Lulu Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Patsy za niedlugo skonczy roczek:) a bobas hmm jest jeszcze taka nieporadna czasami i wyglada jak taki maly piesio z jakiejs kreskowki:) a co do spotkania to nie wiem mi zaczyna sie szkola w poniedzialek sesja i takie tam ale czas znajde na pewno ...cos sie ustali:) I WSZYSTKIM ZYCZE SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU OCZYWISCIE:) spoznione ale szczere:) Asher do mnie telefon jakby co 694 875 459 Quote
mch Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 gratuluję zorganizowania i spotkania, szkoda że tak niewiele albo wcale nia ma tu Lubliniaków z ONkami Quote
doddy Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Ale ma fajową minę jak skacze. Napisz coś więcej o swoim psie! Bo ja to ciekawska jestem :D Quote
Maniut Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 trasznie ladna sunia, az sie usmiecha jak skacze ;) moj tez to lubi ale jest sutny bo mu nie pozwlaam (za mlody) Quote
mch Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Klara ma już 13 m-cy ,zazwyczaj bywa grzeczna miła i symatyczna, choć zdarzają sie nazywam to ,,głupawki" bieganie po domu ,szczekanie , łapa-nie ogona, skoki na kanapę ,grzebanie w kwiatkach. To mój pierwszy pies i jestem w niej okrutnie strasznie zakochana. Własnie lezy na progu i cierpi bo wie że nie wolno jej wejśc do tego pokoju . Dzis tez niestey skaleczyla mocno łapę ( całe osiedle zarzucone porozbijanymi butelkami z sylwestra) ,niby uważalam ale jak się okazuje niezbyt dobrze. A tak wyglądąła na poczatku : Quote
doddy Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 To w wannie mnie rozbroiło! A skad ją masz? Quote
mch Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 kupił ją sobie znajomy człowiek a jako że była zima a kojec dla niej nie był gotowy miała być u mnie kilka dni i........... już jej nie oddałam ,on kupił sobie inną Onkę tez uroczą Quote
Maruscha Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Gratulacje Mch jest sliczna...przesliczna podobna troche do Kiary( moja byla onka) hihihi..Kiara - Klara :lol: :wink: Quote
magda&rex Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Witam serdecznie!!! Niektórzy pewnie nas juz znają z forum owczarkowego ale pokrótce sie przedstwię: Jestem z Krakowa a moje psisko to prawie 4 letni ON po domowemu zwany Rexem. pozdrowionka dla wszystkich i mizianka dla psiaków Quote
Maniut Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Witam!! to mnie tez mozesz kojarzyc choc ja raczej czytam niz pisze :) Quote
doddy Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Witamy. A ja proszę o jakieś info o psiaku i zdjecia :D Quote
Maruscha Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 No no no... taka cisza tu byla a teraz nagle z nowym rokiem :wink: tylu onkomaniakow przybylo ...to milo.... ..i juz wesolo na tym forum.... :D Quote
asher Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 No no no... taka cisza tu byla a teraz nagle z nowym rokiem :wink: tylu onkomaniakow przybylo...to milo.... ..i juz wesolo na tym forum.... :D dokladnie! :multi: az dziwny byl ten zastoj :roll: przeciez ON to wciaz jedna z najpopularniejszych ras... :D Quote
Maniut Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 przeciez ON to wciaz jedna z najpopularniejszych ras... no ja nie wiem czy tak :D bo przecierz z takiej papularnosci biora sie pseudo hodowcy itp. :( Quote
in_a Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Witam :D To prawda,że owczarkarzy jest dużo, ale mają swoje dobrze działające forum. Nie znaczy to, że omijamy DOGOMANIĘ, a teraz jak tu "coś się ruszyło", to tak ja jak i koleżanki napewno będziemy częściej zaglądać/ ja tez jestem z owczarek.pl tyle że tam mam "_"gdzie indziej :wink: / Chciałam przedstawić mojego najnowszego domownika - 2 miesięcznego ,czarnego jak smoła DON-ka -GERO :D , ale niestety coś wklejanie fotem mi zupełnie nie wychodzi :cry: Pozdrawiam Quote
Maniut Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 WITAMY WITAMY!! a ja mam pytanie czy na owczarek.pl masz oplacopna te skladke? Quote
in_a Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Tak...mam:-)...za zeszły rok, a za ten mam zamiar zapłacić :D Jak tam wejdziesz to mnie znajdziesz :wink: Quote
asher Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 hej in_a :D ja Cie kojarze jeszcze z psiego forum (gdzie tez rzadko wpadasz :evil: ) jak chcesz, to przeslij mi fotki Gera na [email protected], a ja je wstawie. a poki co niewtajemniczonym zdradze, ze maly cudny Gero jest czarniutki jak smola :D Quote
in_a Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Dzięki Asher :) wiesz...mój pradziadek głosił dewize-..."gdzie cie radzi maja -bywaj rzadko...a gdzie nieradzi-...wogóle :wink: 8) ...Fotki Gerusia zaraz Ci pośle...może z czasem i ja nauczę sie poruszać na tym forum :wink: Pozdrawiam cieplutko :) Quote
asher Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 a poki co niewtajemniczonym zdradze, ze maly cudny Gero jest czarniutki jak smola :D ale tajemnice zdradzilam... dwa posty wyzej napisalas dokladnie to samo :oops: coz, nie swiadczy to dobrze o mojej spostrzegawczosci :lol: Quote
asher Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 a oto czarny jak smola Gero z "Kwiatowego Dworku" In_y :lilangel: :iloveyou: ps.In_a, nie moglam sie zdecydowac, wkleilam wszystkie :oops: :D Quote
Maniut Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 o Asker Ty bywasz na spim forum..?? ja tez bywalam... póki mnie "kochany" Admin mnie zabanowal za ORTOGRAFIE... coz... szkoda ze z powodu admina zniechecialm sie do caalego forum... no ale zadza sie... PSIUL JEST PIEKNY!!! Quote
Maruscha Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 ale niedzwiadek ...czy jestes pewna ze to psiaczek? :wink: Quote
in_a Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Dzięki Asiu za wstawienie fotek mojego "niedżwiadka":), cieszę się że sie podoba. Widze ze nie tylko z psiegoforum sie znamy bo jak zauwazyłam na owczarkowym też bywasz 8) Fotki są już ciut nieaktualne bo misio i podrósł troszku i uszki inaczej zwisają 8) , ale od ponad tygodnia biegam za nim z aparatem i jedyne co mi wychodzi to...rozmazany psi ogonek :roll: - ach te opóznienia w cyfrówkach :niewiem: :wallbash: Quote
Recommended Posts