublinie mieszkam lat 20 a tez sie zgubilam jakis czas temu i mape woze i koszmarnie nie mam zmysłu orientacji w przestrzeni wiekszej niz trasa chata -praca- aktualny plac szkol- jakas woda do pływania . wiec jak cos we miescie to odpada nie dojade za chiny , jak cos z boku to moge walczyc z przestrzenią :evil_lol:.

Posted

ayshe napisał(a):

mamy jeszcze trening 1 maja na zawodach tez obi no bo niestety zawodow ipo w warszawie i okolicach nie ma w takim dostatku :cool1:.

A cio? Miszczostwa warszawy odwołali?:diabloti:

Posted

tiaaa.....mi raczej chodzilo o takie malusie zawody a nei od razu mistrzostwa warszawy:cool1:.zwlaszcza ze pozat oba wszyscy cierpia na ostry zespol stresu startowego :diabloti:.
ja nie narzekam-26 lece na wegry z surykatem:roll::placz:.

Posted

ayshe napisał(a):
zwlaszcza ze pozat oba wszyscy cierpia na ostry zespol stresu startowego :diabloti:.

:eviltong::eviltong::eviltong:

a może sugerujesz jakiś starcik relaksacyjny?:multi::multi::multi::evil_lol:

Kate, bo tresser mnie pogonił:placz:

Posted

[quote name='ayshe']dzisiaj bendom foty.chyba zeby no nie wiem.....:roll::diabloti:

Z dzisiejszego treningu, prawda?:diabloti: w końcu to galeria Osia i Surykata w dziale łonkowym:evil_lol: