malagos Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 doddy napisał(a):Vectra, nie wysyłaj :eviltong: Tylko się na darmo natrudzisz :diabloti: he, he, wiec jaka decyzja? Quote
ruda76 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 malagos napisał(a):he, he, wiec jaka decyzja? bardzo trudna;) Quote
mysza 1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ruda76 napisał(a):bardzo trudna;) He he już Pepsi chyba od tych bullowatych się nie uwolni i jakoś jestem spokojna że dostanie tyle miłości ile jej potrzeba;) Quote
ruda76 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 mysza napiszę Ci na swoim watku, nie na owczarkowym. Rambo chodzi za Mackiem jak cien i z tego sie bardzo cieszę- uwielbiają się:loveu: ale.....wczoraj jak zawsze chciałam go wyściskac i tu spotkało mnie ostrzezenie. Dobrze, ze zanim uchlał to dał sygnał ;)a ja mam nauczkę, zeby nie ściskac i całowac wszytkich psow, ot taki jest ten Rambuś:p Quote
mysza 1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ruda76 napisał(a):mysza napiszę Ci na swoim watku, nie na owczarkowym. Rambo chodzi za Mackiem jak cien i z tego sie bardzo cieszę- uwielbiają się:loveu: ale.....wczoraj jak zawsze chciałam go wyściskac i tu spotkało mnie ostrzezenie. Dobrze, ze zanim uchlał to dał sygnał ;)a ja mam nauczkę, zeby nie ściskac i całowac wszytkich psow, ot taki jest ten Rambuś:p Przykro mi, że tak Cię potraktował:shake: Może go pociągnęłaś za sierść na przykład:evil_lol: i zabolało. Wiesz, owczarki to nie goldenki ale komu ja to mówię... Quote
ruda76 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 mysza 1 napisał(a):Przykro mi, że tak Cię potraktował:shake: Może go pociągnęłaś za sierść na przykład:evil_lol: i zabolało. Wiesz, owczarki to nie goldenki ale komu ja to mówię... mysza za nic a za nic go nie ciągnełam:eviltong: On normalnie nie życzył sobie takiego babskiego obściskiwania:p Quote
ruda76 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Pepsi juz w nowym domu ;)Zamieszkała u mamy Jolar30;) Quote
zaba14 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ruda76 napisał(a):Pepsi juz w nowym domu ;)Zamieszkała u mamy Jolar30;) super, ze ma nowy domek, nich daje tyle radosci ile tylko umie nowej panci ;) a Ty mam nadzieje ze nie smutna? :P Quote
ruda76 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Byłam smutna, bo to taki kochany gnojek:loveu:ale wiem , ze wszystko u niej w porządku więc i umnie troszkę lepiej. Coż taka nasza rola:eviltong: a Kisio ma moje kolana tylko dla siebie więc pewnie zadowolony chociaz ta kruszynka wniosła do domu tyle zycia, ze i Kisia rozruszała;) Quote
zaba14 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 hm... sporo szczyli czeka na dom tymczasowy... :lol: Quote
bunia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wspaniałe wiadomości :multi: Bardzo sie cieszę,że maleńka ma już kochającą rodzinę :loveu: Quote
Recommended Posts