Falkaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Talia']Zazwyczaj oby dwa jej klapią ;) Żałuj... było genialnie. Za rok prawdopodobnie nad morzem :)[/QUOTE] :crazyeye: morzem? :cool3: napewno się pojawie! :lol: Quote
Talia Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Takie są plany, ośrodek ten co w zeszłym roku w Bobolinie. Zobaczymy czy będą nas chcieli. Quote
A&L Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Super piesio i świnki :D Co do świnek (może zadam głupie pytanie) - z nimi jest tak jak z psami, ze mają jakieś rodowody czy coś? :D A do piesia to jedna rzecz mnie razi (przepraszam, że się wtrącam) - kolczatka... Zapraszam do naszej galerii :) Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Świnki mają rodowody i przydomki, ba nawet wystawy! :D pozdrawiamy :) Quote
Talia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='A&L']Super piesio i świnki :D Co do świnek (może zadam głupie pytanie) - z nimi jest tak jak z psami, ze mają jakieś rodowody czy coś? :D A do piesia to jedna rzecz mnie razi (przepraszam, że się wtrącam) - kolczatka... Zapraszam do naszej galerii :)[/QUOTE] Tak jak napisała Naklejka mają i rodowody i wystawy. Właśnie zgłosiłam dwa dzieciaki na wystawę w Sopocie. A z tą kolczatką to gdzie Ty te zdjęcia znalazłaś? Ona od lat w niej nie chodzi. Ostatni ram miała chyba jak mi rękę wyrwała (tak mój pies był kiedyś zły i niedobry:diabloti:), ale to było ze 3-4 lata temu. Z resztą teraz to nie wiem czy kolce oprócz dławika nie byłyby jedyną obrożą z której mój pies nie umiałby wyjść. Małpa nauczyła się wychodzić z półzacisków. Obcykała, że przy rozluźnionym wystarczy tylko hyc głowę szybko do tyłu zabrać. Wredna menda.:mad::diabloti: Quote
Talia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='Angi']heeej ...... :DD[/QUOTE] Witamy:loveu: Quote
A&L Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Kurde nie mogę teraz znależć tych zdjęć, ale wydawało mi się, że całkiem niedaleko w galerii je widziałam. Serio są wystawy świnek? :D Niezłe jaja :) Jak to wygląda? No nie mogę, nie wiedziałam :D Quote
Talia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Normalnie to wygląda :) Trudno opisać. Zapraszam na najbliższe wystawy do Sopotu i Wrocławia. Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ahoj Talia! Ahoj Tina! Przyszłam se ja do galerii, hej! Wybacz, chciałam ci pamięć odświeżyć po uroczych góralach :diabloti: Dawaj foty :D Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Tak jak kocie wystawy, stoją klatki a w nich świnki, jest stolik sędziowski, tam się podchodzi ze świnkami, sędzia ocenia według wzorca i takie tam :P Quote
Talia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='dog193']Ahoj Talia! Ahoj Tina! Przyszłam se ja do galerii, hej! Wybacz, chciałam ci pamięć odświeżyć po uroczych góralach :diabloti: Dawaj foty :D[/QUOTE] Osz Ty niedobra. Dopiero pierwsza noc minęła jak nie płaczę za Wojtusiem. Przeszukałam cały internet, google żeby go znaleźć, ale jak kamień w wodę. Teraz odświeżyłaś tą świeżą bliznę. Jestem gotowa jechać do niego tak jak stoję (a w sumie leżę), drogę znam. Nie czekajcie na mnie. :evil_lol: [quote name='Naklejka']Tak jak kocie wystawy, stoją klatki a w nich świnki, jest stolik sędziowski, tam się podchodzi ze świnkami, sędzia ocenia według wzorca i takie tam :P[/QUOTE] Ja tu nic nie chciałam mówić, żeby z ciekawości przyszła do Nas a Ty wygadałaś:mad: Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='A&L'] A do piesia to jedna rzecz mnie razi (przepraszam, że się wtrącam) - kolczatka...[/QUOTE] A tam kolczatka... Talia tak leje swojego psa, że aż 2 razy ze schodów spadła... :shake: Biedactwo... :diabloti: Quote
A&L Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 No nieźle :D Trochę mi za daleko do Spbotu i do Wrocławia. A ile masz tych świnek? To w ogóle popularne jest czy wystawy świecą pustkami? Bo szczerze mówiąc pierwsze słyszę :) Quote
Talia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='dog193']A tam kolczatka... Talia tak leje swojego psa, że aż 2 razy ze schodów spadła... :shake: Biedactwo... :diabloti:[/QUOTE] Ty fałszywa mendo, a obiecałaś, że to zostanie między nami. [quote name='A&L']No nieźle :D Trochę mi za daleko do Spbotu i do Wrocławia. A ile masz tych świnek? To w ogóle popularne jest czy wystawy świecą pustkami? Bo szczerze mówiąc pierwsze słyszę :)[/QUOTE] Obecnie 5 w domu, 1 na seks-misji i jedną zarezerwowaną hen daleko. Sporo osób jest zainteresowanych świnkami :) Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Przykro mi... nie mogłam już udźwignąć ciężaru tego sekretu... Gadu mi zdechło :evil_lol: Quote
Talia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Poznałam Cię na tyle dobrze, że już nigdy nie uwierzę w to że masz sumienie... Specjalnie nasmarowałaś schody żeby Tina z nich spadła. Nie jesteś godna aby nazywać się dogomaniakiem :angryy: Kompletnie Panu na rozum padło po tej zmianie płci :roll: :evil_lol: Jak ja Cię uwielbiam:loveu: Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Talia'] Nie czekajcie na mnie. [/QUOTE] Spoko, nie będziemy ;) :evil_lol: Taaaaaalia :loveu: Quote
Talia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 dog193, a dlaczego masz nick 193? Idę do garów :/ Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Talia']dog193, a dlaczego masz nick 193? Idę do garów :/[/QUOTE] Tego nie wiedzą nawet najstarsi Indianie... :evil_lol: A płyn odkręcić umiesz? :D Quote
Talia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Tak, nie mam zmywarki :( Jutro chyba się pokuszę i zgram zdjęcia Tiny z aparatu :) Przydałyby się ;) Quote
Avaloth Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Boże, jesteście kopnięte, obie:evil_lol::evil_lol: Uwielbiam się śmiać jak debil do monitora kiedy cała rodzina śpi Normalnych ludzi wystraszycie i u Tiny sami wariaci zostaną :diabloti: Co do za burżuazja jak zmywarki nie masz?:diabloti: Talia, masz numer do sołtysa?:diabloti: Bo mamy w schronisku pekińczyka, zadzwońże do niego, niech przyjeżdża :evil_lol: Quote
Talia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Iśka, nic mi nie mów, nie mam :( I żałuje, bo takie ciacho :loveu: Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Do sołtysa może by się na necie znalazło :D I do telefonu powiedzieć: "Poproszę Wojtka" :diabloti: Quote
Kazuro Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 To ja się wkopię między rozmowy zlotowiczów i powiem, że ja z rewizytą :D i że zazdroszczę zlotu i jeszcze że czekam na zdjęcia Tiny (a może też świnek :loveu:?) Quote
Recommended Posts