mysza 1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A Pati z moich owczarków przyszlaś? A mój wątek kto mi bedzie podnosił?:mad: Sunie tez domków szukają.;) Quote
ruda76 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 pati napisał(a):no nie mysza mnie namierzyla :evil_lol: chyba masz przerąbane:diabloti: Nikomu sie chyba nie podoba malutka, nakolankowa sunia:roll: Quote
kasiaprodex Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ja tyz z łowczarków przyszłam:evil_lol: Poprosze o jakiś tekścik i kontakciki telefoniczny i e-mailowy to porobie ogłoszonka. mojego TZ wysłałam na ryby to kompik przez kilka dni tylko mój i w dzien i w nocy.:multi: Quote
ruda76 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 kasiaprodex napisał(a):ja tyz z łowczarków przyszłam:evil_lol: Poprosze o jakiś tekścik i kontakciki telefoniczny i e-mailowy to porobie ogłoszonka. mojego TZ wysłałam na ryby to kompik przez kilka dni tylko mój i w dzien i w nocy.:multi: dziekuję Kasiu dzis wyślę Ci na pv;) Quote
Tengusia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Sylwia wlasnie odezwala sie do mne znajoma o ktorej wspominalam i niestety ona jest poza slaskiem, powiedziala ze moze i by sie zdecydowala ale dopiero we wrzesniu ... wiec mysle ze mala szybciej znajdzie domek bo nie wierze ze nikt nie bedzie chcial takiej malej pchly :mdrmed: Quote
ruda76 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 pati napisał(a):pchly sa najlepsze :diabloti: Pcheł to ona miała ogromne ilosci:-owszystkim moim bullowatym by rozdała i jeszcze by zostało:p Quote
ruda76 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 zaba14 napisał(a):ruda a mala gdzie oglaszalas? :P podnosze! :) poki co nigdzie, bo kompletnie nie mam czasu. Jestem teraz sama z nimi wszsytkimi wiec nie wiem w co ręce włozyc:shake: DZis mia łam jeden telefon i Pani mowi, ze w sprawie suni a ja "jakiej suni" z tego wszsytkiego zapominalam, ze oprocz samcow mam też sunię do adopcji;) Quote
Tengusia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 przepraszam za off bardzo was prosze o rozeslanie filmiku o suni mojej znajomej gdzie sie da i do kogo sie da moze dzieki temu Perelka sie odnajdzie ;-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10553062#post10553062 Quote
zaba14 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 jak masz malo czasu to chociaz wrzuc ja na allegro, ja niestety konta nie mam, ale moze Mysia_ ma lub kogos zna bo psy z zabrzanskiego schroniska ktos wrzuca.. a to jeden z najpopularniejszych portali ;) Quote
kasiaprodex Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ruda76 napisał(a):poki co nigdzie, bo kompletnie nie mam czasu. Jestem teraz sama z nimi wszsytkimi wiec nie wiem w co ręce włozyc:shake: DZis mia łam jeden telefon i Pani mowi, ze w sprawie suni a ja "jakiej suni" z tego wszsytkiego zapominalam, ze oprocz samcow mam też sunię do adopcji;) Ciotka jeszcze nic nie dostałam do ogloszeń:angryy: Quote
invictus hilaritas Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ruda możesz coś więcej napisać na temat suni- jej charakteru? możesz mi wysłać umowe adopcyjną jaką przyszli właściciele mają podpisac? Kolega mojego TZ szuka małego pieska do 6 miesięcy, wcześniej miał tez jakiegoś małego pieska - jakiś rok temu musieli go uśpić jak był staruszkiem.. Myśleli, że juz więcej nie wezmą psa ale przecież żyć bez psa się nie da ;) Z tego co mi Tz opowiadał ich pies - staruszek przez rok był niewidomy, załatwiał się później w domu.. Rodzina bardzo kochająca zwierzęta .. Dzisiaj pokaże im suńke - może się uda ;) Quote
