asher Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Fotki są już ciut nieaktualne bo misio i podrósł troszku i uszki inaczej zwisają 8) , ale od ponad tygodnia biegam za nim z aparatem i jedyne co mi wychodzi to...rozmazany psi ogonek :roll: - ach te opóznienia w cyfrówkach :niewiem: :wallbash: powinno byc raczej "ach te przyspieszenia w szczeniakach" :lol: Quote
Maniut Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Widze ze nie tylko z psiegoforum sie znamy bo jak zauwazyłam na owczarkowym też bywasz Czy to do mnie? :D to zrob chociaz jak spi..... on pewnie nie spi :P Quote
Maruscha Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 no ja czekalam jak ktores z moich sie zmeczylo to wtedy pstrykaniom konca nie bylo..... :D trzeba wykorzystac sytuacje..... :wink: Quote
in_a Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Tak, to prawda..przyspieszenie szczeniolków jest ogromne :o, a proporcje zmieniają się z dnia na dzień, ale najzabawniejsze dopiero przede mną :roflt:- uwielbiam ten za długi ogon i uszka jak u kroliczka, tyle ze kazde w inną stronę :loveu: :laugh2_2: Gero sypia nawet czasem, więc faktycznie większość fotek ma na śpiaco..ale wierci się przeokropnie wiec najzabawniejsze pozycje przewaznie mi uciekają. Co do foum owczarkowego, to pisząc Asia mialam na myśli Asher/bo Ona ma imię w profilu :wink: /ale Twój nick Maniutku też mi się tam przewinął przed oczkami :) Quote
AdamAgata Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 No to i my sie dolaczymy w koncu mamy onka od 3 dni :D Pozdrawiamy wszystkich onkow Quote
asher Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='AdamAgata']No to i my sie dolaczymy w koncu mamy onka od 3 dni :D Pozdrawiamy wszystkich onkow[/quote] a gdzie zdjecia???!!!! dawac mi je tu zaraz!!! 8) ze zdjeciami, czy bez - witam serdecznie. napiszcie cos wiecej o psiaku. Quote
Maruscha Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 witaj [b]AdamAgata[/b] :D fakt przydalo by sie jakies foto. Ja tez sie staram zalatwic jakies foto z treningu pilicyjnego Kiary...jak zdobede to zaraz wstawie... Quote
doddy Posted January 17, 2005 Author Posted January 17, 2005 Lulu a Ty przypadkiem nie masz dziś urodzin???? Bo mnie się wydaje, że masz........... Więc: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday: :BIG: :bday: Quote
Lulu Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 tak to prawda Doddy dziekuje slicznie i Patusia ze mna obchodzi swoje pierwsze urodzinki :lol: Quote
AdamAgata Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Do dzisiaj bylismy owczarkarzami....... Quote
asher Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='AdamAgata']Do dzisiaj bylismy owczarkarzami.......[/quote] AdamAgata - strasznie mi przykro, ze tak sie to wszystko potoczylo... :( :( :( ale mysle, ze mimo wszystko owczarkarzami jestescie nadal... Quote
AdamAgata Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 nO TO SPOWROTEM DOLANCZAMY DO GRONA... Quote
doddy Posted January 29, 2005 Author Posted January 29, 2005 Ale numer.... Właśnie moja Brena została zaproszona na casting do reklamy karmy dla psów. Wprawdzie to reklamówka Pedigree ale na casting pójdziem. Jakiś facet z agencji mieszka w bloku obok i przyszedł do mnie, ze on widział Brenę jak ją szkoliłam i że im potrzebny taki pies do reklamy i żebym koniecznie przyszła. Oni szukają Owczarka... A Brena to taki w 3/4 ON.... Wiec zobaczymy co będzie. Jak się nie dostanie, to i tak chcą ją umieścić w swojej bazie. Ale numer :lol: Ja zostałam zaproszona o pomoc w szukaniu psów do reklamówek i jako szkoleniowiec. Więc jakby co to może kiedyś Wasze psy będą sławne..... :wink: Quote
mch Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 czyli u progu kariery stoicie ;-) powodzenia :D Quote
asher Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Doddy, ale fajnie :D daj nam znac, jak Brenie poszlo! Quote
Aszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 No,no,no,Brena wschodzaca gwiazda :lol: autografy dostaniemy? :lol: Powodzenia,mam nadzieje,ze ja niedlugo w telewizji zobacze :D Quote
doddy Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 Moi Drodzy! Brenusia wygrała casting. :lol: Jak pojechaliśmy 1 lutego na ten casting, było bardzo dużo psów. Byłam pewna, że nie ma szans. Były piękne osobniki rasy. Wczoraj jednak wydarzyło się coś nieoczekiwanego.... Na szkoleniu Brenie leciała skąś krew. Okazało się, że to z karku. Na karku miała wystające kawałki mięsa i cały czas sączyła się krew. Pomyślałam, że to brzydki kaszak i dziś poszliśmy do weterynarza. Po rozmowie doszliśmy do wniosku, że trzeba to wyciąć, bo to jest w miejscu obroży i ciągle będzie się podrażniać. Zaczeliśmy przysypiać ją do zabiegu, a tu telefon, że Brena wygrała casting. Niestety już miała wygolony placek i łapę na wenflon. :wink: Zabieg sam trwał dość długo. Powiem Wam, że zaczęłam się już martwić. Na szczęście wszystko się zakończyło, że brena wyszła na własnych łapach. Jednak wycięta tkanka nie okazała sie kaszakiem. Lekarz powiedział, że jemu się to nie podoba i żebyśmy wysłali próbkę na histopatologię. Ale od razu uprzedził, że to raczej rakowe. Na szczęście guzek nie był nigdzie wrośnięty i pięknie dało się go wyciąć. Teraz lalunia odsypia narkozę. W czwartek okaże się, czy Brena zostanie gwiazdą, czy choroba jej przeszkodzi :D Quote
asher Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 o rany, co za licho jej sie zrobilo? :o to musialo chyba blyskawicznie urosnac, bo przeciez bys wyczula... biedna Brenka :( kiedy wyniki? koniecznie daj znac co wykazaly badania. ale ciesze sie, ze Brena dobrze zniosla zabieg. to dzielna dziewczyna, wiec jestem dobrej mysli :D no i gratuluje wygrania castingu! :multi: moze do czasu zdjec zdazy jej siersc troche odrosnac? :wink: Quote
AdamAgata Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Jejku co sie stalo pisz jak tylko bedziesz cos wiedziec BRATULUJE WYGRANIA Quote
doddy Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 :lol: Asher nie wiem, czy sierść jej odrośnie do czwartku. Wątpię.... Ale i tak kazali Nam przyjść. :wink: Na szczęście Dr Kuciński (najlepszy Dr na świecie) jak się dowiedział to zrobił jej tak pięknie, że może uda mi się to zatuszować i nic nie będzie widać. Jedyne czego nie ukryję to wygolonej łapy na wenflon. Ale to mały placyk. :D Co do badań to on mówi, że to proformo bardziej... Powiedział, że to będzie brzydki chłonniak. Quote
asher Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 [quote name='doddy']Na szczęście Dr Kuciński (najlepszy Dr na świecie) jak się dowiedział to zrobił jej tak pięknie, że może uda mi się to zatuszować i nic nie będzie widać.[/quote] powiadasz, ze zrobia Brenie maquillage? :cunao: pewnie nie mozna przyjsc popatrzec, jak kreca? :( Quote
Recommended Posts