Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

Ciesze się, ze Wam się podoba, ale niestety nie będzie szybko nowych fot, bo mam grypę i muszę leżeć w łóżku...nawet nie mogę na forum siedzieć:angryy::angryy::angryy:

Posted

Śliczna sunia :) Moja Mimi jest bardzo podobna do Twojej Tinki. Na początku myślałam,że może są siostrami :lol: Tylko Twoja ma bardziej podniesione uchole

Posted

Diora napisał(a):
Śliczna sunia :) Moja Mimi jest bardzo podobna do Twojej Tinki. Na początku myślałam,że może są siostrami :lol: Tylko Twoja ma bardziej podniesione uchole

A skąd masz swoja i ile ma latek?:cool3:
Ponoć w tym miocie było 9 szczeniaków...nie wiem co z resztą.

Posted

Moją sunię znalazłam. Ktoś ją wyrzucił na ulicę jak była niespełna miesięcznym szczeniaczkiem. Urodziła się pod koniec 2005 r (wrzesień/październik) :p

Posted

Moja jest z 3 listopada :P
Ale odległość troszkę za duża...aż tak by się nie pofatygowali żeby wyrzucić psa..:roll::shake:

Posted

Ania! napisał(a):
Już po grypie?

Dziś wylazłam z łóżka, bo już nie mogłam wysiedzieć:eviltong:
Na dwór jeszcze nie wychodzę. i tak mi szkoda Tinki, bo przez cały tydzień chodzi tylko na takie szybkie spacerki.
Staramy się za to nadrobić aportując w domu, ale to nie to samo:roll:

Posted

[CENTER]Hej :hand: My tu chyba pierwszy raz :eviltong::eviltong: Chodziaż nie jestem pewna, ale chyba :diabloti:
Tinka jest śliczna :loveu::loveu::loveu:
Będziemy zaglądać i zapraszamy do nas :diabloti::)[/CENTER]

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Hej :hand: My tu chyba pierwszy raz :eviltong::eviltong: Chodziaż nie jestem pewna, ale chyba :diabloti:
Tinka jest śliczna :loveu::loveu::loveu:
Będziemy zaglądać i zapraszamy do nas :diabloti::)

witamy:loveu: Zaraz lece do Twojej galerii:razz:

Posted

Talia. napisał(a):
i tak mi szkoda Tinki, bo przez cały tydzień chodzi tylko na takie szybkie spacerki.
Staramy się za to nadrobić aportując w domu, ale to nie to samo:roll:

Biedna Tinka ;)
A moja Lenka nie znosi takiej chlapy i dzisiaj nie chciała iść pobiegać. Za delikatne łapki na taki roztopiony śnieg :mad: Za to nie były za delikatne na kopanie dołu w krzakach, a potem leżenie w nim. Dzięki temu ze spaceru wracałam z czarnym briardem, a wychodziłam z płowym :placz:

Posted

Ania! napisał(a):
Biedna Tinka ;)
A moja Lenka nie znosi takiej chlapy i dzisiaj nie chciała iść pobiegać. Za delikatne łapki na taki roztopiony śnieg :mad: Za to nie były za delikatne na kopanie dołu w krzakach, a potem leżenie w nim. Dzięki temu ze spaceru wracałam z czarnym briardem, a wychodziłam z płowym :placz:

A to jakaś różnica? Trzeba było kupić czarnego, bo czarne pozostaje czarne :eviltong: