Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talia']Zazwyczaj oby dwa jej klapią ;)
Żałuj... było genialnie. Za rok prawdopodobnie nad morzem :)[/QUOTE]

:crazyeye: morzem? :cool3:

napewno się pojawie! :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Super piesio i świnki :D Co do świnek (może zadam głupie pytanie) - z nimi jest tak jak z psami, ze mają jakieś rodowody czy coś? :D
A do piesia to jedna rzecz mnie razi (przepraszam, że się wtrącam) - kolczatka...
Zapraszam do naszej galerii :)

Posted

[quote name='A&L']Super piesio i świnki :D Co do świnek (może zadam głupie pytanie) - z nimi jest tak jak z psami, ze mają jakieś rodowody czy coś? :D
A do piesia to jedna rzecz mnie razi (przepraszam, że się wtrącam) - kolczatka...
Zapraszam do naszej galerii :)[/QUOTE]
Tak jak napisała Naklejka mają i rodowody i wystawy. Właśnie zgłosiłam dwa dzieciaki na wystawę w Sopocie.
A z tą kolczatką to gdzie Ty te zdjęcia znalazłaś? Ona od lat w niej nie chodzi. Ostatni ram miała chyba jak mi rękę wyrwała (tak mój pies był kiedyś zły i niedobry:diabloti:), ale to było ze 3-4 lata temu. Z resztą teraz to nie wiem czy kolce oprócz dławika nie byłyby jedyną obrożą z której mój pies nie umiałby wyjść.
Małpa nauczyła się wychodzić z półzacisków. Obcykała, że przy rozluźnionym wystarczy tylko hyc głowę szybko do tyłu zabrać. Wredna menda.:mad::diabloti:

Posted

Kurde nie mogę teraz znależć tych zdjęć, ale wydawało mi się, że całkiem niedaleko w galerii je widziałam. Serio są wystawy świnek? :D Niezłe jaja :) Jak to wygląda? No nie mogę, nie wiedziałam :D

Posted

[quote name='dog193']Ahoj Talia! Ahoj Tina!
Przyszłam se ja do galerii, hej!

Wybacz, chciałam ci pamięć odświeżyć po uroczych góralach :diabloti:

Dawaj foty :D[/QUOTE]
Osz Ty niedobra. Dopiero pierwsza noc minęła jak nie płaczę za Wojtusiem. Przeszukałam cały internet, google żeby go znaleźć, ale jak kamień w wodę. Teraz odświeżyłaś tą świeżą bliznę. Jestem gotowa jechać do niego tak jak stoję (a w sumie leżę), drogę znam. Nie czekajcie na mnie.

:evil_lol:

[quote name='Naklejka']Tak jak kocie wystawy, stoją klatki a w nich świnki, jest stolik sędziowski, tam się podchodzi ze świnkami, sędzia ocenia według wzorca i takie tam :P[/QUOTE]
Ja tu nic nie chciałam mówić, żeby z ciekawości przyszła do Nas a Ty wygadałaś:mad:

Posted

[quote name='A&L']
A do piesia to jedna rzecz mnie razi (przepraszam, że się wtrącam) - kolczatka...[/QUOTE]
A tam kolczatka... Talia tak leje swojego psa, że aż 2 razy ze schodów spadła... :shake: Biedactwo...

:diabloti:

Posted

No nieźle :D Trochę mi za daleko do Spbotu i do Wrocławia. A ile masz tych świnek? To w ogóle popularne jest czy wystawy świecą pustkami? Bo szczerze mówiąc pierwsze słyszę :)

Posted

[quote name='dog193']A tam kolczatka... Talia tak leje swojego psa, że aż 2 razy ze schodów spadła... :shake: Biedactwo...

:diabloti:[/QUOTE]
Ty fałszywa mendo, a obiecałaś, że to zostanie między nami.

[quote name='A&L']No nieźle :D Trochę mi za daleko do Spbotu i do Wrocławia. A ile masz tych świnek? To w ogóle popularne jest czy wystawy świecą pustkami? Bo szczerze mówiąc pierwsze słyszę :)[/QUOTE]
Obecnie 5 w domu, 1 na seks-misji i jedną zarezerwowaną hen daleko.
Sporo osób jest zainteresowanych świnkami :)

Posted

Poznałam Cię na tyle dobrze, że już nigdy nie uwierzę w to że masz sumienie... Specjalnie nasmarowałaś schody żeby Tina z nich spadła. Nie jesteś godna aby nazywać się dogomaniakiem :angryy:
Kompletnie Panu na rozum padło po tej zmianie płci :roll:
:evil_lol:

Jak ja Cię uwielbiam:loveu:

Posted

[quote name='Talia']dog193, a dlaczego masz nick 193?

Idę do garów :/[/QUOTE]
Tego nie wiedzą nawet najstarsi Indianie... :evil_lol:

A płyn odkręcić umiesz? :D

Posted

Boże, jesteście kopnięte, obie:evil_lol::evil_lol: Uwielbiam się śmiać jak debil do monitora kiedy cała rodzina śpi
Normalnych ludzi wystraszycie i u Tiny sami wariaci zostaną :diabloti:

Co do za burżuazja jak zmywarki nie masz?:diabloti:

Talia, masz numer do sołtysa?:diabloti: Bo mamy w schronisku pekińczyka, zadzwońże do niego, niech przyjeżdża :evil_lol:

Posted

To ja się wkopię między rozmowy zlotowiczów i powiem, że ja z rewizytą :D i że zazdroszczę zlotu i jeszcze że czekam na zdjęcia Tiny (a może też świnek :loveu:?)