ruda76 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Sunia to taki piesek- kotek. Naprawdę fajna, madra sunieczka. Wczoraj zostawiłam ja samą na parę godzin , nic nie zniszczyła. Załatwia się juz na dworzu :pchyba, ze nie zauwazę , ze się kreci to narobi:oops: Spi na kanapie ale sama:p w innym pokoju do sypialni nie jest zabierana i nie robi problemow. Trenujemy podrozowanie samochodem, czasami jeszcze wymiotuje ale w większosci jest juz ok. Mieszka z kotami i bullowatymi :pze wszystkimi zyje w zgodzie;) Rozdaje całuski, przytula się , lubi byc noszona:loveu:na rękach:eviltong: Quote
jolar30 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Hejka zrobiłam printscrina i przesłałam mamie jest zauroczona małą :) wic jeśli jest to aktualne to na pw masz wiadomość :) pozdr. Quote
bunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ruda76 napisał(a):Sunia to taki piesek- kotek. Naprawdę fajna, madra sunieczka. Wczoraj zostawiłam ja samą na parę godzin , nic nie zniszczyła. Załatwia się juz na dworzu :pchyba, ze nie zauwazę , ze się kreci to narobi:oops: Spi na kanapie ale sama:p w innym pokoju do sypialni nie jest zabierana i nie robi problemow. Trenujemy podrozowanie samochodem, czasami jeszcze wymiotuje ale w większosci jest juz ok. Mieszka z kotami i bullowatymi :pze wszystkimi zyje w zgodzie;) Rozdaje całuski, przytula się , lubi byc noszona:loveu:na rękach:eviltong: To znaczy,że tylko ja mam pecha do lejków pokojowych :placz: Trzymam kciuki za domek dla tej uroczej damy ;) Quote
ruda76 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 mysza 1 napisał(a):Hm, casting na domek potrzebny;) mysza ja wczoraj ryczałam :placz: a Tz mowi" nie rycz juz i zostaw ja w domu" ale ja tłumaczę sobie, ze moze w innym, wspaniałym domu będzie miała lepiej. U mnie jest 6 psem i swoj czas i miłosc muszę podzielic na nie wszystkie:roll:. Ona zasługuje napewno na duzo miósci, przytulania -jest wyjatkowa :loveu: Widzę , ze nawet moj Kisio przy niej odzyskał wiele radosci, biega , wygłupia się a ostatnio był bardzo smutny po stracie swojej przyjaciółki:-( Quote
zaba14 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ruda skad Ty wzielas takiego faceta? ja na jednego psa nie moge wyprosic poki co :evil_lol: a on Ci na 6 pozwala.. ;D Quote
ruda76 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 zaba14 napisał(a):Ruda skad Ty wzielas takiego faceta? ja na jednego psa nie moge wyprosic poki co :evil_lol: a on Ci na 6 pozwala.. ;D żaba szukaj az znajdziesz:eviltong: tak było w moim przypadku;) Quote
zaba14 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ruda76 napisał(a):żaba szukaj az znajdziesz:eviltong: tak było w moim przypadku;) ruda nie no innego nie chce :P a psa chciec to on chce, ale nie teraz.. bo.. 100 powodow na minute :) "nie mozesz zaczekac rok, czy dwa" ble ble ble :P chociaz wie jakiego chce i w tym sie zgadzamy.. a tak ja musze czekac ;( az mi sie te psy po nocach snia hehe :D idac ulica az zazdroszcze wszystkim... :( ale za miesiac bede miec swojego psa na cale 12 dni lol :D :D sie naciesze ;) Quote
Vectra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 pozwolę sobie wysłać fotki , mojej koleżance , która szuka małego , kudłatego , młodego pieska ..... Demek - spoko :) Szuka coś w takie na kolanka małe , słodkie i kudłate , jorkowate , pekińczykowate , cziłałowate ... coś z futerkiem do kokardek :diabloti: Ja nie rozumiem dlaczego nie chce psa tylko takie kieszonkowe ;) ale na pewno będą złote klamki .... Quote
doddy Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Vectra, nie wysyłaj :eviltong: Tylko się na darmo natrudzisz :diabloti: Quote
Recommended Posts