jayo Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Paryska napisał(a):tą, co Ci (lub koleżance) opowiadała, że chce łagodnego psa, bo nie ma z nimi doświadczenia, za to ma trzy koty:lol: rozumiem, że aktualnie oferowane przeze mnie warunki nie byłyby idealne, trzymam więc kciuki za dobry domek dla piękności:loveu: Istnieje duza szansa, ze ktoras z nas przegapila te rozmowe - ale mnie chyba nikt o 3 kotach nie opowiadal :-) Odbieralysmy telefony, bedac w roznych miejscach bez mozliwosci notowania :evil_lol:). Sunia lagodna jest, ale do ludzi. Przy duzych innych sukach nieco pokrzykuje. Ale z kotami nie mam przekonania... Niesprawdzona, ale nie wyglada na aniolka w tej sprawie. Raczej lepsza bylaby nasza leonka :-) Quote
esperanza Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Przyznam szczerze, że nie pamiętam osoby z 3 kotami :oops: Liczba telefonów była bardzo duża i tak jak jayo napisała, duża część od osób, do których suczka raczej nie powinna trafić. Paryska napisz proszę coś jeszcze o sobie. Może innego psiaka Ci dopasujemy :cool3: Quote
sloneczko76 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Trzymam Kciuki Za Pieknota....sama Chetnie Bym Ja Wziela.... Quote
Paryska Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 esperanza napisał(a):Przyznam szczerze, że nie pamiętam osoby z 3 kotami :oops: Paryska napisz proszę coś jeszcze o sobie. Może innego psiaka Ci dopasujemy :cool3: No to w końcu nie wiem, z którą z Was rozmawiałam :lol: ale to bez znaczenia;) w każdym razie warunków idealnych nie oferowałam, bo chciałam suńkę na działkę, na której dopiero się budujemy - oczywiście bez zamykania czy przywiązywania gdziekolwiek;) sprawa przemyślana i faktycznie poczekam z pieskiem, aby zapewnić mu najlepsze warunki :) a przez ten czas pouczę się trochę o wychowaniu psa, poczytam ;) mam nadzieję, że ślicznotka znajdzie dobry domek:loveu: Quote
esperanza Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Paryska, już pamiętam, przepraszam :oops: Tak chyba będzie najlepiej, bo szkoda psiaka zostawiać samego. Nawet jeśli mieszkacie niedaleko, to i tak czeka Was ciężki okres, gdy nie tylko będzie brakowało czasu na zajmowanie się psem, ale również na inne przyjemności. Tak już jest z budową domu :razz: Quote
Paryska Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Masz rację Esperanza :) ech, już od tego myślenia to mi się psy po nocach śnią :lol: i powiem, że to całkiem przyjemne sny:cool1: Quote
jayo Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Sunia jest w drodze do domku we Wroclawiu, ktory juz od rana nerwowo przebiera nogami i glowami... A ja czekam na wiesci, jak przyjmie ja rezydent.. TRZYMAJCIE KCIUKI!!! Quote
sloneczko76 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Trzymam Kciuki!!!!!!!!!!!!!!wszystko Bedzie Ok.:):):) Quote
jayo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ja tak cichutko powiem: chyba wszystko w porzadku... sunia juz Panstwa budzila dzis jezorem... Pan oczarowany, a Pani bardzo przejeta... warczy na rezydenta jeszcze od czasu do czasu, ale w koncu to baby gora, nie ? nie puszczamy kciukow, po ostatnich perturbacjach nie skacze jeszce z radosci, poczekam chwile. Quote
jayo Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ciotki, dostalam zdjecia z nowego domu, i tytul juz na pewno zmieniam :evil_lol: Pani zachwycona! Pan jezdzi codziennie na rowerze z psiakami, nie powiem, gdzie suka spi, bo to niewychowwcze. Maja wrazenie, ze mieli ja od zawsze :loveu::loveu::loveu: Zdjecia wkleje juz jutro, bo sily niemam na grzebanie po serwerach, linkowanie i takie tam. Quote
ElzaMilicz Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Tych niewychowawczych :crazyeye: nie wklejaj. ;) Quote
Recommended Posts