Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

Trzeba chyba kopiować czyjes wypowiedzi, wklejać w odpowiedz i brać w [ QUOTE] [ /QUOTE] (bez spacji), czyli w taki dymek z napisami co w panelu wyzej(przy odpowiedzi) jest :razz:

Posted

akodirka napisał(a):
Trzeba chyba kopiować czyjes wypowiedzi, wklejać w odpowiedz i brać w [ QUOTE] [ /QUOTE] (bez spacji), czyli w taki dymek z napisami co w panelu wyzej(przy odpowiedzi) jest :razz:
Dziękuje:) Na następny raz spróbuje:)

Posted

Hmm lepszy jest taki sposób: te wypowiedzi, które chcesz zacytować to przy tym poście klikasz na tą ikonkę w środku, czyli ta taka z kartką i " i + :evil_lol: i jak już zacytujesz te posty co chcesz no to dajesz "odpowiedz" no i masz te posty;)

Posted

basia bonnie napisał(a):
Hmm lepszy jest taki sposób: te wypowiedzi, które chcesz zacytować to przy tym poście klikasz na tą ikonkę w środku, czyli ta taka z kartką i " i + :evil_lol: i jak już zacytujesz te posty co chcesz no to dajesz "odpowiedz" no i masz te posty;)

Ale fajne, nie wiedziałam o takim bajerze :diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):

Dziękuje bardzo :)

akodirka napisał(a):
Ale fajne, nie wiedziałam o takim bajerze :diabloti:

Nie tylko ja wszystkiego nie wiem :eviltong:

Posted

WildH napisał(a):
Ależ Tina jest cudowna :loveu:. Bardzo mi się Twoja suczka podoba. :)

Już myslałam, że tylko mi :)
Wczoraj jak ze spacerku miałam już z nią wracać do domu to ona wpadła na pomysł, ze czas sie pobawić kijaszkiem.
Mistrzyni przyniosła mi nawet kilka razy.
Byłam z niej taka dumna, że przez całą drogę do domu szłam uśmiechnięta z zadartym nosem :loveu:

Posted

Tośka też mogłaby od czasu, do czasu kijaszka potargać, ale jej to tylko trawsko w głowie, a te dość ciężko wykorzystać w aportowaniu :lol:.
Tinka jest prześliczna :loveu:.

Posted

[quote name='Malina.']Tośka też mogłaby od czasu, do czasu kijaszka potargać, ale jej to tylko trawsko w głowie, a te dość ciężko wykorzystać w aportowaniu :lol:.
Tinka jest prześliczna :loveu:.
No no..to nieźle Ci się sucz rozbrykała:evil_lol:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Widziałam poprzednie zdjęcia :loveu:
Teraz czekam na te następne - ostatnie przed wyjazdem....a gdzie to jedziesz? :razz:

Chyba niestety nie zdołam wstawić fotek:-( Psieplasam:oops:
Jadę do Białego Dunajca (koło Zakopca)

Malina. napisał(a):
A zabierasz Tinkę ze sobą?

Tinka zostaje z babcią w domu. Stwierdziliśmy, że tak będzie lepiej, bo tam upał, a niunia i tak by nie mogła z nami chodzić, bo do parku nie wolno:-( To albo by ktoś codziennie z nia musiał zostać, albo by sama troszkę siedziała.
Z babcią będzie miała dobrze :) Tina jak widzi babcie to prawie ze szczęścia sika:evil_lol: Jak przyjadę to pewnie Tinka będzie ważyła troszkę więcej:eviltong: No cóż..nie zaszkodzi jej:razz:
Tylko po co ja przez ostatni tydzień zaprotestowałam i dawałam jej samą karmę..:hmmmm: Teraz będzie miała co dzień inne danie:lol: Babcia rozpieści mi psa :p
Obiecałam Tince, że to ostatnie wakacje bez niej. W maju chcemy jechać nad morze:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Infortune. napisał(a):
Miłych wakacji życzymy ;)

Dziękuje :calus: |Były miłe i udane.

Stefan_Batory napisał(a):
"5. Jedyny bezpieczny i przyjemny sposób pływania wg. Tiny "

HAHAHA...usmiałam się że hej XD

A sunia śliczna :)

Widze ze tez w skoku baskiluje ładnie

Cieszę się, że sie podoba :multi:

psiara1996 napisał(a):
cudowna psinka, ma b fajne uszka

DZIĘ-KU-JE-MY :calus:

Już po wczasowaniu. Tinka mnie gorąco przywitała. Ja obdarowałam ja prezentami (potem wstawię fotki nowych ciuszków).
Tika ma problem z trzymaniem moczu..:-( Nie wiem czy to jest na tle nerwowym czy sobie przeziębiła pęcherz.
Ogólnie czuje się dobrze (od razu widać, że 'troszkę' przytyła) tylko czasami nie kontroluje i sika pod siebie:-( Dzisiaj jeszcze nastawie sie na częste wychodzenie z nia a jutro ewentualnie do weta i może po pampersiaki dla szczeniąt:oops:;)

Posted

Dlaczego ja tu wcześniej nie zajrzałam? Do tak pięknej suczki. ;)

Oj babcie potrafią utuczyć. Przekonałam się o tym jak zobaczyłam Sabe gdy wróciłam z wakacji. :evil_lol:

Posted

Dzisiaj nie było gorąco, więc pomyślałam, że pójdę z Tina na rower do parku zrobić parę kułek. Poprosiłam siostrę żeby sprawdziła pogodę. Powiedziała mi, że nie ma padać.
Ledwo co dojechałam do parku (ok3min. od domu) i zaczęło kropić, ale co tam byłam twarda- przecież nie jestem z cukru ;) I oczywiście co sie wtedy stało...jak nie burza to zaczeli sobie na poligonie ćwiczyć (poligon jest na 2 stronie Wisły, ale park jest niedalego od niej i to się wszystko strasznie niesie). Myślałam, ze do nich pójdę i pozabijam.
Tina oczywiście w popłochu najlepiej by uciekła do domu (nie patrząc na to ze ja ledwo za nią wyrabiam na rowerze.
Dzięki temu nie ma zdjęć do galerii :(
Może będą jutro ;)