gemsi Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Sliczna onka znaleziona 2 tygodnie temu w poniedzialek ok. 18-19:00. Stała przy rondzie na trasie z Płońska do Sochaczewa, koło Wyszogrodu - tam, gdzie krzyzuja sie drogi NDM->Płock i Płońsk->Sochaczew (N 52° 23' 32,8'', E 20° 10' 47,1'') Na pewno jezdzila juz samochodem. Umie tez chodzic na smyczy. Miala obroze p/kleszczowa. Pre dwa tygodnie poszukiwalismy wlaściciela, ale nie trafilismy na zaden zna ogloszenia o zaginionej wilczycy. Suka najprawdopodobniej zostala wyrzucona na trasie... Suka jest mloda, max 2 lata, jest bardzo energizna i wesola, byla ukladana, ale nie wyglada zeby przechodzila jakies gruntowne szkolenie, aktualnie rzebywa w domu tymaczsowym w warszawie, Szukamy dla niej pilnie domu, aktualnie na tymczasie jest zamknieta w kojcu i w porze spaceru wypuszczana na wybieg, Jest bardzo zywa, potrzebuje ruchu, lubi biegac. Suka nauczona czystosci, nie zaltwia sie w kojcu, tylko czeka na wyjscie na wybieg. popatrzcie jaka sliczna suka Quote
esperanza Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Jutro zrobię jej aukcję na allegro. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/1699/onkowaqr8.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img124.imageshack.us/img124/6236/onkowa2he7.jpg[/IMG][/URL] Quote
nika28 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Przepiękna, zakochałam się w niej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
esperanza Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=405088096 Quote
agusiazet Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Przepiękny pies, aż się wierzyć nie chce, że bez domu:( Quote
agusiazet Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Tylko nie wydajcie jej byle komu, jest taka piękna, że o pseudo zainteresowanych nie trudno!!! Quote
esperanza Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Od dwóch dni wisimy z jayo na telefonach. :roll: Ludzie przeróżni dzwonią. Quote
agusiazet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 I czy znalazł się domek dla tej pięknej psiej panny? Quote
jayo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wlasciwie to sie znalazl, ale jeszcze czekamy na wizyte przedadopcyjna. Poprosilam o to ulvhedinn, bo domek z Wroclawia i troche nam daleko jechac sprawdzac i potem wracac z sunia taki kawal.. Ale trzymajcie kciuki, bo tam jest juz pies, wiec musza sie polubic..:roll: Dom z ogrodem i rozpieszczony rezydent. Czekamy na wiesci. Quote
ElzaMilicz Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No to jak z tym transportem ? Potrzebujecie ? Quote
jayo Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ElzaMilicz napisał(a):No to jak z tym transportem ? Potrzebujecie ? Jasne, ze tak, ale ulv sie nie odzywa :( Quote
Justynak Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 jayo napisał(a):Wlasciwie to sie znalazl, ale jeszcze czekamy na wizyte przedadopcyjna. Poprosilam o to ulvhedinn, bo domek z Wroclawia i troche nam daleko jechac sprawdzac i potem wracac z sunia taki kawal.. Ale trzymajcie kciuki, bo tam jest juz pies, wiec musza sie polubic..:roll: Dom z ogrodem i rozpieszczony rezydent. Czekamy na wiesci. A gdzie dokładnie ten domek we Wrocławiu? Z czasem u mnie ostatnio krucho, ale jak nie był by gdzieś na końcu świata, to może, gdyby Ulv nie dała rady, udało by mi sie tam podjechać? Mogę nawet zabrać ze sobą jedną ze swoich suk, żeby sprawdzić jak rezydent reaguje na "obce baby" na swoim terenie ;) Quote
jayo Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Justynak napisał(a):A gdzie dokładnie ten domek we Wrocławiu? Z czasem u mnie ostatnio krucho, ale jak nie był by gdzieś na końcu świata, to może, gdyby Ulv nie dała rady, udało by mi sie tam podjechać? Mogę nawet zabrać ze sobą jedną ze swoich suk, żeby sprawdzić jak rezydent reaguje na "obce baby" na swoim terenie ;) Wrocław Leśnica - ul. Czorsztyńska.. Mozesz to zrobic jakos w miare szybko? ulv sie nie odzywa :( Quote
Justynak Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 jayo napisał(a):Wrocław Leśnica - ul. Czorsztyńska.. Mozesz to zrobic jakos w miare szybko? ulv sie nie odzywa :( Wysłałam Ci PW Quote
Paryska Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Mnie też bardzo ciekawi, czy ślicznotka znalazła domek :) szczególnie, że byłam jedną z dzwoniących z ofertą domku ;) Quote
sloneczko76 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hej czy sunia ma wrescie domek???????????????????????? Quote
jayo Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Paryska napisał(a):Mnie też bardzo ciekawi, czy ślicznotka znalazła domek :) szczególnie, że byłam jedną z dzwoniących z ofertą domku ;) Tak? a z ktora? tyle bylo telefonow na sunie, ze nawet sie nie domysle... Wiekszosc niestety bardzo niefajnych. Sunia czeka na wizytacje domku we Wroclawiu wciaz - teraz Irysek obiecala zajrzec do Pani i porozmawiac. Musimy wiedziec jak jest - bo transport trzeba szykowac jesli wszytsko pojdzie ok. A Wroclaw to kawalek drogi i nie bede mogla sprawdzac domku zbyt czesto, wiec musze byc pewna, ze to jest dobre miejsce dla suni. Dzis sie zaszczepilismy przeciw wirusowkom i wsciekliznie. Uszy sa juz w lepszym stanie, ale widac, ze sa lekko zdeformowane zrostami z ran, ktore sie tam tworzyly - wyglada na to, ze sunia ma jakas alergie i wciaz lapie stan zapalny. Konieczna jest ciagla kontrola i czyszczenie uszu, zeby nie bylo kolejnych nawrotow. Quote
Paryska Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 jayo napisał(a):Tak? a z ktora? tyle bylo telefonow na sunie, ze nawet sie nie domysle... tą, co Ci (lub koleżance) opowiadała, że chce łagodnego psa, bo nie ma z nimi doświadczenia, za to ma trzy koty:lol: rozumiem, że aktualnie oferowane przeze mnie warunki nie byłyby idealne, trzymam więc kciuki za dobry domek dla piękności:loveu: Quote
Recommended Posts