Szira/Gosia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 I tak najfajniejsze jest darcie ryja przez Osia :loveu::loveu::loveu: Dziękować za Szirkę :lol::lol::lol::loveu: Quote
ayshe Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 straszliwy łoś z zebiskami:evil_lol::loveu: oczywiscie wiekszosc zdjec narobilam bezsensu ale cooo tam:cool1: Quote
ayshe Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 jesli wszystko pojdzie dobrze to mam juz ukochanego dla osia:lol: tez na razie mlodego psa,o zarabistym potencjale,naprawde zlapal mnei za serducho:loveu: jest nim syn pedrowskiego cyzli polbrat surykata-condor von haus prometheus.:loveu: fotki condora z treningow na stronie hodowli: www.hausertl.com :cool3: Quote
mch Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 juz juz zaplanowalas dziewczynce bzykanko :eviltong:? toz to ledwo od pieluch odrosla :evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaa czy monisieczkowe bydlatko to norah ;) , czyzbym miala miec okazje przedstawic klarciowej nową kumpelke :evil_lol: hehe, ale chyba po ,bo przed to któras by pewnie juz tego 1go nie wystartowala . a czy wy moze wiecie czy to bedzie jakies boisko ? stadion? teren psiej szkoly ? rzysko zaorane ? czy cosik innego ? Quote
ayshe Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 to plany.zobaczymy co z tego wyjdzie ale obiecalam Heinrich'owi z conneforde ze beidze mogl uzyc oschy do hodowli na jeden miot z wzgeldu na jej pochodzenie oraz potencjal. jestem to mu winna bo to on po smierci shado mi ja wynalazl no i ja po prostu jestem zakochana w connfordach.:loveu: natomiast dzidzi wogole nei wyobrazam sobie w roli matki bo to po prostu jest kretynka:loveu:.ona jest zdrowo trzasnieta.jak na nia patrze to juz czuje sie zmeczona ta jej wieczna bieganina i darciem ryja:evil_lol:. mch-ja nic nei znaju.ja jade na trening z dwoma psami[szogun i balto].mnie obi wogole nie interesuje natomiast BARDZO interesuje mnie trening w takich warunkach:p. wsio mi ryba na czym to bedzie:roll:.chociaz wolalabym zeby nie na rzysku:evil_lol:. Quote
mch Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 my tez jedziemy przecwiczyc w innej strefie klimatycznej :lol: , tylko kurde myslalam ze dowiem czy tam bedą jakies drzewa ,czy cós ,czy klatke ,czy jaki namiocik zeby sie psy nie ugotowaly mi przez caly dzien . Quote
monisieczka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 mch napisał(a): aaaaaaaaa czy monisieczkowe bydlatko to norah ;) , czyzbym miala miec okazje przedstawic klarciowej nową kumpelke :evil_lol: hehe, ale chyba po ,bo przed to któras by pewnie juz tego 1go nie wystartowala . nio, to my:cool3:, ta niezwykle subtelna i delikatna dziewczynka to Norasek zwany killerem:eviltong: Quote
ayshe Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 swiezutkie fotki z dzisiaj:p surykat lajtowo [jutro zawody;)] Quote
ayshe Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 i jeszcze troszke sziry:cool1: timon:cool3: Quote
ayshe Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 posty sobie skaczom:mad: cd whoo no i szoooogun:razz: Quote
ayshe Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 i drugie wejscie[foty reszty psow z drugiego wejscia beda ale pod koniec przyszlego tygodnia:p] pierwszy poscig hmmm:cool3::evil_lol: no i cd kopnietego osia:loveu: drugi poscig Quote
Recommended Posts