Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Wyslalam i czekam na akceptacje :)

Fajna ta Twoja Kiara :D ile teraz ma?jak sie sprawuje?

11 wrzesnia skonczyla 3 miesiace, lata jak szalona po domu i chyba nie nadazam wzrokiem za nia :lol:

...hehehe mam Cie Aszka jo tyz na AOL siedza :wink:

Nie mom teraz czasu na gg bo maz "formatuje" komp za godzine , ale obiecuje jak bede mogla to sie zglosze

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aleb,jak chcesz to mi mozesz przyslac fotki,ja je wsadze :)

Maruscha,bede czekac na sygnal :D ,a co do Kiary...pamietam jak Zakk mial 3 msc,jaki byl slodziutki i sliczny,tez latal jak szaleniec,a przez te cholerne panele ciagle sie balam,ze sobie krzywde zrobi,raz nawet zwichnal lapke,na szczescie nieszkodliwie.

• 1 month later...
Posted

no i temat znowu zdechl... mysmy sie z Doddy wczoraj na Kabatach wyowczarkowaly :D

ale spotkanie w wiekszym gronie byloby super!!!

ja mam onkopodobnego stwora Boogiego, ktory na stale mieszka z moimi rodzicami. a od prawie roku jest ze mna ok. 7 letnia DONka Sabina - wzieta z lasu, po tym, jak ktos ja w zeszloroczne wakacje wywalil z samochodu. ma uroczo klapniete ucho i dla mnie jest najcudowniejsza na swiecie, choc obiektywnie patrzac, ON z niej sredni. ale mam nadzieje, ze nas do grona owczarkarzy przyjmiecie? :wink:

to jak z tym spotkaniem, sa chetni? Kabaty niby na zadupiu, ale jest metro, a jest u nas gdzie polazic (Doddy swiadkiem). ale jakby co, to mozemy z Sabina ruszyc zadki i wybrac sie gdzies w miasto.

Posted

nie tyle powera, co wolny czas w weekendowe poludnia. z wieczorami bywa roznie :wink:

a przy okazji wsrod moich przyjaciol nie ma zadnego psiarza, wiec dlatego jestem bardo otwarta na takie spotkania :D

Posted
Ja na pewno nie będę, bo jestem z Katowic :lol:

ja kiedys mieszkalam w Katosach na Ligocie a Ty z ktorej czesci jestes???

bylismy w tym roku w Szopienicach- szkoda ze nie spotkalismy sie tu wczesniej moze byla by okazja do poznania sie.... :)

• 1 month later...
Posted

no to ja sie dopisuje, tez jestm owczarkarzem.. (owczarkarką? ) i moze by jakis kolejny spacerek w Warszawie zorganizowac? taki w sniegu ( o ile sie jeszcze utrzyma. :? )

pozdrofka :)

Posted

Ja oczywiście jestem jak najbardziej na TAK!

Tylko żeby Nas było więcej to trzeba było się dowiedzieć, czy asher nogę sobie naprawiła :lol:

Kmaila a Ty? Bo nie odzywałaś się, czy idziesz z Nami na spacer.

Posted
A ja proponuję gdzieś bliżej... Jak dotąd mieliśmy spotkania 2 razy na Polach Mokotowskich i raz na Kabatach. Ale niech inni się wypowiedzą.

Doddy, to na Kabatach to tak naprawde bylo wlasnie na Lakach Wilanowskich :lol:

ja moge wlasciwie wszedzie, byleby nie bylo jakiegos skomplikowanego dojazdu, bo jechac z sucza zatloczonym autobusem srednio mi sie usmiecha... no i zeby to bylo po swietach, a jeszcze lepiej po sylwestrze. i zeby jakichs strasznych wertepow nie bylo, bo nogi jeszcze nie naprawilam calkiem (i chyba juz nigdy do konca nie naprawie :( )

no, wiec jesli chodzi o moje wymagania, to by bylo na tyle :lol: