Cekinka13* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Gallegro, popytam wśród znajomych ;) Czy pan zdecydował się na Sabę, widział jej fotki? Może wziąć ze sobą smycz, obrożę?
gallegro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Pan potwierdził gotowość przyjechania w dniu dzisiejszym, ale... Jak się okazało, mieszka w Warszawie, a jego mama, dla której jest pies, w Mińsku Maz. Żeby było jeszcze ciekawiej, Państwo nie mają doświadczenia z psami, więc ktoś musi pojechać do Mińska KONIECZNIE !!! Z tych ustaleń wynika, że musiałbym jechać do Halinowa, spotkać się z Panem na dworcu, podjechać po Sabę, potem razem do Mińska, i dopiero powrót do domu. Nie ukrywam, że akurat dziś jest mi to trochę nie na rękę, ale cóż... Skoro nikt inny nie może, chyba będę musiał...
gallegro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Sprawa się komplikuje. Akurat dziś pan nie dysponuje swoim samochodem, dlatego jest uzależniony od siostry, która może przyjechać, ale nieco pózniej. Prawdopodobnie wchodzi w rachubę godzina ok. 19-tej Czy będzie możliwe odebrania suni o tej porze?
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Cekinka13*']Na mojej ulicy od kilku dni błąka się suczka podobna do owczarka niemieckiego! Jest młoda - ma około 9 msc, roku! Jest przesympatyczna! Kocha towarzystwo ludzi, ciągle chce się bawić! :loveu: Ma przepiękne, bursztynowe oczy! ;) Prawdopodobnie ktoś wyrzucił ją z samochodu, tak powiedziała mi sąsiadka! :angryy: Suka lada chwila może zostać zabita przez samochód, lada chwila może także dostać cieczki, a psów chętnych na zapłodnienie nie brakuje! :shake: Po mojej okolicy krecą się też pijaki, oni naprawdę lubią się na czymś wyżyć! :angryy: moze wrzuc ja tutaj: [URL]http://www.anatoliandog.pl/index.php?o=baza&kategoria=6[/URL] podobno duzo osob odwiedza strone i nie tylko pod katem owczarkow rasowych
Cekinka13* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Angie, Saba już raczej znalazła domek ;) Ale jeżeli nie wypali (tfu, tfu) wrzucę ją tam, dzięki.
gallegro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Do 15-tej pan obiecał zadzwonić i przedstawić konkretną godzinę odbioru Saby. Mam nadzieję, ze zadzwoni, bo ja już pół dnia siedzę w pogotowiu i dalej nic konkretnego nie wiem...
gallegro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja chyba zejdę na zawał... Przed chwilą zadzwonił Pan i powiedział, że może już jechać. Niech się pocałuje w nos... teraz to ja nie mam pociągu. Prosiłem, zeby zadzwonił z wyprzedzeniem, abym mógł dopasować połączenie. Wychodzi na to, że moglibyśmy być po 17-tej Cekinko, czy będziesz o tej porze w domu? Szczerze powiedziawszy wolałbym, żebyś tylko przyjęła to do wiadomości, w przeciwnym wypadku może być problem z odebraniem Saby w dniu dzisiejszym. Daj znać tutaj, bo z tego co pisałaś, masz uszk. tel.
gallegro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Uff... w takim razie jest szansa, że w końcu się uda :razz:
gallegro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Z Mińska wyjedziemy nieco przed 17-tą (jeśli mój pociąg się nie opóźni), więc jeśli nie zabłądzimy, będziemy przed 17:30 Uważaj na wiśniowego chevrolet'a :razz: Pan pytał mnie o namiary na weta w Mińsku, ponieważ chce sunię zaszczepić (dobry początek). Czy jesteś w stanie podać mi takowe?
Cekinka13* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Cholera, w Mińsku jest jakiś wet, ale nie mam pojęcia, gdzie :niewiem: :hmmmm:
gallegro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jest nawet na dogo. Sprawdz w mapie pomocy, albo kogoś podpytaj. Taką informację pan powinien dostać od ręki. Z Mińska jest EVITA, ale to chyba nie o nią chodzi. Jeśli nic nie znajdziesz, napisz do niej PW. Ja muszę już za moment wychodzić.
Cekinka13* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [URL]http://www.minskmaz.com.pl/k1,96,Weterynaria_-_lecznice,mi%C5%84sk_mazowiecki.html[/URL]
zwierzus Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Rybon36 jest z Mińska. I jest lekarzem :eviltong:. Sprawdzone na mapie pomocy
zwierzus Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cekinka znalazłam dwa różne adresy. Jeden na mapie pomocy dogo a drugi na stronie Mińska (nie wiem który jest aktualny). Lecznica nazywa się Ambulans, lek wet Agata Andraka - Kozieł, tel 501 448 864. Daj panu po prostu nazwisko i tel a pan ustali sobie adres lecznicy :cool3: A tak na przyszłość to szukaj tutaj: [URL]http://pieskiswiat.boo.pl/mapa[/URL] ;)
Cekinka13* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Saba (reaguje na Sara ;)) pojechała już do nowego domku! :multi: [SIZE=3][B]Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w ratowaniu oraz znalezieniu suczce domu!!![/B][/SIZE]
Tigraa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tomek już wraca pociągiem do domu i niedługo sam napisze, jak mu adrenalinka dziś skoczyła ;)... zapasik na cały rok :evil_lol:
Recommended Posts