Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

6.Mam Cię:mad:

7. Hop!

8.Owczarek Kujawski w całej okazałości :evil_lol:

9.Poza wystawowa :eviltong:

10.Jęzorek :cool1:

Posted

[quote name='Malina.']Marudzisz :eviltong:.

http://images41.fotosik.pl/5/dbbf81ea7c15aac6.jpg
To zdjęcie fajne, Tina taka zamyślona :loveu:. Szkoda, że łapki ucięłaś :mad:. Bo ja w ogóle cięzko uchwycić. Albo co chwile sie rusza, a jak jej sie powie żeby została to odwraca łepek :evil_lol:

[quote name='Berneska']To zdjecie co Malina mówiła jest super
I tutaj też pięknie wyszła http://images40.fotosik.pl/4/c1a7d2a8192cb9ec.jpg
:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy ;)

Posted

vena&vivi napisał(a):
A tu przy Panci - pewnie chowa się przed moimi potforami:diabloti:
No nie dziwie sie jej;) Jak raktuja ją jak króliczka:evil_lol:

A tu moja mordka w kantarku:

Posted

Dobry wieczór :cool3:
Widzę, że Tinka jest posiadaczką kantarka, a ja zastanawiam się czy by takiego wynalazku nie kupić, ale nie wiem na ile to pomaga, no i z tego co wiem samo założenie tego psu efektów raczej nie da, więc mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś mi wyjaśnić, jak tego używasz i czy widzisz jakieś rezultaty noszenia kantarka?

Posted

Malina. napisał(a):
Dobry wieczór :cool3:
Widzę, że Tinka jest posiadaczką kantarka, a ja zastanawiam się czy by takiego wynalazku nie kupić, ale nie wiem na ile to pomaga, no i z tego co wiem samo założenie tego psu efektów raczej nie da, więc mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś mi wyjaśnić, jak tego używasz i czy widzisz jakieś rezultaty noszenia kantarka?

Mi katarek bardzo pomaga. Nosimy go od niedawna. Na zdjęciu widać gdzie jest przypięta smycz.
Tina chodzi na nim bardzo ładnie, czasami tylko w sytuacjach gdy nie morze sie powstrzymać i musi naszczekać na psa którego nie lubi, wyrywa sie troszke jak osioł, ale ogólnie dobrze się kantarek sprawuje.

Toffuś napisał(a):
ja tak Talia do ciebie ładnie zaglądam, a u Toffika pusto, a tak się nie mogliście się doczekać jego zdjęć. Mini reklama- zapraszam do Toffuśkowej galeryji :)

Juz pędzę:scared: