ayshe Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 troche fotek jeszcze snieznych.dizeki aniu za fotki:p. borys Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 poza cwiczakiem jest jeszcze czas na zycie rodzinne:evil_lol:. przytulanie sie malusiego osia :razz: okazywanie uczucia po osiowemu:cool3: czyli zebami:diabloti: zabawy rekreacyjne z surytaktem:lol: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 osio moze na dwa fronty:roll::evil_lol: jak sie osia nie mizia to osiu daje upust swym uczuciom:lol: surykat notorycznie robi za myjke:cool1: spokoojny milusi osio:loveu: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 ktoras ze stron jednak nigdy nie wytrzymuje:evil_lol: iii zaczyna sie maniana:diabloti: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 troche spokoju:cool1: koffamy siem:loveu:[osio lypie na surykata lezacego z boku z mina:ja sie do nich nie przyznaje]. i milosc kwitnie:roll::evil_lol: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 padly osiek:diabloti: dzidzia spi:loveu: trojca domowa:loveu: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 wczoraj mielismy prawdziwa wiosne na treningu:p no i wszedzie jeziorka roznej wielkosci ku uciesze psow:cool3: osio i szira osio,surykat,szira i maksinski-baby gonia maksinskiego:cool3: maksinski leci do kobiet-widac tez dzielnie maszerujaca agis:lol: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 woooda!:multi:-osio i surykat szira obserwuje z godnoscia matoly latajace po wszystkim mokrym co sie napatoczy:multi: szira-mamo !otaczaja mnie saaame wariaty:roll::cool1: martwy onek na poboczu:razz:-szirek:evil_lol:czyli wytarzac drugi bok czy tak se chwile pomysle:lol: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 namaczajaca sie szira i wiecznie dokads spieszacy sie osiek:lol: namaczanie sie grupowe i degustacja wody-osio,max i surykat kopsanko kolami do gory czyli surykat wcierajacy sobie bloto w grzbiet:roll::evil_lol: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 scenki z zycia mopa czyli surykat w wodzie:evil_lol: powrot :p niektorzy wracaja samochodem :lol:a niektorzy tachaja majdan na plecach tffardo:evil_lol:zeby piesie sie bardizej uswinily:cool1: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 szira-mama moze bys mnie wziela na raczki?:cool3: szira-ech zycie....trza isc samej....:roll:...4 godziny i pozorant,i obiegowek poustawiali,i slady...i jeszcze samochod zostawili nie wiadomo gdzie:mad: po drodze nalezy pic ze wszystkiego z czego sie da-osio Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 surykat i osio surykat i gemma gemma onko belg czyli gemma pasaca maksinskiego:evil_lol: Quote
ayshe Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 gemmowe zapasanko maskinskiego i to by bylo na tyle.na razie:cool1:. Quote
monisieczka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='ayshe'] niektorzy wracaja samochodem :lol:a niektorzy tachaja majdan na plecach tffardo:evil_lol:zeby piesie sie bardizej uswinily:cool1: naprawde nie rozumiem tych zlośliwości, zupełnie :mad::niewiem::siara: Quote
ayshe Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 zlosliwosci?alez skad.ja tylko podkreslam spryt tych co nas mijaja samochodami:lol:. a my jak te mlotki tachamy te plecaki zeby durne pieski sobie pobiegaly a potem mam dwie tony piachu w wyrze:cool1::lol:.... Quote
Recommended Posts