ayshe Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zakladam galeryjke moich porabanych boorasufff.:multi: Chita i Shado-zdjecia 4 dni przed odejsciem Shado Quote
ayshe Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 zdjecia by ania surykat i jego walka z woda-niestety teraz juz nikt nie chce sie z nia tak bawic bo surykat stwierdizl ze zabic wroga mozna tylko w jeden sposob-usunac przycyzne czyli osobe trzymajaca szlauch:diabloti: te zdjecia pochodza z pierwszego razu. Quote
kate8828 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 :) Ślicznie :)) Jak jeszcze pamietam twoje psy ze szkolen, były super. Quote
Axusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Swietneee fotki :cool3: Nie do pomyslenia, ze Chita ma SchH3, jakos jej wyraz pyszczka nie wskazuje na to, a jednak :cool3::loveu: Łoś swietny, widziałam na zywo, sliczna jest :loveu: Quote
mimoza Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Fotki super, az lza mi sie w oku zakrecila, jak zobaczylam smutne pyszczydlo Mr Pustakiewicza:-( Chita jak zwykle ma hooligana w oku i uchu, a Los wyglada milo, ale to sie zmieni przy Chituni sloneczku :evil_lol: Quote
ayshe Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 to ostatnie zdjeica shado i juz byl wtedy baaardzo spuchniety ale za pilka odzywal.chwial siena oozkach do konca z mina:rzucisz?:-(taki to byl pies.. ssurykatnarazie odprocesu:oooooooooo wy.....laj stad wiesniaro:mad: przeszla do procesu:boszsz nieiwem skad mama wytrzasnelatego przyglooopa i co jamam teraz z nia zrobic?wp...lic?czy hmmm....no wlasnei to istnieje jakas druga opcja?:-o:diabloti: los to dekiel.przyglooop i niedorozwoj.:loveu:.tak naprawde mana imie Oschy:evil_lol:.w skrocie łoś.:cool3:.na raziemuszezn iajechac na owce bo pasie wsyzstko i wsyzstkich i po prostu mozna dostac zajoba.glownei gryzie.mnie,moje skarpetki czasem juz z zawartoscia:mad:itd.po 5 sekundach stweirdza ze absolutnie nic od 20lat nei robila i nalezy biegac jak przygloop dalej.wpada na chite,lize ja,wlazi na nia...jest koszmarnym typem chamola.pcha sie w klopoty non stop .za tydzien bedize miala rok a poziom umyslowy ma 4 miesiecznego dzieciaka onkowego. Quote
arrakis Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ayshe napisał(a): surykat i jego walka z woda-niestety teraz juz nikt nie chce sie z nia tak bawic bo surykat stwierdizl ze zabic wroga mozna tylko w jeden sposob-usunac przycyzne czyli osobe trzymajaca szlauch:diabloti: He ,he ..a po którym szlauchu stwierdzili ze się nie bawią:evil_lol:? Quote
ayshe Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 trzecim.aleja jeszcze podstepem puszcze moja bieeedna malusia sunie jakby ktos ....:cool3::diabloti: Quote
Szooogun Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ayshe napisał(a)::-o:diabloti: los to dekiel.przyglooop i niedorozwoj.:loveu:.tak naprawde mana imie Oschy:evil_lol: gie prawda, Łoś jest śłiczny i ślicznie rozrabia jak dziecko.... żaden tam dekiel (bo to zarezerwowana dla mojego) :eviltong: Quote
ayshe Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 nooo przykro mi aledekli,mlotkow i metroseksualnych to jestwiecej nagrupie:cool3::evil_lol: Quote
14ruda Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 fana ta łos:loveu::loveu: Ona tak by se pasowała do mojego dekla.Mozliwe ze by jest spuścił łomot na dobry początek,ale wystarczyłby jeden skok łosia i byłaby zabawa na całego.jak na dekle przystało:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 oooo nareszcie jakis szalony onek :D pasujacy do osko :D haha chyba musimy utworzyc jakies kółko deklowatych ONków :D :evil_lol: Quote
ayshe Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 a znasz nie deklowatego onka?:loveu: bo ja nie. oschy jest po prostu niemozliwa.zlapalapierszy raz rekaw w zeszlym tygodniu to tak przywalila ze juz teraz ma szerszy usmiech.:evil_lol:.teraz goimy pysk bo wprawdzie jej nie przeszkadza[chyba ze chce posmarowac to wtedy sie wierci]alebedize sie paprac.nieznosny typ.jak zaczyna pasc to sie tak zatraca ze wolami trzeba odciagac-wcozraj w dooopala zarwala bo naprawde sluch jej siadl kompletnie.:mad:.potem nagle mnie slyszala. koszmarny typek. chita sie zaczela nia opiekowac tj pokazuje jej jak ma sie zachowywac[znaczy wrednie].zwariowac mozna.:multi::multi::razz::diabloti: Quote
RagA Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 na tej focie widac z pyska ze rozrabiara z niej :loveu: http://img165.imageshack.us/img165/7974/los3xo7.jpg Quote
sachma Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Piękne psiaki! :) tylko coś mało tych fotek ;) :eviltong: Quote
ayshe Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 ustawianie arbeitow to niewdzieczna praca:cool3::evil_lol: oschy-jezdem gzecna:grins: chita-aaale mamuska przyyynuuudzaaa:evil_lol: Quote
ayshe Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 shado-dzisiaj minal miesiac.brakuje mi ciebie kazdego dnia. troche wspomnien. shado i wredny surykat nad dolkiem wykopanym wspolnie-wykopales?dobra to teraz spaduwa:diabloti: wypad od mojego dolka:mad: wccccale nie zartuje boooraku:razz: mama zuc:razz:.surykat zatkany pilka zeby nie czynil spustoszen w pustakiewiczu:roll: Quote
ayshe Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 surykat shado oschy -wtulanko w mamusie.cala oschy w jednym ujeciu:evil_lol: i na zakonczenie jeszcze raz shado ps.mam nadizeje zezdjec teraz jest wiecej:D Quote
arrakis Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Na razie może być ,ale i tak jest za mało:evil_lol:. A w historii o dołkach to na ostatnim zdjęciu wygląda jakby wykopały wielki dół i Ayshe w niego wpadła - tylko głowa i łapki z piłka wystają:lol:. Quote
ayshe Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 kilka starszych zdjec surykat -dyskusje na temat wyszczotkowania jej portek:roll::evil_lol: surykat-pilkaaaaa:diabloti: shadowski-pilkaaa poleciala.fafol w jedna a fafle w druga:cool3::evil_lol: Quote
ayshe Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 foty surykata w wersji letniej tj.po mocnej pracy coata:evil_lol: pooozoooraaant:diabloti:-zaraz sie dowie ze surykat rulez 4ever:evil_lol: mam cieniaaasa:diabloti: wraaacaaaj :diabloti::mad: Quote
ayshe Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 i kolejna porcja wspominkowa surykat w stanie w jakim do mnie trafila:angryy: moje dziecie z surykatem i pustakiewiczem shado surykat w wersji na mokra wloszke:roll::evil_lol: cooo taaam:cool3: obraz mokrego znaczy w pelni szczesliwego surykata Quote
Recommended Posts