ruda76 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Byc moze Wasza ciocia lub wujek marzą o takim malutkim, nakolankowym piesku ja nie marzyłam jednak los sprawił inaczej i na mojej drodze pojawiła się ONA. Przebiegała sobie drogę Tomaszów-Łódz raz na jedną raz na druga stronę. POtem pojawiałm się ja i zaczęły sie poszukiwania " własciciela" w okolicznym sklepie, szrocie i domach znajdujacych się w pobliżu. Niestety pies pojawił się znikąd ( nikt nie chciał się do niego przyznac a tym bardziej przygarnąc) i tym sposobem trafił do domu pełnego bullowatych:p PEPSI, bo od wczoraj takie nosi imię ma ok 4,5 miesiąca- to będzie taka chichuachua ze wsi rodem:loveu: Jest odpchlona, odrobaczona w poniedziałek będzie szczepiona;) To cudowna, malutka sunieczka , bardzo radosna i mądra;) Szukam dla niej rownie cudownego domu. Kontakt ze mną to tel. 0501-712-216 A oto PEPSI Quote
Tengusia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Sylwia mam znajoma ktorej ukradli takie malenstwo, to juz bedzie ponad rok jak nie dluzej a oni nadal jej szukaja :( moze oni skusza sie na takie malenstwo, jutro zadzwonie i zapytam bo dzisiaj juz pozno ;) za domek osobiscie recze, jest to matka z synem 10 letnim ktory do dzisiaj czeka na ich sunie i ma nadzieje ze wroci :( Quote
ruda76 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Tengusia, mała jest słodka i będzie naprawde malusia;) Była wczoraj ze mna w banku i pan mowi" o to mały owczarek":stupid: Quote
zaba14 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 fajny szczenior, dom pelen bullowatych to skad ty masz takie malutkie szeleczki do niej? :D:D:d Quote
ruda76 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 zaba14 napisał(a):fajny szczenior, dom pelen bullowatych to skad ty masz takie malutkie szeleczki do niej? :D:D:d a kupiłam se:eviltong: tzn jej:p Quote
ruda76 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 doddy napisał(a):Fajny ten Twój mały krasnalek. :loveu: Fajna to ona jest ale cos sie w tej głowce pomerdało i zaczęła się sadzic do bullowatych:mad: Z KIsiem ten numer przechodzi i nadal jest cała ale stara babka nie pozwoli sobie włazic na głowę:shake: Ogolnie cud, miód i orzeszki:loveu: Quote
ruda76 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Karilka napisał(a):Łaziła po wiskitnie? tak, tylko blizej BOCZKA;) Quote
ruda76 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 malutka szuka domu, wspanialego z klamkami koloru....złotego:eviltong: Quote
mysza 1 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Przesliczna, z daleka na owczareczka wygladała małego :evil_lol:ale po przyjrzeniu się - taka duża to nie będzie. Trzeba jej ogłoszenia robić. Quote
ruda76 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 mysza 1 napisał(a):Przesliczna, z daleka na owczareczka wygladała małego :evil_lol:ale po przyjrzeniu się - taka duża to nie będzie. Trzeba jej ogłoszenia robić. ona ma juz ok 5 miesięcy więc będzie malutka;) Quote
Tengusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 u mnie cisza, znajoma sie nie odezwala wiec chyba nic z tego :( Quote
ruda76 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 bunia napisał(a):Śliczne ,to maleństwo :loveu: Dzis meldujemy się na szczepieniu;) Quote
pati Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 z owczarkow tu przywedrowalam sliczna jest i mloda na bank szybko dom znajdzie Quote
ruda76 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 poki co kolejki nie ma :shake: Pepsi dzis była szczepiona, dzielna dziewczynka;) Quote
ruda76 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='pati']z owczarkow tu przywedrowalam sliczna jest i mloda na bank szybko dom znajdzie[/quote] a to miło, ze ktos chociaz zajrzał:p Quote
pati Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ruda nie masz sie co martwic mala dom znajdzie migiem ja to mam hardcor :p dwaj pudlowi wiekowi panowie u mnie siedza i ani widu ani slychu o domkach Quote
ruda76 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='pati']ruda nie masz sie co martwic mala dom znajdzie migiem ja to mam hardcor :p dwaj pudlowi wiekowi panowie u mnie siedza i ani widu ani slychu o domkach[/quote] pati tylko ona jest taka malutka, ze muszę ja miec cały czas na oku:cool3: aby nie skakała bullowatym po głowie, bo one tego nie znoszą. (biorac pod uwagę ich emerytalny wiek wcale im sie nie dziwię:p) Quote
Recommended Posts