Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sliczna onka znaleziona 2 tygodnie temu w poniedzialek ok. 18-19:00. Stała przy rondzie na trasie z Płońska do Sochaczewa, koło Wyszogrodu - tam, gdzie krzyzuja sie drogi NDM->Płock i Płońsk->Sochaczew (N 52° 23' 32,8'', E 20° 10' 47,1'')
Na pewno jezdzila juz samochodem. Umie tez chodzic na smyczy. Miala obroze p/kleszczowa. Pre dwa tygodnie poszukiwalismy wlaściciela, ale nie trafilismy na zaden zna ogloszenia o zaginionej wilczycy. Suka najprawdopodobniej zostala wyrzucona na trasie... Suka jest mloda, max 2 lata, jest bardzo energizna i wesola, byla ukladana, ale nie wyglada zeby przechodzila jakies gruntowne szkolenie, aktualnie rzebywa w domu tymaczsowym w warszawie, Szukamy dla niej pilnie domu, aktualnie na tymczasie jest zamknieta w kojcu i w porze spaceru wypuszczana na wybieg, Jest bardzo zywa, potrzebuje ruchu, lubi biegac. Suka nauczona czystosci, nie zaltwia sie w kojcu, tylko czeka na wyjscie na wybieg.

popatrzcie jaka sliczna suka

Posted

Jutro zrobię jej aukcję na allegro.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/1699/onkowaqr8.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img124.imageshack.us/img124/6236/onkowa2he7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Wlasciwie to sie znalazl, ale jeszcze czekamy na wizyte przedadopcyjna.
Poprosilam o to ulvhedinn, bo domek z Wroclawia i troche nam daleko jechac sprawdzac i potem wracac z sunia taki kawal..
Ale trzymajcie kciuki, bo tam jest juz pies, wiec musza sie polubic..:roll:
Dom z ogrodem i rozpieszczony rezydent.

Czekamy na wiesci.

Posted

jayo napisał(a):
Wlasciwie to sie znalazl, ale jeszcze czekamy na wizyte przedadopcyjna.
Poprosilam o to ulvhedinn, bo domek z Wroclawia i troche nam daleko jechac sprawdzac i potem wracac z sunia taki kawal..
Ale trzymajcie kciuki, bo tam jest juz pies, wiec musza sie polubic..:roll:
Dom z ogrodem i rozpieszczony rezydent.

Czekamy na wiesci.

A gdzie dokładnie ten domek we Wrocławiu? Z czasem u mnie ostatnio krucho, ale jak nie był by gdzieś na końcu świata, to może, gdyby Ulv nie dała rady, udało by mi sie tam podjechać? Mogę nawet zabrać ze sobą jedną ze swoich suk, żeby sprawdzić jak rezydent reaguje na "obce baby" na swoim terenie ;)

Posted

Justynak napisał(a):
A gdzie dokładnie ten domek we Wrocławiu? Z czasem u mnie ostatnio krucho, ale jak nie był by gdzieś na końcu świata, to może, gdyby Ulv nie dała rady, udało by mi sie tam podjechać? Mogę nawet zabrać ze sobą jedną ze swoich suk, żeby sprawdzić jak rezydent reaguje na "obce baby" na swoim terenie ;)

Wrocław Leśnica - ul. Czorsztyńska.. Mozesz to zrobic jakos w miare szybko? ulv sie nie odzywa :(

Posted

Paryska napisał(a):
Mnie też bardzo ciekawi, czy ślicznotka znalazła domek :) szczególnie, że byłam jedną z dzwoniących z ofertą domku ;)

Tak? a z ktora? tyle bylo telefonow na sunie, ze nawet sie nie domysle...
Wiekszosc niestety bardzo niefajnych.

Sunia czeka na wizytacje domku we Wroclawiu wciaz - teraz Irysek obiecala zajrzec do Pani i porozmawiac. Musimy wiedziec jak jest - bo transport trzeba szykowac jesli wszytsko pojdzie ok. A Wroclaw to kawalek drogi i nie bede mogla sprawdzac domku zbyt czesto, wiec musze byc pewna, ze to jest dobre miejsce dla suni.

Dzis sie zaszczepilismy przeciw wirusowkom i wsciekliznie.
Uszy sa juz w lepszym stanie, ale widac, ze sa lekko zdeformowane zrostami z ran, ktore sie tam tworzyly - wyglada na to, ze sunia ma jakas alergie i wciaz lapie stan zapalny. Konieczna jest ciagla kontrola i czyszczenie uszu, zeby nie bylo kolejnych nawrotow.

Posted

jayo napisał(a):
Tak? a z ktora? tyle bylo telefonow na sunie, ze nawet sie nie domysle...

tą, co Ci (lub koleżance) opowiadała, że chce łagodnego psa, bo nie ma z nimi doświadczenia, za to ma trzy koty:lol: rozumiem, że aktualnie oferowane przeze mnie warunki nie byłyby idealne, trzymam więc kciuki za dobry domek dla piękności:loveu: