Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

Mój w vtatmtym roku jak strzaliło to uciekł mi do domu :-( A teraz bylkiśmy strzelali a ten zaczął sobie sczekać na fajerwerki :loveu:chyba juz się tak nie boi ale za to Amiś :shake: łoo wspólczuje nieść 25 kg :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witanko:cool3:
Poczytałam troszke pooglądałam moge sie odezwać;)
Fajnie że wziełaś Tinke wygląda na naprawde sczęśliwą oby więcej takich ludzi;) Jest naprawde ładnym psem i dużym a mnie po głowie większy pies chodzi:evil_lol:
Prosimy o zdjęcia;)

Posted

Ooo....dziękuje wam za znak życia:multi::eviltong:
W takim razie jak przyjdzie tata to poproszę go o zgranie zdjęć z 'zakazanego aparatu'. A z moim cos sie stało...albo akumulatorki wszystkie trzeba wymienić, bo trzymają ok 30min od naładowania (nawet jak cała noc się ładują)....Dziwi mnie to troszkę, że wszystkie 4 komplety na raz...może coś z aparatym nie tak. :roll:
A teraz musze iść zakuwać o II wojnie światowej i jak jutro zalicze to bedzie 4 z 'ukochanej' historii na semestr. :cool3::lol:

Posted

Talia. napisał(a):
Śledzisz mnie?:razz::lol:
Za 15 min wpuszczam tatę to zgra, a ja pójde z Tinką na chwilę na siku...tracę głos po mału:shake::cool1:

haha. po prostu jak tu weszłam, zobaczyłam Twój starszy post na poprzedniej stronie, a pod profilem zielone kółeczko...:razz:
w takim razie czekamy :)
a czemu tracisz głos? choroba ?

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
halooo..upominam się o fotki :razz: na dogo siedzisz a o swojej galerii to zapomniałaś... :eviltong:

Śledzisz mnie?:razz::lol:
Za 15 min wpuszczam tatę to zgra, a ja pójde z Tinką na chwilę na siku...tracę głos po mału:shake::cool1: