Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati napisał(a):
no nie mysza mnie namierzyla :evil_lol:

chyba masz przerąbane:diabloti:

Nikomu sie chyba nie podoba malutka, nakolankowa sunia:roll:

Posted

ja tyz z łowczarków przyszłam:evil_lol:
Poprosze o jakiś tekścik i kontakciki telefoniczny i e-mailowy to porobie ogłoszonka. mojego TZ wysłałam na ryby to kompik przez kilka dni tylko mój i w dzien i w nocy.:multi:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
ja tyz z łowczarków przyszłam:evil_lol:
Poprosze o jakiś tekścik i kontakciki telefoniczny i e-mailowy to porobie ogłoszonka. mojego TZ wysłałam na ryby to kompik przez kilka dni tylko mój i w dzien i w nocy.:multi:

dziekuję Kasiu dzis wyślę Ci na pv;)

Posted

Sylwia wlasnie odezwala sie do mne znajoma o ktorej wspominalam i niestety ona jest poza slaskiem, powiedziala ze moze i by sie zdecydowala ale dopiero we wrzesniu ... wiec mysle ze mala szybciej znajdzie domek bo nie wierze ze nikt nie bedzie chcial takiej malej pchly :mdrmed:

Posted

pati napisał(a):
pchly sa najlepsze :diabloti:

Pcheł to ona miała ogromne ilosci:-owszystkim moim bullowatym by rozdała i jeszcze by zostało:p

Posted

zaba14 napisał(a):
ruda a mala gdzie oglaszalas? :P

podnosze! :)

poki co nigdzie, bo kompletnie nie mam czasu. Jestem teraz sama z nimi wszsytkimi wiec nie wiem w co ręce włozyc:shake:

DZis mia łam jeden telefon i Pani mowi, ze w sprawie suni a ja "jakiej suni" z tego wszsytkiego zapominalam, ze oprocz samcow mam też sunię do adopcji;)

Posted

jak masz malo czasu to chociaz wrzuc ja na allegro, ja niestety konta nie mam, ale moze Mysia_ ma lub kogos zna bo psy z zabrzanskiego schroniska ktos wrzuca.. a to jeden z najpopularniejszych portali ;)

Posted

ruda76 napisał(a):
poki co nigdzie, bo kompletnie nie mam czasu. Jestem teraz sama z nimi wszsytkimi wiec nie wiem w co ręce włozyc:shake:

DZis mia łam jeden telefon i Pani mowi, ze w sprawie suni a ja "jakiej suni" z tego wszsytkiego zapominalam, ze oprocz samcow mam też sunię do adopcji;)

Ciotka jeszcze nic nie dostałam do ogloszeń:angryy:

Posted

ruda możesz coś więcej napisać na temat suni- jej charakteru? możesz mi wysłać umowe adopcyjną jaką przyszli właściciele mają podpisac? Kolega mojego TZ szuka małego pieska do 6 miesięcy, wcześniej miał tez jakiegoś małego pieska - jakiś rok temu musieli go uśpić jak był staruszkiem.. Myśleli, że juz więcej nie wezmą psa ale przecież żyć bez psa się nie da ;) Z tego co mi Tz opowiadał ich pies - staruszek przez rok był niewidomy, załatwiał się później w domu.. Rodzina bardzo kochająca zwierzęta .. Dzisiaj pokaże im suńke - może się uda ;)

Posted

Sunia to taki piesek- kotek. Naprawdę fajna, madra sunieczka. Wczoraj zostawiłam ja samą na parę godzin , nic nie zniszczyła.
Załatwia się juz na dworzu :pchyba, ze nie zauwazę , ze się kreci to narobi:oops:
Spi na kanapie ale sama:p w innym pokoju do sypialni nie jest zabierana i nie robi problemow.
Trenujemy podrozowanie samochodem, czasami jeszcze wymiotuje ale w większosci jest juz ok.
Mieszka z kotami i bullowatymi :pze wszystkimi zyje w zgodzie;)

Rozdaje całuski, przytula się , lubi byc noszona:loveu:na rękach:eviltong:

Posted

ruda76 napisał(a):
Sunia to taki piesek- kotek. Naprawdę fajna, madra sunieczka. Wczoraj zostawiłam ja samą na parę godzin , nic nie zniszczyła.
Załatwia się juz na dworzu :pchyba, ze nie zauwazę , ze się kreci to narobi:oops:
Spi na kanapie ale sama:p w innym pokoju do sypialni nie jest zabierana i nie robi problemow.
Trenujemy podrozowanie samochodem, czasami jeszcze wymiotuje ale w większosci jest juz ok.
Mieszka z kotami i bullowatymi :pze wszystkimi zyje w zgodzie;)

Rozdaje całuski, przytula się , lubi byc noszona:loveu:na rękach:eviltong:

To znaczy,że tylko ja mam pecha do lejków pokojowych :placz:

Trzymam kciuki za domek dla tej uroczej damy ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Hm, casting na domek potrzebny;)

mysza ja wczoraj ryczałam :placz: a Tz mowi" nie rycz juz i zostaw ja w domu" ale ja tłumaczę sobie, ze moze w innym, wspaniałym domu będzie miała lepiej. U mnie jest 6 psem i swoj czas i miłosc muszę podzielic na nie wszystkie:roll:. Ona zasługuje napewno na duzo miósci, przytulania -jest wyjatkowa :loveu:
Widzę , ze nawet moj Kisio przy niej odzyskał wiele radosci, biega , wygłupia się a ostatnio był bardzo smutny po stracie swojej przyjaciółki:-(

Posted

zaba14 napisał(a):
Ruda skad Ty wzielas takiego faceta? ja na jednego psa nie moge wyprosic poki co :evil_lol: a on Ci na 6 pozwala.. ;D

żaba szukaj az znajdziesz:eviltong: tak było w moim przypadku;)

Posted

ruda76 napisał(a):
żaba szukaj az znajdziesz:eviltong: tak było w moim przypadku;)

ruda nie no innego nie chce :P a psa chciec to on chce, ale nie teraz.. bo.. 100 powodow na minute :) "nie mozesz zaczekac rok, czy dwa" ble ble ble :P chociaz wie jakiego chce i w tym sie zgadzamy.. a tak ja musze czekac ;( az mi sie te psy po nocach snia hehe :D idac ulica az zazdroszcze wszystkim... :( ale za miesiac bede miec swojego psa na cale 12 dni lol :D :D sie naciesze ;)

Posted

pozwolę sobie wysłać fotki , mojej koleżance , która szuka małego , kudłatego , młodego pieska .....
Demek - spoko :)
Szuka coś w takie na kolanka małe , słodkie i kudłate , jorkowate , pekińczykowate , cziłałowate ... coś z futerkiem do kokardek :diabloti: Ja nie rozumiem dlaczego nie chce psa tylko takie kieszonkowe ;) ale na pewno będą złote klamki ....