Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patsy za niedlugo skonczy roczek:) a bobas hmm jest jeszcze taka nieporadna czasami i wyglada jak taki maly piesio z jakiejs kreskowki:) a co do spotkania to nie wiem mi zaczyna sie szkola w poniedzialek sesja i takie tam ale czas znajde na pewno ...cos sie ustali:)

I WSZYSTKIM ZYCZE SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU OCZYWISCIE:)

spoznione ale szczere:)

Asher do mnie telefon jakby co 694 875 459

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Klara ma już 13 m-cy ,zazwyczaj bywa grzeczna miła i symatyczna, choć zdarzają sie nazywam to ,,głupawki" bieganie po domu ,szczekanie , łapa-nie ogona, skoki na kanapę ,grzebanie w kwiatkach. To mój pierwszy pies i jestem w niej okrutnie strasznie zakochana. Własnie lezy na progu i cierpi bo wie że nie wolno jej wejśc do tego pokoju . Dzis tez niestey skaleczyla mocno łapę ( całe osiedle zarzucone porozbijanymi butelkami z sylwestra) ,niby uważalam ale jak się okazuje niezbyt dobrze.

A tak wyglądąła na poczatku :

4997_179166.jpg

Posted

kupił ją sobie znajomy człowiek a jako że była zima a kojec dla niej nie był gotowy miała być u mnie kilka dni i........... już jej nie oddałam ,on kupił sobie inną Onkę tez uroczą

Posted

Witam serdecznie!!!

Niektórzy pewnie nas juz znają z forum owczarkowego ale

pokrótce sie przedstwię:

Jestem z Krakowa a moje psisko to prawie 4 letni ON po domowemu zwany Rexem.

pozdrowionka dla wszystkich i mizianka dla psiaków

Posted
No no no... taka cisza tu byla a teraz nagle z nowym rokiem :wink: tylu onkomaniakow przybylo

...to milo....

..i juz wesolo na tym forum.... :D

dokladnie! :multi:

az dziwny byl ten zastoj :roll: przeciez ON to wciaz jedna z najpopularniejszych ras... :D

Posted

Witam :D To prawda,że owczarkarzy jest dużo, ale mają swoje dobrze działające forum. Nie znaczy to, że omijamy DOGOMANIĘ, a teraz jak tu "coś się ruszyło", to tak ja jak i koleżanki napewno będziemy częściej zaglądać/ ja tez jestem z owczarek.pl tyle że tam mam "_"gdzie indziej :wink: /

Chciałam przedstawić mojego najnowszego domownika - 2 miesięcznego ,czarnego jak smoła DON-ka -GERO :D , ale niestety coś wklejanie fotem mi zupełnie nie wychodzi :cry:

Pozdrawiam

Posted

hej in_a :D

ja Cie kojarze jeszcze z psiego forum (gdzie tez rzadko wpadasz :evil: )

jak chcesz, to przeslij mi fotki Gera na [email protected], a ja je wstawie.

a poki co niewtajemniczonym zdradze, ze maly cudny Gero jest czarniutki jak smola :D

Posted

Dzięki Asher :) wiesz...mój pradziadek głosił dewize-..."gdzie cie radzi maja -bywaj rzadko...a gdzie nieradzi-...wogóle :wink: 8) ...Fotki Gerusia zaraz Ci pośle...może z czasem i ja nauczę sie poruszać na tym forum :wink:

Pozdrawiam cieplutko :)

Posted
a poki co niewtajemniczonym zdradze, ze maly cudny Gero jest czarniutki jak smola :D

ale tajemnice zdradzilam... dwa posty wyzej napisalas dokladnie to samo :oops:

coz, nie swiadczy to dobrze o mojej spostrzegawczosci :lol:

Posted

o Asker Ty bywasz na spim forum..?? ja tez bywalam... póki mnie "kochany" Admin mnie zabanowal za ORTOGRAFIE... coz... szkoda ze z powodu admina zniechecialm sie do caalego forum... no ale zadza sie...

PSIUL JEST PIEKNY!!!

Posted

Dzięki Asiu za wstawienie fotek mojego "niedżwiadka":), cieszę się że sie podoba. Widze ze nie tylko z psiegoforum sie znamy bo jak zauwazyłam na owczarkowym też bywasz 8) Fotki są już ciut nieaktualne bo misio i podrósł troszku i uszki inaczej zwisają 8) , ale od ponad tygodnia biegam za nim z aparatem i jedyne co mi wychodzi to...rozmazany psi ogonek :roll: - ach te opóznienia w cyfrówkach :niewiem: :wallbash: