Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byc moze Wasza ciocia lub wujek marzą o takim malutkim, nakolankowym piesku ja nie marzyłam jednak los sprawił inaczej i na mojej drodze pojawiła się ONA.
Przebiegała sobie drogę Tomaszów-Łódz raz na jedną raz na druga stronę.
POtem pojawiałm się ja i zaczęły sie poszukiwania " własciciela" w okolicznym sklepie, szrocie i domach znajdujacych się w pobliżu.
Niestety pies pojawił się znikąd ( nikt nie chciał się do niego przyznac a tym bardziej przygarnąc) i tym sposobem trafił do domu pełnego bullowatych:p

PEPSI, bo od wczoraj takie nosi imię ma ok 4,5 miesiąca- to będzie taka chichuachua ze wsi rodem:loveu:
Jest odpchlona, odrobaczona w poniedziałek będzie szczepiona;)
To cudowna, malutka sunieczka , bardzo radosna i mądra;)
Szukam dla niej rownie cudownego domu.

Kontakt ze mną to tel. 0501-712-216

A oto PEPSI

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia mam znajoma ktorej ukradli takie malenstwo, to juz bedzie ponad rok jak nie dluzej a oni nadal jej szukaja :( moze oni skusza sie na takie malenstwo, jutro zadzwonie i zapytam bo dzisiaj juz pozno ;)

za domek osobiscie recze, jest to matka z synem 10 letnim ktory do dzisiaj czeka na ich sunie i ma nadzieje ze wroci :(

Posted

zaba14 napisał(a):
fajny szczenior, dom pelen bullowatych to skad ty masz takie malutkie szeleczki do niej? :D:D:d

a kupiłam se:eviltong: tzn jej:p

Posted

doddy napisał(a):
Fajny ten Twój mały krasnalek. :loveu:

Fajna to ona jest ale cos sie w tej głowce pomerdało i zaczęła się sadzic do bullowatych:mad: Z KIsiem ten numer przechodzi i nadal jest cała ale stara babka nie pozwoli sobie włazic na głowę:shake:

Ogolnie cud, miód i orzeszki:loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Przesliczna, z daleka na owczareczka wygladała małego :evil_lol:ale po przyjrzeniu się - taka duża to nie będzie.
Trzeba jej ogłoszenia robić.

ona ma juz ok 5 miesięcy więc będzie malutka;)

Posted

ruda nie masz sie co martwic mala dom znajdzie migiem ja to mam hardcor :p dwaj pudlowi wiekowi panowie u mnie siedza i ani widu ani slychu o domkach

Posted

[quote name='pati']ruda nie masz sie co martwic mala dom znajdzie migiem ja to mam hardcor :p dwaj pudlowi wiekowi panowie u mnie siedza i ani widu ani slychu o domkach[/quote]

pati tylko ona jest taka malutka, ze muszę ja miec cały czas na oku:cool3: aby nie skakała bullowatym po głowie, bo one tego nie znoszą. (biorac pod uwagę ich emerytalny wiek wcale im sie nie dziwię:p)